Şimdi Ara

I Can Football

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harika bir çevrimiçi futbol oyunu şiddetle tavsiye ederim oynayanlar warsa solesin yni::DD

• olmamı
  • bnde baslicam unsstall var dimi
  • Bi ara oynuyordum ama bana göre değildi oyun bıraktım.
  • Vestelin çıkardığı bir oyunmu bu?
    Ekran görüntülerine ulaştım Vestel logosu var baya
    Ayrıca aynen FIFA99'u andırıyor
    O taraftarlar ne öyle karton gibi yapışmışlar yere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tai Lung

Vestelin çıkardığı bir oyunmu bu?

Oyunun özelliği herkesin tek bir oyuncuyu kontrol etmesi ve 2 takımın maç yapması.Eğer sıradan bir futbol oyunu olsaydı bu özelliklerle bir yere gelemezdi.Ama herkesin kendi oyuncusunu kontrol etmesi çok zevkli oluyor.
  • Ama oyunda kimse görevini yapmıyor.Herkes ileriye çıkıyo 1 kişiye 11 kişi koşuyolar defans adamı forvete geliyo
  • Bir süre önce gayet hoşuma gitmişti ama herkes çok bencil ve kimse yerinde oynamıyor.3 forvet olacağı yerde 10 forvet oluyor.

Ancak görevlerini yapan sağlam adamlar bazen çıkıyor ve böyle oynanan maçlar zevkli geçiyor.

Yinede bi deneyin derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

quote:

Orjinalden alıntı: Tai Lung

Vestelin çıkardığı bir oyunmu bu?

Oyunun özelliği herkesin tek bir oyuncuyu kontrol etmesi ve 2 takımın maç yapması.Eğer sıradan bir futbol oyunu olsaydı bu özelliklerle bir yere gelemezdi.Ama herkesin kendi oyuncusunu kontrol etmesi çok zevkli oluyor.

Bak bu baya hoş olabilir

• Geçen bende denedim ama servera ulaşılamıyor diyordu.
  • bende oynuyorum...Dh'nin takımı varmı
  • oyunu kurdum ama maça girerken siyah ekranda kalıyor yani menü falan herşeyi geçiyorum maça başlarken ekranda kalıyor.çözüm bulamadım
  • Ya çok bencil oynuyorlar.. Adam santradan şut çekiyo. 3 maç yaptım 1 tane pas alamadım walla...
    pek bi keyif alamadım yany..
  • ben oynuyorum gayette zevkli tavsiye ederim. yeni başlayacaklara tavsiyem kalabalık maçlar yerine 4'erlik 5'erlik maçlar yapmaları. ve birazda sabırlı olursanız gitgide daha çok zevk alacaksınız
    oyun vestel sponsorluğunda geliştiriliyor ve dünyada ilk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keagon

Ya çok bencil oynuyorlar.. Adam santradan şut çekiyo. 3 maç yaptım 1 tane pas alamadım walla...
    pek bi keyif alamadım yany..

Senin takımda ruh yokmuş demek
    Hemen transfer ol başka takıma
  • yanlıs hatirlamıyorsam en onemli oyun yapımcılarımızdan biri olan Mevlut Erdinc ya da Dinc (ismini yanlıs hatirliyor olabilirim) uzerine ugrastigi bir oyun. Kendisi ozellikle Amiga zamanında bayag sohretli bir insandı. Oyunu denemek lazım, ben de deneyeyim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.