Şimdi Ara

i-find navigasyon cihazı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
255
Cevap
2
Favori
23.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertay72

Kimse kalmadı mı?Herkes navigasyon aletini deniyor herhalde

mertay windows masaüstünü kurdum ama cihazı açınca orjinal ekran geliyor navigasyona basınca senin masaüstü geliyor .. direk yeni masaüstü gelmesi lazım değil mi ??

Bir de jpeg leri görmedi ??

Bir de empeüç dinlerken navigasyon yapabiliyoruz artık

Alet hoş oldu be

• Bu değişikliği yapınca bluetooth, video oynatıcı ve resim göstericilere ne oluyor? İlk halindekine göre daha mı iyi daha mı kötü?
    Birde değiştirilince güncelleme nasıl olacak? Aletin yazılımını değiştirince 1 yıl ücretsiz güncelleme de boşa gitmesin? Ve son olarak ürün garanti dışı kalıyormuş doğru mu yoksa yedeğe geri dönerek eski haline getirebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: mertay72

Kimse kalmadı mı?Herkes navigasyon aletini deniyor herhalde

mertay windows masaüstünü kurdum ama cihazı açınca orjinal ekran geliyor navigasyona basınca senin masaüstü geliyor .. direk yeni masaüstü gelmesi lazım değil mi ??

Bir de jpeg leri görmedi ??

Bir de empeüç dinlerken navigasyon yapabiliyoruz artık

Alet hoş oldu be

Bu şekilde olması daha güzel cihazın orjinalliği bozulmuyor
    yüklediğiniz dosyaları sildiğinizde orjinal haline dönüyor

bu mantığı ögrendikten sonra diğerleri daha kolay olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mortal_virus

Bu değişikliği yapınca bluetooth, video oynatıcı ve resim göstericilere ne oluyor? İlk halindekine göre daha mı iyi daha mı kötü?
    Birde değiştirilince güncelleme nasıl olacak? Aletin yazılımını değiştirince 1 yıl ücretsiz güncelleme de boşa gitmesin? Ve son olarak ürün garanti dışı kalıyormuş doğru mu yoksa yedeğe geri dönerek eski haline getirebiliyormuyuz?

alet normal ekranıyla açıldı bende (belki birşeyleri yanlış yapmış olabilirim) bluetooth, video oynatıcı ve resim göstericiler hepsi yerinde ..
    navigasyona basınca windows masaüstü geliyor .. üstteki resimdeki ..oradan igo ikonuna basıncanavigasyon çalışıyor
  • quote:

Bu değişikliği yapınca bluetooth, video oynatıcı ve resim göstericilere ne oluyor? İlk halindekine göre daha mı iyi daha mı kötü?

Büyük ihtimalle bizim cihazların güncelleme süresi bitmiş,bu yapılan şey rom yükleme değil basit dosya ve isim değiştirme ile ypılabiliyor.Zaten orjinal programı silmiyoruz. onun yerine netten güncel igo8'i SD kartta atıp ordan çalıştırıyoruz sorunumuz kalmıyor.mini bir pDA oluyor.
  • Tgezer arkadaşım sen orjinal MobileNavigator dosya ve içerisindeki exe uzantılı isimlere ne ad verdin isimlerin başına orjinal mi?dedin
  • Bu işlemcin nasıl yapıldığını anlatırmısınız? Ya da bir link varsa sevinirim. Bende denemek istiyorum :)
  • quote:

Bu işlemcin nasıl yapıldığını anlatırmısınız? Ya da bir link varsa sevinirim. Bende denemek istiyorum :)

Formun 3. sayfasına bir bak arkadaşım
  • Çok teşekkür ediyorum. Hemen bakıyorum.
  • güzel oyunlar da var .. alette bir tek internet eksik o da bir şekilde hallolur herhalde
  • Kimse kalmadı mı herkes cihazını güncellemeye çalışıyor gibi
  • Evet bende öyle düşünmüştüm.

Şimdilik küçük bir sorunnum var. iGO'yu her açışımda dil seçeneği, sözleşme ve ses dosyasını seçmemi istiyor. Onuda yaptıktan sonra başka bir ihtiyacım kalmayacak.

Ekleme : Hafıza kartındaki yazma koruması nedeniyle böyle bir sorun oluyormuş. Bunu hallettim.

Az önce GPS taco gibi bir program illegal kullanım gibi bişeyler söyledi. Kullanmadığım için önemsemedim.

GPS şuan çok iyi oldu. Yalnız bazen açılmama konusunda ısrar ediyor sebebini anlamış değilim. Yan taraftan reset atıyorum o zaman açılıyor. Sanırım firmware ile ilgili bir sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortal_virus -- 13 Ocak 2010; 0:58:41 >
  • güncelleme yalan oldu heralde arkadaşlar,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulluk68

güncelleme yalan oldu heralde arkadaşlar,,

firma umursamıyor herhalde ..
  • Güncelleme konusunda gelişmeleri buraya yazalım arkadaşlar.
    Bu arada cihazdan oldukça memnunum...
  • ya arkadaşlar bu güncellemeyle ilgili bi gelişme yok anlaşılan.bu forumu yeni buldum ben.şu unlock olayını bilen biri varsa anlatabilirmi. bi arkadaşın yaptıı tarife kzıp kırpmışlarda. bi de sesi olan var sa bana gönderebilr mi anl_acr@hotmail
  • arkadaşlar bu fiyata bu performansı bulmak gerçekten zor ben ilk alanlardanım fakat kalemini burda okuduktan sonra farkettim gerçekten iyi gizlemişler:) bu cihazı yeterince kullandım fm transmitterı çok güzel navigasyon haritanın eski olması dışında çok kullanışlı bluetooth yeterli video oynatması da yeterli ac adaptör konusunda firma yetkilileriyle konuştum gümrükte çıkan bir sorun nedeniyle ac adaptör konamadı ama fiyat aşağıya çekildi dendi doğruluğunu bilemem güncelleme konusunda da sorun halledilmeye çalışılıyor dendi ama bilemiyorum sonuç ne olur ama gerçkten eğer bu sorun çözülmezsede 30 liraya güncelleme alınabilir
  • Cihazı bağlamayı başardım ve satın aldığınız 1 güncelleme bulunmaktadır dedi güncelledim ama hala 10.2008 yazıyor bilgilerde... sizlerde durum nedir ben herhangi bir ücret vermedim.
  • güncelleme ile ilgili herhangi bir durum yok. beklemedeyiz.
  • herkese merhaba;
    ben cihazı ikinci el olarak kısa bir süre önce aldım.
    cihazın FM transmitterini çalıştırdıktan sonra Navigasyon programını çalıtırdığımda cihaz GPS sinyali almıyor.
    sizin cihazlarınızada bu sıkıntı varmı?
    çözümü varmı?

teşekürler...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.