Şimdi Ara

i-find navigasyon cihazı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
23.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xp de activesync nin çalışabilmesi için windows mobile 5.0-6.0 gibi programların olması mı lazım ???
  • gps ekranından araba resmini gorebilirmiyiz. uc boyurlu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortal_virus

Naviextras Toolbox ile dosya gönderip almaya çalışıyorum ancak bağlantı çok yavaş. Zaten program ilk açıldığında Activesync nedeniyle yavaş olduğunu söylüyor. Bu bağlantı hızı sizde de böyle mi?

Ürün dün elime ulaştı. Üründe 2008.10 haritası bulunuyor. Bu haritayı nasıl güncelleyebilirim? Kutu üzerinde 2011'e kadar ücretsiz güncelleme yazıyor ama herhangi bir yardımcı bilgi yazmamışlar. Dün Mersa Sistem'e mail attım ama henüz bir cevap gelmedi umarım yardımcı olurlar.

İnternette bazı linkler bulunuyor harita için, onları mı kullanmalıyım? Onları kopyaladığımda bir sorun çıkar mı? Bu haritayı güncellemeyi anlatan biri olursa sevinirim.

Bir başka sorum ise üründeki igo nun versiyonu ne olmalı? Güncel olup olmadığı hakkında bir bilgi verirseniz sevinirim. En son hangi versiyon çıktı? IGO8 ve Amigo sürümlerinin farkı nedir?

Biraz çok soru oldu kusura bakmayın :)

Düzenleme : Soru ekleme.

Dosyaları kart okuyucu ile göndermeye çalışın ..

Güncelleme için hepimiz beklemedeyiz ..

Kutuda NAVN GO 8 diyor program o ..

• beni cihaz da geldi hatta arabaya takıp biraz şehirde gezdim. en kuş uçmaz kervan geçmez sokakları bile buluyor. fakat güncelleme yapmak istiyorum da şu güncelleme ücreti işi kafamı katıştırıyor.
  • bu fiyata şahane bi cihaz... ankarada mevcut yazılımı ile haritasını sorunsuz kullanmaktayım..gece gündüz mod ayrımının otomatik olması cok güzel

ancak ankarada fm bandında fekans bulmak biraz zor çoğu zaman parazitli
    bluetooth kullanmında bazen sorun yaşıyorum...
    Ama en büyük problemim vantuz cama yapışmıyor... yapışsada sonradan düşüğyor... çok sibir bozucu

Aynı sorunları yaşan varmı nasıl çözüm buldular... cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum... zahmet edip iki
    kelime yazmayı üşenenleride kınıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akilonya -- 1 Ocak 2010; 15:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akilonya

bu fiyata şahane bi cihaz... ankarada mevcut yazılımı ile haritasını sorunsuz kullanmaktayım..gece gündüz mod ayrımının otomatik olması cok güzel

ancak ankarada fm bandında fekans bulmak biraz zor çoğu zaman parazitli
    bluetooth kullanmında bazen sorun yaşıyorum...
    Ama en büyük problemim vantuz cama yapışmıyor... yapışsada sonradan düşüğyor... çok sibir bozucu

Aynı sorunları yaşan varmı nasıl çözüm buldular... cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum... zahmet edip iki
    kelime yazmayı üşenenleride kınıyorum

video-in girişinin olmadığı sayfa başında yazılmış ..
    vantuz olayını denemedim henüz .. ama yapıştıracağın yeri iyice kurulayıp yapıştırdıktan sonra mandalı sıkıştırınca çıkması çok zordur ..
    bluetooth da sorun yok ..
    fm verici büyükşehirlerde sıkıntı verir ..

zahmet edip 2 kelimeden çok yazdım

• EVET BENDE 2 KELİMEDEN FAZLA YAZIYORUM VE SORDUĞU SORULARIN CAVABINI OKUMAYANLARI BENDE KINIYORUM SAYFANIN BAŞINDA BEN YAZMIŞTIM VİDEO -İN OLMADIĞINI HERKESE MUTLU YILLAR
  • vantuz 5 gündür takılı camda.. arada yokluyorum taş gibi kıpırdamıyor bile...

internette dolaşan haritalar sadece kırık cihazlarda çalışır. yüklerseniz cihaz görmez.. güncellemeyi bekleyin ya da 30 liranıza kıyın.

sd kart olmadan da kullanabilirsiniz ama fimleri mp3leri nereye atacaksınız?

av-in girişi yok..

active sync bağlantısı yavaştır sd kartı kart okuyucusuna takın o hızlıdır..

active sync i sadece güncelleme için kullanın toolboxta
  • bende 5 gün oldu hiç çıkmadı yerinde ve gayette sağlam yani
    yalnız bir sorum olacak benim cihaz kapalı olduğu halde şarjı azalıyor neden bilmiyorum.
    bilen varsa bilgi verirseniz sevinirim .
    teşekkür ederim
  • nerelerdesiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uymaz_71

nerelerdesiniz arkadaşlar

açma kapama düğmesinin olmaması kötü .. insan emin olmuyor kapandığından .. Araçta kullanacağım için pil dayanımı çok da önemli değil ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: uymaz_71

nerelerdesiniz arkadaşlar

açma kapama düğmesinin olmaması kötü .. insan emin olmuyor kapandığından .. Araçta kullanacağım için pil dayanımı çok da önemli değil ..

Tek düğme olan cihazlarda standart vardır,1sn basarsanız bekleme konumuna alır (eğer varsa özelliği) yok 3sn-5sn arasında basarsanız kendini tamamen kapatır Aslında bu basışlarda uyarı çıkması lazım,beklemeyemi alacaksın yoksa kapatacakmısın diye ama yok galiba

• cihazın açma kapama düğmesini söylüyorsan,açma kapama düğmesi var, sağ üst köşede, 3 sn de tepki veriyor. benimkinin vantuzu ilk başta bir kaç kez düştü ama sonra iyice çöktürerek tutturdum kıpramaz oldu. bu arada bocetin in dediği gibi, active sync yavaş veri aktarımı yapıyor direk kartı bilgisayara takın. bende bişey soracam:: bende yanlış hatırlamıyorsam "sinem " diye bi bayan konuşuyor ve bu kişiyi değiştirmek istiyorum. nerden nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yalnız...???????
  • Maalesef güncelleme naviextras ta çıkmıyor. gerekli yerlere mail attım . konu ile ilgili cevap bekliyorum. bence cihaz güzel. istediğim özellikleri karşılıyor. güncelleme işi çözülürse problemsiz.

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingis-han

cihazın açma kapama düğmesini söylüyorsan,açma kapama düğmesi var, sağ üst köşede, 3 sn de tepki veriyor. benimkinin vantuzu ilk başta bir kaç kez düştü ama sonra iyice çöktürerek tutturdum kıpramaz oldu. bu arada bocetin in dediği gibi, active sync yavaş veri aktarımı yapıyor direk kartı bilgisayara takın. bende bişey soracam:: bende yanlış hatırlamıyorsam "sinem " diye bi bayan konuşuyor ve bu kişiyi değiştirmek istiyorum. nerden nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yalnız...???????

onu biliyorum dostum .. ben switch şeklinde düğmeyi kastettim ..

bulduğunuz ses dosyalarını da zip li haliyle content/voice klasörüne atacaksınız ..
  • DEĞİŞTİREBİLİRSİN SESİ BEN DEĞİŞTİRDİM ÇOKDA İYİ OLDU.
    MURAT VAR BİR TANE ÇOK KOMİK KİŞİLİK ONUDA İNTERNETTEN İNDİRİP
    VOİCE KLASÖRÜNE ATARSAN OK.
    SONRA BÖLGESEL AYARLARDAN DEĞİŞTİRİRSİN
    MURATTAN BAŞKA SESLERDE VAR MESELA ADA, GÖZDE
    AMA GÖZDE DE SIKINTI VAR GALİBA ŞUAN BULAMADIM
    AMA DİĞERLERİ TAMAM
  • Bu cihazda explorer kullanabilirmiyiz? bluetooth yardımıyla telin gprsini kullanabiliyor bazı cihazlar... eğer kullanabiliyorsak harika olacak..
  • merhaba arkadaşlar bu ürünün fm verici özelliği dikkatimi çekti.zamanında fm verici almıştım sesi çok kalitesiz gelmişti, bunun kalitesi nasıl?? sesteki en ufak pürüz bile beni rahatsız ediyor,onun için ses cidden kaliteliyse almak isterim.önce ki fm vericiye cd kalitesinde ses demişlerdi yorumlarda çok kötüydü param boşa gitti:(((
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim... ama benim vantuz problemi devam ediyor.. ne yapmalıyım.. sırf vantuz yüzünden geri göndermek pek de mantıklı gelmiyor.. yeni bi vantuz mu alsam acaba... ankara maltepe pazarında vardır heralde...

bu arada fm vericisi boş frekanslarda gerçekten güzel ama ankara içine girince sorun olabiliyor.. arkadaşlarında dediği gibi büyük şehirlerde boş frekas bulmak biraz zor..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.