Şimdi Ara

i-find navigasyon cihazı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
23.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video in girişi yok cihazda arkadaşlar.
    cam tutacağı oldukça iyi.
    bu eksik çıkan axc adaptörü ile ilgili yazışmalarımız devam ediyo hb dayla . ben sipariş verirken o kutu içeriğinde gözüküyordu ve bende bunu bilerek aldım vermek zorundalar bana göre. bu arada hb hiç bi yorumu koymuyo bu ürünle ilgili ben bunu çok merak ediyorum adamları bu konuda eleştirdik neden yorumları koymuyorsunuz diye hala cvp alamadık.
  • Bana gönderilen üründe AC adaptörü dışında, Araba Usb adaptörü bile çıkmadı, ama cihaz hem uygun fiyatlı, hemde çok hoşuma gitti, işe yarar bir cihaz, fiyat/performans oranı oldukça iyi ve verdiğim paraya değdi diye düşünüyorum..

Fakat ben cihazı PC ye bağlamayı başaramadım.. cihazı usb den PC ye bağladığımda aşağıdaki iletiyi alıyorum.

Aygıtınızın ActiveSync sürümü doğrulanamıyor, Güvenlik duvarı gibi bir program ActiveSync in aygıta bağlanmak için kullandığı bağlantı noktasını engelliyor olabilir veya bilgisayarda ActiveSync i daha yeni bir sürüme yükseltmenizgerekebilir.

PC-Cihaz bağlantısını yapıp, naviextras tan güncelleyebilen arkadaşlar ayrıntılı paylaşırlarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centilmen_35 -- 29 Aralık 2009; 23:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozyoldas

az önce GÜNCELLEME YAPMAK İSTEDİM xp cd sini takın bazı dosyalar değiştirilmiş diye bir mesaj aldım ama önemsemedim. tolbox ile güncelleme yapmak istediğimde ise cihaz takılı değil mesajını aldım. ilgilinmeye vaktim olmadığı için yarına bıraktım eğer siz de de aynı sıkıntı varsa haberleşelim.
    yapan arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=9e641c34-6f7f-404d-a04b-dc09f8141141#filelist

bunu indir mozyoldas

• quote:

Orijinalden alıntı: centilmen_35

Bana gönderilen üründe AC adaptörü dışında, Araba Usb adaptörü bile çıkmadı, ama cihaz hem uygun fiyatlı, hemde çok hoşuma gitti, işe yarar bir cihaz, fiyat/performans oranı oldukça iyi ve verdiğim paraya değdi diye düşünüyorum..

Fakat ben cihazı PC ye bağlamayı başaramadım.. cihazı usb den PC ye bağladığımda aşağıdaki iletiyi alıyorum.

Aygıtınızın ActiveSync sürümü doğrulanamıyor, Güvenlik duvarı gibi bir program ActiveSync in aygıta bağlanmak için kullandığı bağlantı noktasını engelliyor olabilir veya bilgisayarda ActiveSync i daha yeni bir sürüme yükseltmenizgerekebilir.

PC-Cihaz bağlantısını yapıp, naviextras tan güncelleyebilen arkadaşlar ayrıntılı paylaşırlarsa sevinirim...

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=9e641c34-6f7f-404d-a04b-dc09f8141141#****

bu bağlantıdan activesync i indirip sistemindeki bütün virüs programlarını kapatıp yükle. izin sorulursa izin ver. sonra toolbox ı bütün profillerle birlikte kaldır. tekrar yükle naviextrası çalıştır. cihazı bağla. cihazı aç ve sonra toolboxta oturum aç. (naviextras sitesinden öncelikle kayıt olman gerekiyor ve cihazını belirtmen gerekiyor)

bu gün marmaristen muğlaya yolculuğum sırasında film izledim... filmin seslerini de otomobilimin hoparlöründen dinledim. tehlikeli biliyorum ama ara ara baktım sadece ve sesini bile duymak yalnız yolculuklarda eğlenceli oluyor

• divx oynatırken türkçe alt desteği varmı arkadaşlar..
    bir zahmet deneyebilirmisiniz..
    teşekkürler..
  • 2011 yılına kadar güncelleme felan yok ücretli yani. HB bunda cevap vermiyor ben böyle bimezdim bu siteyi. biz gönderdik ne yaparsanız yapın gibi bir tavırları var adamların.
    neyse ben cihaza yeni ses olarak eda diye bir kız var onu ekledim gayet iyi oldu en azında sibelin sesinden iyi.
    bu ara birde bu gözdenin sesini yüklemeyi düşünüyorum nasıl bide ona bakalım .
    cihaz kullanım açısından ve video izleme si çok hoş .
    birde şu HB nın yaptıkları olmasaydı. 2011 kadar güncellemeyi düzeltirlerse bide.
  • benim cihaz hala gelmedi, hb ana sayfasında bakım var diyor, yoksa mavibilgisayar mağdurları gibi bende mi onların kervanına katılacağım
  • Bende 28'inde HB'dan sipariş ettim. Bu sabaha karşı 04:12'de (ne kadar doğru bilmiyorum) "Gönderi Araca Yüklendi" yazıyordu. Ümraniye'den yola çıkan kargo aracı saat 14:37'de Kartal'a ulaşmış. Yurtiçi kargo sorgulama sayfasında şu saat oldu hala bir güncelleme yok. GOPaşa'ya ne zaman gelir orasıda belirsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme_kullanıcısı -- 30 Aralık 2009; 16:26:19 >
  • ben girebiliyorum hb ya,,,bende p.tesi almıştım kargoyu aradım yarın elinizde olur dedi,,,,,bu arada yeniden fiyat 200 e inmiş son bilmem kaç ürün diye keklediler bizi
  • toolbox la igo update oldu mu 8.0 dan 8.4 e mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulluk68

ben girebiliyorum hb ya,,,bende p.tesi almıştım kargoyu aradım yarın elinizde olur dedi,,,,,bu arada yeniden fiyat 200 e inmiş son bilmem kaç ürün diye keklediler bizi

Fiyat inmiş ama ellerinde ürün kalmamış.
  • divx oynatırken türkçe altyazıları gösteriyor mu

cihaza sahip olupda , hiç merak edip deneyen yok mu arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocetin

quote:

Orijinalden alıntı: centilmen_35

Bana gönderilen üründe AC adaptörü dışında, Araba Usb adaptörü bile çıkmadı, ama cihaz hem uygun fiyatlı, hemde çok hoşuma gitti, işe yarar bir cihaz, fiyat/performans oranı oldukça iyi ve verdiğim paraya değdi diye düşünüyorum..

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=9e641c34-6f7f-404d-a04b-dc09f8141141#****

bu bağlantıdan activesync i indirip sistemindeki bütün virüs programlarını kapatıp yükle. izin sorulursa izin ver. sonra toolbox ı bütün profillerle birlikte kaldır. tekrar yükle naviextrası çalıştır. cihazı bağla. cihazı aç ve sonra toolboxta oturum aç. (naviextras sitesinden öncelikle kayıt olman gerekiyor ve cihazını belirtmen gerekiyor)

bu gün marmaristen muğlaya yolculuğum sırasında film izledim... filmin seslerini de otomobilimin hoparlöründen dinledim. tehlikeli biliyorum ama ara ara baktım sadece ve sesini bile duymak yalnız yolculuklarda eğlenceli oluyor

bocetin arkadaşım, dediklerini yaptım, olay tamamdır, hallettim, çok teşekkürler, senin sayende aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da faydası olur umarım, paylaşımın için sağol..

bir de şu 2011 e kadar olan güncelleme olayını halledebilsek, sorun kalamayacak.

• halledebilirsiniz 19.95 dolar vererek ben öyle yaptım :)
  • yılda kac guncelleme cıkıyor o zaman? mesela yılda 3 sefer güncelleme yapsak 90 tl eder next daha avantajlı gibi gözüküor.
  • Güncellemeler yılda 4 kere yapılıyor. Yani 3 ayda bir yeni bir güncelleme çıkıyor. Yıllık güncelleme satın alındığında 4 güncelleme yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme_kullanıcısı

Güncellemeler yılda 4 kere yapılıyor. Yani 3 ayda bir yeni bir güncelleme çıkıyor. Yıllık güncelleme satın alındığında 4 güncelleme yapabiliyorsunuz.

Hatalı bilgiler vermeyin ! Next,piranha,navitech vsvs başarsoft haritası kullanan tüm ürünler ve igo yazılımı kullanan tüm cihazlar 1 yılda 3 harita dönemine denk gelirler,4. harita her zaman yeni yıl ocak sonu-şubata denk gelir.3 ayda bir hangi cihaza güncelleme çıkmış şimdiye kadar ?
  • Normalde olması gereken 3 ay'da bir güncellemedir. Zaten tabirde Q (quarter) olarak açılımı var. He yetişmez, daha sonraya ertelenir, bir sorun çıkar ve ya firma öyle uygun görür ayrı olay. Ancak yazdığım gibi yılın "çeyrek" olarak tabir edilen bölümlerinde çıkması muhtemel.

Yapılamayan şeyleri doğru olarak kabullenmeyin. Açılım "çeyrek" diyor. Ben değil onlar söylüyor.

Amacım hatalı bilgi vermek değil ancak bu şekilde de kabullenmem doğru değil. Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır
  • benim alet de geldi ?? şarj olması ne kadar sürüyor bu aletin ??? sabırsızlanıyorum
  • Kutunun üzerinde 2011'e kadar ücretsiz güncelleme yazıyor! ben ifind'in ithalatçısı olan rota-tek firmasına e-mail atarak mağduriyetimiz hakkında bilgi verip yardım istedim, bakalım cevap gelince sizlerle paylaşacağım...

E-Mail : info@rota-tek.com

tüm i-find kullanıcıları olarak bu adrese mail atıp sorunumuzu dile getirirsek belki daha çabuk sonuç alırız!

İstanbulda olan arkadaşlarn belki yetkililer ile görüşüp daha hızlı sonuç alabilir, firma bilgileri aşağıdadır.

ROTA-TEK
    Turgutreis Mahallesi Tekstilkent A12 Blok No:52 Esenler 34235 Ýstanbul / TÜRKÝYE

Phone : +90 212 438 48 68

Fax : +90 212 438 48 69

E-Mail : info@rota-tek.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centilmen_35 -- 30 Aralık 2009; 23:29:37 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.