Arkadaşlar Bu gece yaklaşık 23.00'ten beri yaşadığım bir sorun var ve yalnızca ben degil diger guild arkadaşlarımda yaşıyor bu sorunu...Oyuna girdigimde en fazla 3 dakika aradan sonra oyundan atıyor, Ancak arkaplandaki tüm msn+face vs. gibi işlemlerim kesintisiz devam ediyor..Sorunun netten olmadığığnı düşünmekteyim ve tüm guild arkadaşlarım da yaşıyor bu sorunu...Aramızda başka yaşayan arkadaşlar var mıdır yok mudur, ve Neler yapmamı önerebilirsiniz ?
Katılıorum arkadaşım.. Bnmde aynı..
ttnetten, diğer yabancı oyunlar etkilenmemekte. dc oladuğumuz veya ağır lag geldiğinde diğer sitelerde zorla açılmakta. netlimiterdende inceledim serverdan bize bağlantı geliyor ama bizden servera gitmiyor farkındaysanız lag zamanı hareketleri görüyoruz ama bi birşey yapamıyoruz.
Evet evet .. aynı hata demekki, millet atak yapıyor damageleri gözüküyor ama biz hareketsizce bekleyebiliyoruz ancak. Ne yapmak gerek, düzelecek midir ?..
ttnete bağlı, 1 ay sürdüğünüde bilirim 1 gün sürdüğünüde.
Hadi bakalım..umarım ki en kısa sürede düzelir abi, yeni pre basmıştım..
Bende bakacağım şimdi, düzeldi mi diye. Umarım bu kez mutlu eder beni...
Evet..Hala düzelmemiş, ama TTnet'e laf edince bizler kötü oluyoruz ve yine bizler sabırsız davranmış oluyoruz. Oyuna girmez, kasılmaz diye premium'a zorlarlar alırsın. Hızlı olsun diye bot aldırma zorunluluğu koyarlar alırsın, itemin olmaz gold almaya zorlarlar alırsın. Peki buna ne yapalım...Herşey yapmışken böyle bişeyle karşı karşıya kalmak neden ?.. Artık birilerinin bi takım şeyleri ciddi manada düşünmesi gerekmektedir, çünkü bu anlattıklarımın aynısını sadece benim gibi sıradan bi SilkRoad Online oyuncusu olmayan kişilerde yaşıyor. Başına geleceklerden pek haberdar degiller bence, ama şunu söylemek isterim ki sadece YAZIK !
Gerçekten oyundan soğutuyolar şurda okulların açılmasına 1 hafta kala doya doya oynamıcaz oyumuzuda yahu :(
dun aksamdan berı ıllet ettı 10 dakıkada bır dc yemekten gına geldı pre tıme bosa gıdecek bu gıdısle
Hala aynı
Dün Gece taxiye 3h para verdim 5dk sonra DC
eger tüm guıld arkadaşlrın yaşıyorsa server sunucusundan kaynaklı bır problemdir ama diyorsunki tum ıslemler calısıyor o zaman bırde ekran kartına bak veya ıslemcıne sıcaklıklarına eger 70ın ustundeyse termal krem sür geçer:)
Bende olmuyor gayet normal oynuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
şuan herkes normal oyunuyor. dün geceye kadar vardı sorun.
ttnet yurtdısı portlarında calısma var bu ay böyle gececek bazı günler
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
şuan herkes normal oyunuyor. dün geceye kadar vardı sorun.
ben dün de normal oynuyordum
Bende de normal gibi ama ara sıra hareketleri görüp char'a komut veremiyorum.
Bügün gene nanany
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme