Şimdi Ara

i-find navigasyon cihazı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
23.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme için ben bugün telefon açtım. İlgilenen kişi bana;
    "Firmalar ile yazışma sürüyor, 1-2 hafta içinde sorun çözülmesi gerekiyor." dedi. Tam bir tarih vermedi ama ben 1-2 günde bir toolbox ile kontrol edeceğim. 2 hafta içinde olmaz ise tekrar telefon açıp bilgi almakta fayda var.

Telefon ile bilgi almak isteyen olursa numarası :

444 0 140 numaradan 5 i tuşlayarak bilgi alabilir.
  • arkadaşlar bişeyi farkettim bu cihaz ile isterseniz internete bile girebiliyorsunuz excel, word gibi uygulamalar ve oyunlar yükleyebiliyorsunuz ama bütün yasal hizmetlerden mahrum kalıyorsunuz ayrıca cihazın elinizde kalması olasılığı da var. araştırırsanız bulursunuz..
  • yüklenen resimleri slayt olarak izlemeye imkan vermiyor. doğrumudur.
  • arkadaşlar sesli yönlendirme için farklı ses dosyası yükleyenler paylaşabilirmi.. yada nerden bulduğunuzu söyleyin arkadaşlar.. bu arada yağmurlu havalarda hızlı tepki veremiyor cihaz, uydularla bağlantı kurmak zor olduğundan olsa gerek. yalnız işin garip tarafı ben poi bul menüsünden bi petrolü yada bi alışveriş merkezini bulmak istediğimde istanbuldakileri gösteriyor ben maraştayım, maraşın en ücra sokağını bile buluyor fakat poileri bulduramıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingis-han

arkadaşlar sesli yönlendirme için farklı ses dosyası yükleyenler paylaşabilirmi.. yada nerden bulduğunuzu söyleyin arkadaşlar.. bu arada yağmurlu havalarda hızlı tepki veremiyor cihaz, uydularla bağlantı kurmak zor olduğundan olsa gerek. yalnız işin garip tarafı ben poi bul menüsünden bi petrolü yada bi alışveriş merkezini bulmak istediğimde istanbuldakileri gösteriyor ben maraştayım, maraşın en ücra sokağını bile buluyor fakat poileri bulduramıyorum.

poi bul derken ya önce konum belirteceksin ya da gps konum çevresinde yi seçeceksin. o anda uydular bulunmuş ve konumun belirli ise sana en yakın poi için gps konum cevresinde seçeneğinden bulursun.. bende yağmurlu havalarda bile iyiydi. fakat yeterli uydu bulamadıysa (yani o anda tepede az uydu varsa) hesaplamalarda ufak sapmalar olabilir. 2 gün önce istanbuldan marmarise gelirken denedim. 1 km sonra feribota binin bile dedi. komik geldi. sanki indikten sonra sigaran bitmiş 500 metre sonra büfe var sigara al diyecekmiş gibi geldi

• merhaba arkadaşlar..
    bu cihaza telefon rehberini ekleyebiliyormuyuz?..bluetooth la bağladığımızda sadece numara gösteriyor kimin aradığını göremiyorum..varmı bir yöntemi?
    ayrıca Bocetin cihazla internete girilebildiğini söylemişsin..nasıl oluyor?..GPRS üzerindenmi?..yasal hizmetlerden mahrum kalırsınız derken onlar neyi kastettin açıklarmısın?
    son sorum...mp3 leri arka planda çalmanın bir yolu varmı?..aynı anda hem mp3 hem navigasyon yada fotolara bakma olmuyormu acaba?
    teşekkürler
  • ya benim cihazın arka tarafından, hoparlörün oralardan ince bir tiz ses geliyor, vınlama, normal mi yoksa bendeki cihaz mı problemli
  • cihaz içine atılan dosyaları görmez, bunun için mutlaka sd card kullanılmalı, ve dosyalar türlerine göre kitapçığında da belirtildiği gibi uygun klasörlerin içine atılmalı, mesela mp3 ler music, videolar mp4 içine gibi
  • Arkadaşlar i find navigasyon cihazınızı tam kapasite ile kullanmak istiyorsanız unlock yapmanız gerekir ben 2 tane navigasyon prog kullanıyorum.Ayrıca bazı arkadaşlar aynı anda hem navigasyon programı hemde fm trransmitter çalıştıramadığından yakınıyor.Fakat unlıck yapınca bütün sorunlar çözülüyor isterseniz resim video mp3 leri sd karta değilde cihazın hafızasına atıp çalıştırabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertay72 -- 6 Ocak 2010; 9:23:47 >
  • Dün gps i bilgisayara bağladığımda naviextras güncellemelerinde Türkiye Q2 haritası ve Arnavutluk haritası görünüyordu. Türkiye haritasını yükledim fakat bir tür çalıştıramadım, aynı zamanda üzerinde var olan 2008.10 haritası da gidince yedeklemeyi geri yüklemek zorunda kaldım. Daha sonra güncellemelere girdiğimde Türkiye Q2 haritası görünmüyordu. Acaba bir tane güncelleme hakkımı kullanmış mı oldum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertay72

Arkadaşlar i find navigasyon cihazınızı tam kapasite ile kullanmak istiyorsanız unlock yapmanız gerekir ben 2 tane navigasyon prog kullanıyorum.Ayrıca bazı arkadaşlar aynı anda hem navigasyon programı hemde fm trransmitter çalıştıramadığından yakınıyor.Fakat unlıck yapınca bütün sorunlar çözülüyor isterseniz resim video mp3 leri sd karta değilde cihazın hafızasına atıp çalıştırabilirsiniz...

anlatır mısın nasıl yapılacağını ??

• tgezer o olayı yaparsan güncelleştirme hizmetinden yararlanamazsın
  • Hala güncelleme ile ilgili bir gelişme yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocetin
    tgezer o olayı yaparsan güncelleştirme hizmetinden yararlanamazsın

bu gidisle guncelleme yapamicaz zaten . firmadan ses seda yok .
  • UNLOCK yapın korkmadan...ben yaptım alet aynı pda gibi oldu..oyunlar,klavye,windows,5tane nav programı..tonla güncel haritalar sesler,3 boyutlu binalar..
    ilk başta garip gelicek..sonra alışırsınız...unlock mecburi..yormayın kendinizi güncellemeyle... ben şu anda internete girmeyi anlamaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dio77

UNLOCK yapın korkmadan...ben yaptım alet aynı pda gibi oldu..oyunlar,klavye,windows,5tane nav programı..tonla güncel haritalar sesler,3 boyutlu binalar..
    ilk başta garip gelicek..sonra alışırsınız...unlock mecburi..yormayın kendinizi güncellemeyle... ben şu anda internete girmeyi anlamaya çalışıyorum

Bu cihazlarda Windows Mobile 5.0 (win 5.0) yüklüdür. yani Windows işletim sisteminin pda türü cihazlarda kullanılan mobile versiyonu. Muhtemelen siz unlock yapınca standar win 5.0 işletim sistemine geri dönmüş oldunuz. O yüzden de windows menülerindeki herşeyi görüyorsunuz. oyunlar vs.
    ancak internet seçeneğini cihazda görebiliyor olmanız demek girebileceğiniz anlamına gelmez. örneğin kullandığınız pc'de de internet seçenekleri vardır. fakat modem ve internet bağlantınız yoksa menüde görmenizin hiçbir anlamı yoktur. bu cihazda da win 5.0 özelliği olarak menüde görebilirsiniz. fakat wireless kartı yada gsm kartı ile nete çıkamıyorsanız hiçbirşey ifade etmez.
    ayrıca da nasıl ki pc'nize istediğiniz programları yükleyebiliyorsunuz bu aletteki win 5.0'ın özelliği olarak yine istediğiniz mobile türü programları yükleyip kullanabilirsiniz. (internet olmadan) Ancak tüm bunları normal bir pc kullanıyor gibi yani windows menüleri ile girip kullanmanız gerekir. çünkü cihazı unlock yaptığınızda navigasyona özel tasarlanmış menü ve kullanım kolaylığı yapısını da kaldırmış olursunuz. tıpkı standart telefonları kullanmak kolayken, windows mobile yüklü cep telefonlarını cep telefonu olarak daha zor kullanmak gibi bir durum söz konusu yani.

• melrock ın dedidiği doğru fakat unlock ile oldukça genişbir kullanım alanı oluyor. bir kaç navigasyon programı yüklenebiliyor. yalnız melrock bu cihazın bluetooth bağlantısı var. cep telefonu ile iletişim kurup internete bağlanabilir düşüncesindeyim. bu sadece bir teori.

ben unlock ı tercih etmedim. çünkü ben bir navigasyon cihazı aldım ve orjinalliği bozmak istemedim. unlock işlemini çok iyi araştırmadan yaparsanız cihazın rom unu silebilirsiniz. daha sonra çalıştıramazsınız. servis ise bu işlemi yaptığınız için garanti kapsamına almaz. siz bir navigasyon cihazı aldınız ve bu hali ile navigasyon için yetiyor da artıyor bile.. bu yüzden unlock ı tercih etmedim. 30 lira ma kıydım (zaten aleti uygun fiyata almıştım) ve güncellememi yptım. sorunsuz kafam rahat kullanıyorum. 1 yıl boyunca güncelleme çıktıkça cihazımı naviextrasa kaydettiğim için bilgisayara bağlayıp güncellememi de yapacağım.. cihaza 200 lira verdim 1 yıllık güncellemeye de 30 lira.. farzedelim cihaz 230 lira ve 1 yıl güncelleme de bedava.. böyle düşünün. ya da sorunların hallolmasını bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocetin -- 7 Ocak 2010; 18:19:26 >

• Bu cihazlarda Windows Mobile 5.0 yoktur ! WindowsCE 5.0 yada WindowsCE 6.0 vardır.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akilonya -- 17 Ocak 2010; 19:34:39 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.