Şimdi Ara

İ-20, 208, Fiesta, Corsa Karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 37 bin TL civarı bütçem var. Artık kafam allak bullak oldu. Fiesta ya bakıyorum ikinci eli kuvvetli, Corsa ya bakıyorum yakıtından memnun herkes, İ20 ye bakıyorum çok tutuldu araç övülüyor, 208 e bakıyorum yine yakıtı ve dizaynı hoş ne yapacağımı bilemiyorum. Siz olsanız bu bütçeyle hangi aracı neden tercih ederdiniz ?

• Benzinli corsadan memnun olanı görmedim
    Dizel için konuşuyorsun değil mi hepsi için?
  • 208 dizel kullanıyorum gayet memnunum, diğer araçların da üzeceğini düşünmüyorum. Deneyin hoşunuza gideni alın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Benzinli corsadan memnun olanı görmedim
    Dizel için konuşuyorsun değil mi hepsi için?

Evet Dizel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

208 dizel kullanıyorum gayet memnunum, diğer araçların da üzeceğini düşünmüyorum. Deneyin hoşunuza gideni alın derim.

208 dizel olarak 37.000 seviyesinde bulamıyorum herkes uçmuş 42-45 ler geziyor
  • 1.2 etg5 yari otomatik benzinli 208 sahibiyim. Konyada 7000kmde 5.7 litrelik yakit ortalamam var. Dizeli aratmiyor çok memnunum. Yıllık bakımı 360 lira civarı. Vergisi de düşük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

1.2 etg5 yari otomatik benzinli 208 sahibiyim. Konyada 7000kmde 5.7 litrelik yakit ortalamam var. Dizeli aratmiyor çok memnunum. Yıllık bakımı 360 lira civarı. Vergisi de düşük.

aracı beğeniyorum ancak ikinci eli satışı korkutuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzinli d kasa corsalar çok mu yakıyor Üstad 1.2 alıp da lpg taktıranlar var yada 1.4 lere

• Almadan satmayı düşünmeyin derim.Aracı sevemezsiniz sonra.İhtiyaç anında uygun/ makul fiyat isterseniz satılır.bu segmentteki araçların alıcısı bulunur.araçları bayide test edin fikir edinirsiniz.daha önce dediğim gibi corsa veya 208 i öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RailFlexboost

Benzinli d kasa corsalar çok mu yakıyor Üstad 1.2 alıp da lpg taktıranlar var yada 1.4 lere

Benzinli corsa 10 lt altina dusmuyor 1.4 motor lpg taktirdim 65 tl ye 440 km yol

• 1.4 motor 1.2 ye göre çok yakıyor.bizzat kullandım.1.2 motor 840 km yolu 40 lt benzinle yaptık.
    üstteki mesajıma ek olarak bu segmentte yüksek model düşük km satarken avantaj oluyor.tercihi ona göre yapmak gerek.
  • Corsa dizel alabiliyorsaniz en hesaplisi o olur tahminimce 1.3 diye gecen cdti aslinda 1200 kusur cc yani alt vergi diliminde hem yakiti iyi hem vergisi az ama yok bunlardan ziyade surus zevki onemliyse fiestalara bakin derim

• Golf 1.4 tsi 140lık.

• Güncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiestada ne sürüş zevki var yapmayın ya götü başı ayrı oynuyor virajda
    Dizelin klimasını aç araba bayılıyor kaldırırken tekliyor acemi biri direk kaldıramaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.