Şimdi Ara

'I AM A LEGEND' 2 FARKLI SON BU NASIL İŞ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
31.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemturk

quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

Director's Cut adında kesilen sahneler vardır. Bunlar çekilir, yönetmen abimiz beğendiklerini filme alır. Aynı durum ''Kelebek Etkisi'' filminde de vardı. Sonları farklı çekmiş olabilirler. Senin izlediğin Director's Cut olayıdır. Bi nevi promosyon olayı...

kelebek etkisinin farklı sonu neydi kardeşş merak ettim ...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

quote:

Director's Cut adında kesilen sahneler vardır. Bunlar çekilir, yönetmen abimiz beğendiklerini filme alır. Aynı durum ''Kelebek Etkisi'' filminde de vardı. Sonları farklı çekmiş olabilirler. Senin izlediğin Director's Cut olayıdır. Bi nevi promosyon olayı...

Bu arada Ben Efsaneyim'in eltarnatif sonu çok saçma olmuş.Bazı filmlere alternatif son iyi gitmezken bazılarında iyi oluyor.Mesela Bangkok Dangerous filmine iyi gitmiş, keşke film de biraz daha güzel olsaymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

Bu arada Ben Efsaneyim'in eltarnatif sonu çok saçma olmuş.Bazı filmlere alternatif son iyi gitmezken bazılarında iyi oluyor.Mesela Bangkok Dangerous filmine iyi gitmiş, keşke film de biraz daha güzel olsaymış.

Alıntıları Göster
    Kelebek Etkisinin bu sonuda fena olmamış akıllıca baya. Ama benim izlediğim sonda güzeldi oda akıllıcaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Kelebek Etkisinin bu sonuda fena olmamış akıllıca baya. Ama benim izlediğim sonda güzeldi oda akıllıcaydı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nike

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: FranK_MartiN

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

+1

Alıntıları Göster
    Aslında Altrnatif Son Orjinal Son Kitaptaki Son Yani Yaratıklar Tarafından ELe Geçiriliyor ve Şehrin GÖbeğinde Törenle İdam Ediliyor.Kitaptaki Son Bu Ama Filmde Yapmamışlar Saygı Duymak Lazım Kitap İçin

Omega Man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L a s T in Akatsuki -- 15 Mart 2009; 12:30:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: acheron

[DHTUBE=http://www.you-tube.com/watch?v=Sm7CxqJE2ZQ]

filme bu son yakışmamış bence

• quote:

Orijinalden alıntı: PanadoL

quote:

Orjinalden alıntı: acheron

[DHTUBE=http://www.you-tube.com/watch?v=Sm7CxqJE2ZQ]

filme bu son yakışmamış bence

Alıntıları Göster
    Bu arada filmin adı "I am a legend" değil "I am legend"dır

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bu arada filmin adı "I am a legend" değil "I am legend"dır

Alıntıları Göster
    Filmin vizyona gireceği sene hatırlıyorum Beowulf'a gitmiştim.Sinemada bunun fragmanını vermişti ve filmde görmediğüim bi sahne vardı.Ama bu sahne alternate ending'de de yoktu.

Sahnede zombiler doktorun etrafındalardı başları neredeyse birbirine temaz edecekti.Sanki doktoru yakalamışlar ve işkence yapıyorlar gibi doktor çok hızlı nefes alıyordu ve "let me go i can heal you" diye bağırıyordu.

Fragman olduğu için kısacık görünüyordu o sahne ama bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

quote:

sağolasın güzelmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

quote:

sağolasın güzelmiş..

Alıntıları Göster
    benim izlediğimde sonu kötü bitiyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: The Darkness TR

benim izlediğimde sonu kötü bitiyodu

Alıntıları Göster
    2 sonu avr gercek sonda will smith oluyor alternatıf sonda yaratıgı bırakıp beraner kurtuluyorlar..ıkıncı son dvd de mevcut yonetmen once olmeyen son ıstemıss ama sonra olumlusunde karar kılmıs kararıda dvd cılere bırakıp ıkı sonuda dvd ye eklemıs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

2 sonu avr gercek sonda will smith oluyor alternatıf sonda yaratıgı bırakıp beraner kurtuluyorlar..ıkıncı son dvd de mevcut yonetmen once olmeyen son ıstemıss ama sonra olumlusunde karar kılmıs kararıda dvd cılere bırakıp ıkı sonuda dvd ye eklemıs..

Alıntıları Göster
    1408 in de 2 farklı sonu olması lazım. Var baya film de bu olay.
  • orjinal son daha iyi bence, işte dvd si oldumu insanın elinde kurcalarken, yok kamera arkasıydı, yok alternatif sondu filmin bence havası kaçıyor.indir divx, yada al vcd izle misler gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

orjinal son daha iyi bence, işte dvd si oldumu insanın elinde kurcalarken, yok kamera arkasıydı, yok alternatif sondu filmin bence havası kaçıyor.indir divx, yada al vcd izle misler gibi
    Çok ilginç yaa ilk defa duyuyorum bende şimdi.. Üzülmüştüm öldü diye yaa ölmemiş halbuki
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

evet benim arkadaş söylediydi.dvdden izlemiştik.sonra arkdaş başka yerde bir daha izlemiş divxden farklı bir sonla karşılaşmış.hatta bu yüzden alay konusu olmuştu onuda araştırayım internetten

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

evet benim arkadaş söylediydi.dvdden izlemiştik.sonra arkdaş başka yerde bir daha izlemiş divxden farklı bir sonla karşılaşmış.hatta bu yüzden alay konusu olmuştu onuda araştırayım internetten

Alıntıları Göster
    bu da 1408in alternatif sonu siz hangisini izlediniz bilmem ama

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

bu da 1408in alternatif sonu siz hangisini izlediniz bilmem ama

Alıntıları Göster
    Birçok filme iki son çekiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

Alıntıları Göster
    Ya zaten o filmde yaratıklar Legend'in evinin yerini öğreniyorlar saldırıyorlar sonra Will abimiz kadın ve çocuğu kurtarmak için o bulduğu ilaç ya da kan neyse onlara teslim ediyordu ve hava boşluğundan mı neyse gödneriyordu.

Yaratıklarda tabi laftan anlamıyorlar Legend anlatsa da çaresini bulduğunu onlar, pervasız yaşamı tercih ediyorlar, Legend'de patlatıyordu hepsini elinde bomba vardı galiba. Yani iki tane sonu yok bildiğim kadarıyla... O yaratıkların Legend'i anlamaması da bence o öndeki sağlam camı kafasıyla kırmaya çalışan yaratıktan, çünkü beyni sulanmıştır o cama kafa atmaktan ondan laf analmıyorlardı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Carmelo_Anthony

Ya zaten o filmde yaratıklar Legend'in evinin yerini öğreniyorlar saldırıyorlar sonra Will abimiz kadın ve çocuğu kurtarmak için o bulduğu ilaç ya da kan neyse onlara teslim ediyordu ve hava boşluğundan mı neyse gödneriyordu.

Yaratıklarda tabi laftan anlamıyorlar Legend anlatsa da çaresini bulduğunu onlar, pervasız yaşamı tercih ediyorlar, Legend'de patlatıyordu hepsini elinde bomba vardı galiba. Yani iki tane sonu yok bildiğim kadarıyla... O yaratıkların Legend'i anlamaması da bence o öndeki sağlam camı kafasıyla kırmaya çalışan yaratıktan, çünkü beyni sulanmıştır o cama kafa atmaktan ondan laf analmıyorlardı zaten

Alıntıları Göster
    2 sonu da berbat bence. Birde filmin 2. si geliyor deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

2 sonu da berbat bence. Birde filmin 2. si geliyor deniyor.

Alıntıları Göster
    Alternatif sonun linkini bilen varsa verebilir mi? Aradım bulamadım saçma saçma şeyler çıktı.. Üstteki videoda kaldırılmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Alternatif sonun linkini bilen varsa verebilir mi? Aradım bulamadım saçma saçma şeyler çıktı.. Üstteki videoda kaldırılmış..

Alıntıları Göster
    alın size alternatif sonun linki:
    filmi full hd izledikten sonra zevkli gelmiyor ama)
    http://www.zapkolik.com/muzik/i-am-legend-ben-efsaneyim-039alternatif-son039-hq-228271

yıl 2013 olmuş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamingmaster -- 4 Şubat 2013; 21:56:12 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.