Şimdi Ara

i-find navigasyon cihazı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
23.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adaptör'den kesin olarak ümidi keselim mi ? Bunada mail atsak acaba temin ettirebilir miyiz? Firma ile bu konuda mail atsak bir gelişme olur mu sizce?
    Aksi halde ben kendim bir adaptör yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortal_virus -- 10 Ocak 2010; 2:04:13 >
  • İthalatçı firmadan üst düzey bir arkadaşımla görüştüm. Bir seferlik bir ithalat olmuş muhtemelen. Devamı gelmeyecek. Ellerindeki cihazları da bitirmişler gibi.
  • güncelleme konusunda bir müddet daha ses çıkmazsa işi tüketici hakları na götürebiliriz .. tabii uğraşmak isteyen olursa
  • Arkadaşlar ben cihazımı çok güzel kullanıyorum 3 tane program yükledim hepsi güncel
    güzel çalşıyor ac adaptörü gereği duymadım çünki sürekli bilgisayarda program attığım
    için sürekli sarj oluyor.Ayrıca bugün Mmarket e gittim navigasyon cihazlara baktım.En
    İyi si fiyat özellik bakımından daha iyi iyiki de almışım diyorum.
  • arkadaşlar ben de ifind gps satın aldım yalnız bir problemim var ve sırf bunu sorabilmek için üye oldum şu anda. mmc'den sd'ye dönüştürerek 1 gb'lık kartımı kart yuvasına takıyorum yalnız bilgisayrımdaki mobil aygıtlar kısmına girdiğimde SDMMC klasörünü göremiyorum. resetledim tekrar kart takılıyken deniyorum olmuyor. mmc kartımı fat ve fat 16 formatlarında formatladım ikisini de denedim yalnız yine olmadı. kart okuyucu ile kart içerisine mp3 resim falan koydum ama yine okumadı. benim yanlış yaptığım bişey mi var yoksa cihazda mı bi problem var. yardım ederseniz sevinirim.
  • microSD kartı çevirici ile SD'ye çevirip denedim ama o şekilde kartı görmedi. Sonra SD kart ile denedim ve çalıştı. Doğrudan SD kart ile çalışıyor onun dışında bende kartı gösteremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortal_virus -- 10 Ocak 2010; 23:29:01 >
  • 8gb lık class 6 t-flash kartını adaptörüyle çatır çatır görüyor, ancak elimdeki card reader okumadı, şimdi sdhc card reader almam gerekiyor, pc den gps e dosyalar çok ama çok yavaş gidiyor
  • Firması bu üründen bir daha getirmese de bocetin üstad gibi 30 TL ödeyip naviextras.com dan güncelleme yükleyebiliriz değil mi? Ücretini ödedikten sonra güncellemelerde bir sorun olmaz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazooly

Firması bu üründen bir daha getirmese de bocetin üstad gibi 30 TL ödeyip naviextras.com dan güncelleme yükleyebiliriz değil mi? Ücretini ödedikten sonra güncellemelerde bir sorun olmaz heralde.

tabiiki yükleyebilirsin
  • ses dosyası gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum...
  • Arkadaşlar cihazı usb kablosu ile pc'ye ilk başlarda bağladığımda görüyordu ama şimdi ne olduysa bağlıyorum pc'ye usb cihaz algılandı - çıkarıldı sesi geliyor ama görüntülü uyarı yok bu konu hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı ? cihazımda haricinde herhangi bir sorun yok gerekli tüm işlevleri yapıyor. (işletim sistemim win7 32bit) teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deamon8 -- 11 Ocak 2010; 16:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deamon8

Arkadaşlar cihazı usb kablosu ile pc'ye ilk başlarda bağladığımda görüyordu ama şimdi ne olduysa bağlıyorum pc'ye usb cihaz algılandı - çıkarıldı sesi geliyor ama görüntülü uyarı yok bu konu hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı ? cihazımda haricinde herhangi bir sorun yok gerekli tüm işlevleri yapıyor. (işletim sistemim win7 32bit) teşekkürler

aleti kapat aç
  • Navigasyon cihazını ne sebeple aldık. Şehirlerin karmaşasında yollarda zaman kaybını önlemek ve istediğimiz noktayı bulmak amacımız değilmi. Diğer cihazlara bakıyorum çoğu aynı nav. programını kullanıyor. İ find le karşılaştırdığım zaman ekstrası daha fazla olan bir cihaz aldığım için doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. şehir içinde isteklerimi en iyi şekilde karşıladı. Navigasyon ve oğlum için video oynatması bana fazla bile. Bunun yanında dağcılık faaliyetlerimde magellan xl gps kullanıyorum. Biri dağda biri şehirde . Bu cihaz Ramar tabanlı bir cihaz. 199 tl ye bu özelliklerde bir cihazı satan var mı yok. Diğerleri bu fiyata sattıda biz mi almadık. Bu forumda tek yapacağımız i find kullanıcıları arasında bilgi alışverişini sağlamak. i find kullanmayanların yorum yapmaması rica olunur. Önce kullanın sonra yorum yapın. Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glassman

Navigasyon cihazını ne sebeple aldık. Şehirlerin karmaşasında yollarda zaman kaybını önlemek ve istediğimiz noktayı bulmak amacımız değilmi. Diğer cihazlara bakıyorum çoğu aynı nav. programını kullanıyor. İ find le karşılaştırdığım zaman ekstrası daha fazla olan bir cihaz aldığım için doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. şehir içinde isteklerimi en iyi şekilde karşıladı. Navigasyon ve oğlum için video oynatması bana fazla bile. Bunun yanında dağcılık faaliyetlerimde magellan xl gps kullanıyorum. Biri dağda biri şehirde . Bu cihaz Ramar tabanlı bir cihaz. 199 tl ye bu özelliklerde bir cihazı satan var mı yok. Diğerleri bu fiyata sattıda biz mi almadık. Bu forumda tek yapacağımız i find kullanıcıları arasında bilgi alışverişini sağlamak. i find kullanmayanların yorum yapmaması rica olunur. Önce kullanın sonra yorum yapın. Saygılarımla.

Cihaza oziexplorerce yükleyerek dağcılık faaliyetlerinde dahada yardımcı olabilir.

• Arkadaşlar şu anda piyasada en özellikli fiyat performans bakımından bizimkiler başka bir cihaz göremedim değerini bilelim.
  • Arkadaşlar hapörleri güçlü gibi geldi bana
  • Arkadaşlar navigasyonda rota hesaplarken tekrar hesağlama şıkkını işaretlenirse rotadan dışarı çıktığınızda tekarar hesaplıyor
  • i find güzelliği

• i find güzelliği istemediğin kadar nagigasyon programları ve normal proğramlar yükle

• navigasyon açıkken arka planda mp3 dinleyebilen var mı birde navigasyon esnasında tel çaldı ekranına telefon menüsü belli belirsiz gidip gidip geldi bende ekrana rastgele dokundum görüşmemi yaptım. ancak kanımca böyle olmamalıydı, normal telefon menüsü karşımda belirip cevaplama veya kapatma seçeneklerinden birini kullanabilmeliydim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.