Şimdi Ara

i-find navigasyon cihazı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
23.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tgezer..hayırlı olsun..samsung omnia HD den sonra bu forumdada karşılaştık aynı cihazları kullanıyoruz :) zahmet olmazsa deneyimlerini yazarmısın?..bu arada bazı arkadaşlar sormuş divx altyazı destekliyormu diye..hiç bir cevap yazılmamış onun hakkında..deneyen çıkmadı heralde..benim cihazda kargoya verilecekmiş,cumartesiye elimde olur umarım..birde cihazda hangi SD kartı tavsiye edersiniz 8 gb olarak?..hepsini çalıştırıyormu acaba?
    güle güle kullanın arkadaşlar..darısı bana
  • yaptığım araştırma sonucunda cihaz ramar 6052/6052b dir, ürün budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberfox

yaptığım araştırma sonucunda cihaz ramar 6052/6052b dir, ürün budur.

6052b cihaz...

güncelleme olayına gelince, 19.95 dolarlık harita 1 içinde çıkan bütün güncellemeleri kapsıyor. 3 olur 4 olur neyse artık..

altyazılı film izlenir mi diye soruyor arkadaşların bazıları.. ben denemedim ama küçücük ekranda bir de altyazı okuyayım derken kaza yaparsınız yav

altyazı desteklemese bile altyazılrı filmlere iliştiren programlar var.. en kötü ihtimal öyle izlenir. ama minicik altyazıları göreyim derken şaşı olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bocetin

6052b cihaz...

güncelleme olayına gelince, 19.95 dolarlık harita 1 içinde çıkan bütün güncellemeleri kapsıyor. 3 olur 4 olur neyse artık..

altyazılı film izlenir mi diye soruyor arkadaşların bazıları.. ben denemedim ama küçücük ekranda bir de altyazı okuyayım derken kaza yaparsınız yav

altyazı desteklemese bile altyazılrı filmlere iliştiren programlar var.. en kötü ihtimal öyle izlenir. ama minicik altyazıları göreyim derken şaşı olabilirsiniz

@boçetin
    sana zahmet zor değil..yapsa yapsa sen yaparsın..türkçe altyazılı bir film deneyebilirmisin..açıyor yada açmıyor de kafamızdan kaldırırız..( hatırlatama:alt yazı ile film adını aynı yaparsan )

haklısın zor okunur ama hani feribot yada bekleme durumlarında ev izlemeye fırsat bulamadığımız filmleri aradan çıkartırız..:)

bekliyoruz..kolay gelsin..

• evet bende pazar sipariş verdim ama ürün hala gelmedi
  • nihayet kargo ya verilmiş, hadi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tos-hiba

tgezer..hayırlı olsun..samsung omnia HD den sonra bu forumdada karşılaştık aynı cihazları kullanıyoruz :) zahmet olmazsa deneyimlerini yazarmısın?..bu arada bazı arkadaşlar sormuş divx altyazı destekliyormu diye..hiç bir cevap yazılmamış onun hakkında..deneyen çıkmadı heralde..benim cihazda kargoya verilecekmiş,cumartesiye elimde olur umarım..birde cihazda hangi SD kartı tavsiye edersiniz 8 gb olarak?..hepsini çalıştırıyormu acaba?
    güle güle kullanın arkadaşlar..darısı bana

teşekkür ederim dostum .. cihaz görünüm olarak iyi .. sağlam duruyor .. divx altyazı yok .. 700 mb lık film takılma yaptı bende .. çok da önemli değil

BT bağlantısı sorunsuz .. GPS denemedim henüz arabam tamirde .. Kingston 4 gb takılı sorun yok .. Dokunmatik hassasiyeti jeletini çıkarmadığım için olabilir iyi gelmedi bana .. menülerden çıkma düğmesine bazen basınca bazen de basılı tutunca işliyor .. resimleri açmada falan cihaz yavaş kalıyor ..

i-find navigasyon cihazı

i-find navigasyon cihazı

i-find navigasyon cihazı

i-find navigasyon cihazı

i-find navigasyon cihazı

i-find navigasyon cihazı

i-find navigasyon cihazı

i-find navigasyon cihazı

i-find navigasyon cihazı

i-find navigasyon cihazı

i-find navigasyon cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 31 Aralık 2009; 22:45:56 >

• tgezer, öncelikle hayırlı olsun.. güle güle kullan..

Güncelleme olayını nasıl halledicez, bilgisi olan var mı?

ben bugün rota-tek ve mersasistem firmaları ile görüştüm, mersasistem konu hakkında araştırma yapıp tarafıma bilgi vereceklerini söyledi.. umarım güncellenme sorunu çözülür bir an önce..

herkese mutlu yıllar.
  • benim cihaz da geldi bilgisayardan şarj oluyo heralde bu alet (araba dışında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen_35

tgezer, öncelikle hayırlı olsun.. güle güle kullan..

Güncelleme olayını nasıl halledicez, bilgisi olan var mı?

ben bugün rota-tek ve mersasistem firmaları ile görüştüm, mersasistem konu hakkında araştırma yapıp tarafıma bilgi vereceklerini söyledi.. umarım güncellenme sorunu çözülür bir an önce..

herkese mutlu yıllar.

Teşekkür ederim .. ben de mersa ya mesaj yolladım .. alan arkadaşların hepsi yollarsa daha etkili olur ..

http://www.mersasistem.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.dsp_contact

bilgisayardan şarj oluyor..

• @aslanbaba şu anda filmlere altyazı ekleme denemesi yapabilme şansım yok. zira marmaristeydim şimdi ankaradayım kız arkadaşımla yılbaşı programı telaşesi yaşıyorum. başka akadaşlar merak edip deneme yapabilirler. hatta sen dene :)
  • bocetin,,,ben pc ye bağlayamadım...yukarıda dediklerini 2-3 defa yaptım ama yine Activesync üst sürüme yükleme yada güvenlik durumu uyarısı veriyor,,,virs programında kapattım naviextras a da üye oldum ama oturum açmak için cihaz bulamadı diyor tool bax ,,,

müzik yada videoyu sd card ile atamıyorumuyuz içine,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulluk68

bocetin,,,ben pc ye bağlayamadım...yukarıda dediklerini 2-3 defa yaptım ama yine Activesync üst sürüme yükleme yada güvenlik durumu uyarısı veriyor,,,virs programında kapattım naviextras a da üye oldum ama oturum açmak için cihaz bulamadı diyor tool bax ,,,

müzik yada videoyu sd card ile atamıyorumuyuz içine,,

ben win7 ile bağlayamadım ama XP ile oluyor ..

müzik ya da videoyu sd karta atarsan direk görür alet ..
  • xp ile yaptım ama neyse birz daha uğrasayım bakalım
  • naviextras daki cihazı i find in karşısındaki 1 tane cihaz çıkıyo onu seçiyoruz değil mi arkadaşlar
  • arkadaşlar bir soru daha SD kart olmadan kullanamazmıyım bu cihazı???
  • quote:

naviextras daki cihazı i find in karşısındaki 1 tane cihaz çıkıyo onu seçiyoruz değil mi arkadaşlar

evet

quote:

arkadaşlar bir soru daha SD kart olmadan kullanamazmıyım bu cihazı???

kullanabilirsin
  • navigasyon olarak değil pc ye bağlama anlamında sormuştum ,,,sd kart takılı olmadığından bağlayamıyo olabilirmiyim
  • dün win7 de de bağladım ben sorun çıkmadı .. windows mobile aygıt merkezini yükeyince cihazı tanıyor .. kart olmadan da bağlanabilir
  • Naviextras Toolbox ile dosya gönderip almaya çalışıyorum ancak bağlantı çok yavaş. Zaten program ilk açıldığında Activesync nedeniyle yavaş olduğunu söylüyor. Bu bağlantı hızı sizde de böyle mi?

Ürün dün elime ulaştı. Üründe 2008.10 haritası bulunuyor. Bu haritayı nasıl güncelleyebilirim? Kutu üzerinde 2011'e kadar ücretsiz güncelleme yazıyor ama herhangi bir yardımcı bilgi yazmamışlar. Dün Mersa Sistem'e mail attım ama henüz bir cevap gelmedi umarım yardımcı olurlar.

İnternette bazı linkler bulunuyor harita için, onları mı kullanmalıyım? Onları kopyaladığımda bir sorun çıkar mı? Bu haritayı güncellemeyi anlatan biri olursa sevinirim.

Bir başka sorum ise üründeki igo nun versiyonu ne olmalı? Güncel olup olmadığı hakkında bir bilgi verirseniz sevinirim. En son hangi versiyon çıktı? IGO8 ve Amigo sürümlerinin farkı nedir?

Biraz çok soru oldu kusura bakmayın :)

Düzenleme : Soru ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortal_virus -- 1 Ocak 2010; 11:59:19 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.