Şimdi Ara

i-find navigasyon cihazı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
255
Cevap
2
Favori
23.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafıza kartı kullanmadan MP3 ve filmleri nereye atıyoruz bilen var mı?
  • ben dün hafıza kartı olmadan resim attım telefondan başarı ile attı ama cihazda göremiyorum,,,resmin formatından mı acaba?yada nereye atmış olabilir,,,,benim denediğim özelliklerden biride bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapmak oldu çok memnun kaldım ,,,eller artık tamamen serbest,,ayrıca cihaz üzerinden aram yapmakta güzel,,,dokunmatik ekranı başarılı,,,,benim sorunum activesync cihazı görüyor ama bi uyarı veriyor toolbax ta cihazı göremiyorum,,,yarın başka bir pc de deneyecem bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akilonya

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim... ama benim vantuz problemi devam ediyor.. ne yapmalıyım.. sırf vantuz yüzünden geri göndermek pek de mantıklı gelmiyor.. yeni bi vantuz mu alsam acaba... ankara maltepe pazarında vardır heralde...

bu arada fm vericisi boş frekanslarda gerçekten güzel ama ankara içine girince sorun olabiliyor.. arkadaşlarında dediği gibi büyük şehirlerde boş frekas bulmak biraz zor..

Islak mendille yapıştıracağınız yeri ve vantuzu silin. Sonra yapıştırın. Islaklık kuruduğunda bir daha sökülmez.
  • arkadaşlar cihaz elime geçti..ama cihazda adres bul diyorum..istanbuldan başlıyor rota...istanbulda yaşamıyorum ben..bulunduğum yeri tespit edip ordan başlatması gerekmiyormu?.bulunduğum yeri nasıl tespit ediyoruz cihazla...bi türlü çözemedim...
    ayrıca cihaz için ses programları nerden indiriliyor? bu konuşan kişileri değiştirmek için..herhangi bir sitemi var acaba..
    bide cihaz sadece mp3 ses formatınımı destekliyor?..mp4 çalıştırmıyor sanırsam..hafıza kartına yükledim ama sadece mp3 leri gösteriyor..bi ayarı varmı acaba?..
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tos-hiba

arkadaşlar cihaz elime geçti..ama cihazda adres bul diyorum..istanbuldan başlıyor rota...istanbulda yaşamıyorum ben..bulunduğum yeri tespit edip ordan başlatması gerekmiyormu?.bulunduğum yeri nasıl tespit ediyoruz cihazla...bi türlü çözemedim...
    ayrıca cihaz için ses programları nerden indiriliyor? bu konuşan kişileri değiştirmek için..herhangi bir sitemi var acaba..
    bide cihaz sadece mp3 ses formatınımı destekliyor?..mp4 çalıştırmıyor sanırsam..hafıza kartına yükledim ama sadece mp3 leri gösteriyor..bi ayarı varmı acaba?..
    teşekkürler

kardeş cihazdan navigasyon programı çalıştırdıktan sonra uydulara bağlanması gerekir senin bulunduğu yeri tespiti için ondan sonra rota çizdirmelisin ,mp4 değil de mpeg,avi,asf, destekliyor

• uydulara bağlanmadan imleç bulunduğunuz yere gelmez ..

bunun için de dışarıya veya pencere kenarına çıkıp 3-5 dk bekleyin
  • Merhaba arkadaşlar bende iki gün önce ifind navigasyon cihazı aldım tüm fonksiyonları çalışıyor ve şuan için memnunum.Fakat ücretsiz harita güncelleme olayını nasıl çözeceğiz.Rota teknık ve Mersa sisteme mail attım Rota tek den cevap gelmiş ;Mersa Sistemden Engin beyle görüşmemi önermişler.Pazartesi tlf ile ulaşmaya çalışacağım sizlerde aynı şekilde iletişime geçerseniz daha çabuk sonuç alabileceğimizi düşünüyorum siz ne dersiniz.
  • İnternete girebilirmi bu cihaz?? gi...gidiyorda internete bluetooth üzerinden telin gprsi ile girebilen cihazlar var...aynı makine ifind ile ama buna yazılım yüklemek lazım..tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum nasıl yapılabilir bu??
  • nihayet pc ye bağlayabildim,,,2009 Q2 yazıyor haritalarım bölümünde ve 1 yıl beleş gibi bi ibare var
  • bana rota tek ten cevap geldi ücretsiz güncelleme ile ilgili. cevabı aynen aktarıyorum :::Kimden: info@rota-tek.com
    Gönderme tarihi: 02 Ocak 2010 Cumartesi 10:42:53
    Kime: 'yasin gökdağ' (yasin_gokdag_adana@hotmail.com)

Ücretsiz harita güncellemesi naviextras sitesi üzerinden yapılmaktadır. Konu ile ilgili tüm teknik desteği Mersa Sistem Garantisi altında alabilirsiniz, ayrıca sorun çözülmez ise Mersa Sistemden Engin Bey ile görüşebilirsiniz.
    YALNIZ BU GİDİŞLE BEN BU FORUMDAN ÇIKACAM. HER 5 DAKİKADA BİR ŞİFRE GİRİP YENİDEN GİRİŞ YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM YA!!!
  • Hafıza kartı kullanmadan MP3 ve filmleri nereye atıyoruz
  • windows ce my documents in içine mp3 resim yada txt dosyası atıyorum daha sonra microsoft activesync ÖĞE ÇÖZÜLEMEDİ diyor ve şu uyarı veriyor bu nedir arkadaşlar:XXX.JPG KOPYALANAMIYOR,MOBİL AYGITINIZIN BELLEĞİNİN YETERLİ OLDUĞUNDAN,İGİLİ DOSYANIN SALT OKUNUR OLMADIĞINDAN VE BU DOSYA TÜRÜNÜ KOPYALAMA İZNİNİZ OLDUĞUNDAN EMİN OLUN,,,,

SD KART YOK BELLEK SORUN OLMAZ HERLADE 3,5 MB.LIK BİR RESİM
    SALT OKUNUR DOSYADA DEĞİL

NE OLABİİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulluk68

nihayet pc ye bağlayabildim,,,2009 Q2 yazıyor haritalarım bölümünde ve 1 yıl beleş gibi bi ibare var

tam olarak nerede yazıyor 2009 Q2 ??

cihazda mı programda mı ??

cihazda navigasyon ayarlarında hakkında bölümüne girip alttaki haritalar sekmesine basar mısın basemap ın altında tam olarak ne yazıyor
  • TÜRKİYE 2008.10 YAZIYOR ya ben toolbax da güncelleme bölğmünde yazdığını söylemiştim ama orada 1 kere alırsan 1 yıllık beleş demek istiyo galiba,,,

bir üstteki sorua cevap verebilirmisin biliyosan toolbaxdan PC DEN CİHAZA İÇERİK TRANSFERİ NASIL YAPILIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulluk68

TÜRKİYE 2008.10 YAZIYOR ya ben toolbax da güncelleme bölğmünde yazdığını söylemiştim ama orada 1 kere alırsan 1 yıllık beleş demek istiyo galiba,,,

bir üstteki sorua cevap verebilirmisin biliyosan toolbaxdan PC DEN CİHAZA İÇERİK TRANSFERİ NASIL YAPILIYOR

eski harita yani

işletim sistemin neydi ??ona göre cevap vereyim
  • XP SP2
  • bende win7 var .. mobil aygıt merkezinden bağlanıyorum .. orada dosya yöneticisinden cihazın flaşına dosya attım birkaç tane ama .. cihazda göremedim dosyaları ..

bir de toolboxda bağlanabilmek içim active sync veya mobile aygıt merkezinde bağlı olmak gerekiyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 3 Ocak 2010; 19:51:16 >
  • Sanırım müzik dinlerken veya resimlere bakarken menüden çıkıp navigasyon yapamıyoruz veya tam tersi .. Cartel de bile bu özellik vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Sanırım müzik dinlerken veya resimlere bakarken menüden çıkıp navigasyon yapamıyoruz veya tam tersi .. Cartel de bile bu özellik vardı

evet bencede bende bugün deneme imkanı buldum ve gerçekten bu özelliğin olmaması çok kötü...

• Navigasyon sesli yönlendirme için farklı ses dosyaları olan varsa paylaşabilirmi ? İ find içinde ki win tabanlı kullanılan programın farklı programlarla değiştirilmesi yapılabilirmi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.