arkadaşlar be pek anlamadığım için soruyorum bu unlock yapma işini birisi açabilirmi nasıl yapıyoruz nasıl kuruyoruz ve nasıl bir görünüm ve kullanım elde ediyoruz yardımlarınızı bekliyorum. unlock işlemini nasıl yaparız yaptıktan sonra nasıl haritaları yüklüyoruz felan biraz çok soru sordum galiba
quote:
Orijinalden alıntı: uymaz_71
DEĞİŞTİREBİLİRSİN SESİ BEN DEĞİŞTİRDİM ÇOKDA İYİ OLDU. MURAT VAR BİR TANE ÇOK KOMİK KİŞİLİK ONUDA İNTERNETTEN İNDİRİP VOİCE KLASÖRÜNE ATARSAN OK. SONRA BÖLGESEL AYARLARDAN DEĞİŞTİRİRSİN MURATTAN BAŞKA SESLERDE VAR MESELA ADA, GÖZDE AMA GÖZDE DE SIKINTI VAR GALİBA ŞUAN BULAMADIM AMA DİĞERLERİ TAMAM
kardeş murat ve gözde nin seslerini nerden indirdin yardımcı olursan bende indireyim
quote:
Orijinalden alıntı: uymaz_71
arkadaşlar be pek anlamadığım için soruyorum bu unlock yapma işini birisi açabilirmi nasıl yapıyoruz nasıl kuruyoruz ve nasıl bir görünüm ve kullanım elde ediyoruz yardımlarınızı bekliyorum. unlock işlemini nasıl yaparız yaptıktan sonra nasıl haritaları yüklüyoruz felan biraz çok soru sordum galiba
480x272 Pna cihazinizi 5 dakikada unlock yapip bir pda gibi kullanabilirsiniz.Istediginiz navigasyon,program,oyun,film,muzik vs. yukleyebilirsiniz.Yapmaniz gerekenler;
HERSEYDEN ONCE,CIHAZINIZIN YEDEGINI ALIN.HERHANGI BIR SORUN OLURSA ORJINAL HALINE GERI CEVIREBILIRSINIZ.
Once asagidaki dosyayi indirin,cihazinizi usb kablosuyla pcye baglayin ve cihazin dahili hafizasina girin.(Hafiza karti ve dahili hafizanin ismi cihaza gore degisebilir)
Dahili hafizada orjinal navigasyon dosyasinin ismine dikkat edin.Mesela benimki MobileNavigator idi. Ilerde bir sorun olurda geri donmek istersek diye bunun ismini degistirin.MobileNavigatororjinal gibi... Orjinal navigasyon dosyasini acin ve icinde navigasyonu calistiran .exe dosyasinin ismine bakin. Indirdiginiz paketteki dosya_1 i dahili hafizaya atin ve ismini orjinal navigasyon dosyasinin ismi ile degistirin.
Icine girin.Menu.exe nin ismini orjinal navigasyon dosyasinin icindeki .exe nin ismi ile degistirin.
Desktop.ini yi acin ve icinde SDMMC yazan yerlerin hepsini,sizin cihazinizda hafiza kartinin ismi ne sekilde gorunuyorsa o sekilde degistirip kaydedin.
Multimedya.ini yi acin ve icinde SDMMC yazan yerlerin hepsini,sizin cihazinizda hafiza kartinin ismi ne sekilde gorunuyorsa o sekilde degistirip kaydedin.
Dahili hafizada isimiz bitti.
Hafiza kartina girin. Indirdiginiz paketteki dosya_2 nin icindekilerinin hepsini karta atin. (Resimde gorunen Navigasyon dosyalarinin ici bostur.Kullanmak istediginizi forumdan indirin ve hafiza kartina atin.)
Cihazi pcden ayirin ve resetleyin.
Cihaz yeniden acilinca orjinal menusu gelir. Navigasyon tusuna bastigimiz zaman orjinal navigasyon yerine unlock olmus iPhone style cemsforum Edition menusu ekrana gelir.
ah yaa ah... biz türkler hep aynıyız.. illa kurcalayıp bozucaz daha iyisi için.. yahu adamlar yapmış işte menüsünü zartını zurtunu.. neden abuk sabuk skinlerle yok iphone style lerle falan doldurursunuz ki.. tamam güzel değişikliği falan seviyosunuz ama unlock yapayım derken kafayı yemeyin.. sonra arkanıza bakıp ulan günlerce bunun için mi uğraştım vaktime yazık demeyin..
araba alıp heryerini modifiye yapan insanlara da kızıyorum.. orjinal hiçbiyeri kalmıyor.. sonuçta bir sürü para emek vs harcanıyo ve dönüp bakınca çok nadir olarak orjinalinden güzel oluyor..
tamam itiraf ediyorum ben denedim.. araştırdım ettim.. öncelikle cihazın yedeğini aldım.. bu cihazda dikkat edilecek bir husus var.. short cut to mobilenavigator.exe dosyası mutlaka olmalı... günlerce araştırdım.. sırf harita güncelleyebilmek için.. sonra dank etti.. napıyorum ben diye.. 30 lirama kıydım ve rahatladım.. düşündüm de bu kadar uğraş için bana 30 lira verseler kabul edermiydim diye... uykusuz kalmaya değermiydi diye.. tamam yapabiliyorum.. cihazı iphone a bile çevirebiliyorum ama nedir yani... ne gerek var..
uymaz_71;
Mesaj kutuna bakarmısın, mesaj attım.
güncelleme ile ilgili mersa'ya gönderdiğim mesaj ve gelen cevap.
hala güncelleme yok sanırım.
Sayın : Turan ......
Konu : hepsiburada alışveriş sitesinden ithalatını yaptığınız i find marka navigasyon cihazı aldım. Ancak internet sitesinde ve kutunun üzerinde 2011 e kadar ücretsiz güncelleme yazmasına rağmen cihazın harita güncellemesini yapamadım. forum sitelerinde aynı cihazdan alan kişilerinde aynı sorunu yaşadığını öğrendim. Sorunumuzun kısa sürede çözüleceğini ve internet sitesinin ihtiyaçlara cevap verecek şekilde düzenleneceğini umuyorum. Lütfen getirdiğiniz cihazın arkasında durunuz...
Cevap : Merhaba Turan Bey,
Öncelikle bu sorunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz...Harita güncellemesi bir yıl ücretsiz olup bu konudaki yaşanan sorunla ilgili yetkili firma bilgilendirilmiştir.
mersa dan cevap geldi .. AC adaptör verilmeyecekmiş .. güncelleme için ilgili firmaya bilgi verilmiş .. miş
yalan olacak gibi geliyor bana ..
http://www.ifind.com.tr/ siteye girin,teknik özelliklere bakın ekran çıktısını alın ve isteyin.Resmi site resmi beyan AC Adaptör kutu içeriğinde var sitesinde
arkadaşlar ben unlock hakkında bilgim yok sadece ben arkadaşa ses gönderdim
tamam bende ses dosyası istiyorum ,,,zahmet olmazsa banada gönderirmisin orhanogrenci@hotmail.com
quote:
Orijinalden alıntı: gulluk68
tamam bende ses dosyası istiyorum ,,,zahmet olmazsa banada gönderirmisin orhanogrenci@hotmail.com
tamam gönderdim yarım saat oldu gelmedimi
geldi teşekkür ederim eline sağlık
Sesleri indirmek için isimlerine tıklayın arkadaşlar;
content klasörü içindeki voice klasörüne rar dosyasından çıkartmadan atın
arkadaşlar mersa sistemden gelen cevap aynen şu şekilde; (herkese aynı cvp galiba)
Sayın : muhammed uymaz
Konu : i find nacigasyon cihazı aldım hepsiburada. com' dan kutuda da yazdığı gibi 2011 yılına kadar güncelleme var ama naviextraya girdiğimizde güncellemeleri ücretli görüyoruz bunu ne zaman düzelteceksiniz. ilginize teşekkür ederim.
Cevap : Merhaba Muhammed Bey,
Öncelikle bu sorunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Harita güncellemesi bir yıl ücretsiz olup bu konudaki yaşanan sorunla ilgili yetkili firma bilgilendirilmiştir.
İyi çalışmalar,
Mersa Elektronik
Arkadaşlar cihazınızı activesync ile bilgisayara bağlayın oradan resident flash dosyası içerisinde MobileNavigator dosyası var o sizin orjinal igo8 programınız.
UYMAZ 71 kardeş saolasın ilgin için gönderdiğin ses dosyalarını aldım. teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: uymaz_71 arkadaşlar mersa sistemden gelen cevap aynen şu şekilde; (herkese aynı cvp galiba)
Sayın : muhammed uymaz
Konu : i find nacigasyon cihazı aldım hepsiburada. com' dan kutuda da yazdığı gibi 2011 yılına kadar güncelleme var ama naviextraya girdiğimizde güncellemeleri ücretli görüyoruz bunu ne zaman düzelteceksiniz. ilginize teşekkür ederim.
Cevap : Merhaba Muhammed Bey,
Öncelikle bu sorunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Harita güncellemesi bir yıl ücretsiz olup bu konudaki yaşanan sorunla ilgili yetkili firma bilgilendirilmiştir.