Şimdi Ara

i-find navigasyon cihazı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
23.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cyberfox

navigasyon açıkken arka planda mp3 dinleyebilen var mı birde navigasyon esnasında tel çaldı ekranına telefon menüsü belli belirsiz gidip gidip geldi bende ekrana rastgele dokundum görüşmemi yaptım. ancak kanımca böyle olmamalıydı, normal telefon menüsü karşımda belirip cevaplama veya kapatma seçeneklerinden birini kullanabilmeliydim.

bende de aynı şekilde oluyor .. Arka planda mp3 dinlenemiyor ..
  • Arkadaşlar ben güncel türkiye haritasını cihaza atıyorum fakat bir türlü yeni haritayı görmüyor, üzerindeki 2008.10 haritasını görüyor. Bu problemi nasıl çözebilirim?
  • next şakşakçılarına yazdığım cevap silinmiş demekki forumdaki tek şakşakçı o değilmiş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin

next şakşakçılarına yazdığım cevap silinmiş demekki forumdaki tek şakşakçı o değilmiş!

evet benimkini de silmişler .. burada yönetime boyun eğmek zorundayız ..en ufak bir itiraz .. cevap hakkın yok .. silinir .. uyarı alırsın banlanırsın .. ama kullanıcıların zamanını gasp eden araya giren reklamları koymaktan da çekinmezler ..

admin daima haklıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackle

Arkadaşlar ben güncel türkiye haritasını cihaza atıyorum fakat bir türlü yeni haritayı görmüyor, üzerindeki 2008.10 haritasını görüyor. Bu problemi nasıl çözebilirim?

cihazın bir yerlerine 20 $ sıkışmış olabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtasy

arkadaşlar ben de ifind gps satın aldım yalnız bir problemim var ve sırf bunu sorabilmek için üye oldum şu anda. mmc'den sd'ye dönüştürerek 1 gb'lık kartımı kart yuvasına takıyorum yalnız bilgisayrımdaki mobil aygıtlar kısmına girdiğimde SDMMC klasörünü göremiyorum. resetledim tekrar kart takılıyken deniyorum olmuyor. mmc kartımı fat ve fat 16 formatlarında formatladım ikisini de denedim yalnız yine olmadı. kart okuyucu ile kart içerisine mp3 resim falan koydum ama yine okumadı. benim yanlış yaptığım bişey mi var yoksa cihazda mı bi problem var. yardım ederseniz sevinirim.

kendi mesajıma cevap veriyorum.evet mmc'den sd ye çevirince olmuyor. sd kart takınca problem halloldu.
  • 3 boyutlu binaları nerden yükleyebiliriz bu alete .. yoksa 20 $ mı sıkıştı yine
  • Sorunum hala devam etmekte XP işletim sisteminde deneyim dedim birde cihazı açıkken bağladım pc'ye aygıtınız yüklendi ve kullanıma hazır dedi ve yine başladı usb bağlandı-çıkarıldı sesi niye böyle oldu çözemedim bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.... Ayrıca ben microSD kartımı adaptörle cihazıma taktım gördü ve hiçbir sorun çıkarmadı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

3 boyutlu binaları nerden yükleyebiliriz bu alete .. yoksa 20 $ mı sıkıştı yine

Türkiyede sadece İstanbul vb büyük şehirdeki camiler 3 boyutlu yüklüdür.Daha TÜRKİYEDE bu sistem tam düzenlenmedi .Camileri görmek istiyorsanız İGO8 İ Çalıştırın ordan örneğin Eminönü cami yi bulun ekranın sağtarafındaki düğmelerden 3B Tıklayın görüntü ve cami 3 Boyutlu olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertay72 -- 12 Ocak 2010; 23:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deamon8

Sorunum hala devam etmekte XP işletim sisteminde deneyim dedim birde cihazı açıkken bağladım pc'ye aygıtınız yüklendi ve kullanıma hazır dedi ve yine başladı usb bağlandı-çıkarıldı sesi niye böyle oldu çözemedim bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.... Ayrıca ben microSD kartımı adaptörle cihazıma taktım gördü ve hiçbir sorun çıkarmadı kullanıyorum.

Arkadaşım bilgisayarda virüs programı yüklü mü?
  • Kimse kalmadı herhalde
  • Bilgisayara virüs girmesi zor :) Buradan bir sonuç çıkmayacak galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deamon8

Bilgisayara virüs girmesi zor :) Buradan bir sonuç çıkmayacak galiba.

Virüs programları activesync programın çalışmasını engellediği için söylemiştim.
  • active sync açık mı ?
  • Kimse kalmadı mı?Herkes navigasyon aletini deniyor herhalde
  • Rotanın ilk noktası.
    Genellikle, GPS konumu kullanılıyorsa rotanın
    başlangıç noktası bu konumdur. Geçerli bir GPS
    konumu yoksa Nav N Go iGO 8, başlangıç noktası
    olarak son bilinen GPS konumunu kullanır.
    Kayıtlı rota kullanırken, Nav N Go iGO 8 başlangıç
    noktası olarak GPS konumunuzu mu yoksa kayıtlı
    rotanın ilk noktasını mı kullanmak istediğinizi
    sorar.
    Ayrıca İmleç menüsünde başlangıç noktasını da
    değiştirebilirsiniz. Böyle yaparsanız, seçilen
    noktanın başlangıç noktası olarak kalması için
    otomatik rota dışı yeniden hesaplama
    kapatılmalıdır.
    Otomatik rota dışı yeniden hesaplama
    yukarıdakilerden herhangi biri için devre dışı
    kalmışsa, Dönüş Önizleme alanındaki
    simgesine dokunmak geçerli GPS konumundan
    rota yeniden hesaplamayı başlatır ve otomatik
    rota dışı yeniden hesaplamayı da tekrar
    etkinleştirir.

• Sap menüsü
    Bu ekranda, navigasyon sırasında kullanılabilecek hızlı sapma seçenekleri vardır.
    düğmesine dokunularak Harita menüsünden doğrudan açılabilir.
    Aşağıdaki seçenekler mevcuttur:
    • Ekranın ana bölümünde Kayıtlı Arama Kriterlerinin ilk sayfasını görebilirsiniz. Eşleşen
    en yakındaki POI'lerin listesini hızlıca almak ve istediğiniz POI için yeni bir rota
    planlamak veya POI'yi etkin rotanıza bir geçiş noktası olarak eklemek için kriterlerden
    birini seçin.
  • mertay72 mesajlarını sürekli arka arkaya ve kısa aralıklarla yazıyorsun. Mesajına yazı eklemek istiyorsa düzenle butonunu kullan. Aksi halde hem ceza alırsın hemde gereksiz yere laf kalabalığı yapmış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortal_virus -- 12 Ocak 2010; 21:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortal_virus

mertay72 mesajlarını sürekli arka arkaya ve kısa aralıklarla yazıyorsun. Mesajına yazı eklemek istiyorsa düzenle butonunu kullan. Aksi halde hem ceza alırsın hemde gereksiz yere laf kalabalığı yapmış olursun.

Ama konular farklı olduğu için yazmıştım.
  • Farklı olsa bile arka arkaya ve kısa aralıklarla yazıldığı için ceza sebebi olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.