Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
828.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Admire21 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum düşeceğini ama 20bin TL teklif edeceğim bakalım :)))
  • rueta R kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyatlara era alınabiliyor eğer otomatik düşünmüyorsanız.Benim nazarımda o fiyat etmez ,varsa imkanınız birkaç bin daha koyup era alabilirswiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admire21

Hocam o fiyatlara era alınabiliyor eğer otomatik düşünmüyorsanız.Benim nazarımda o fiyat etmez ,varsa imkanınız birkaç bin daha koyup era alabilirswiniz.

Hocam esas istediğim arac era ama bulamıyorumki uçuşlarda fiyatlar :(( ve otomatik olmali hocam manuel kullanamayiz :)

• Hocam internetteki ilanların birçoğu tok satıcıların elinde bence, oto pazarlarınada bakın sadece internet ilanlarıyla kalmayın .Galerilerede bakabilirsiniz güvendik ve tanıdık bir yer olursa.Birde internetteki fiyatlardan otomatikman kafadan 1000 lira düşün.
  • 2005 lpgli hyundai araca motor yağı tavsiyesi alabilir miyim?

hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay75 -- 15 Mart 2015; 1:09:37 >
  • Bizim ilçede 2 yıldan beri yol yok. Kışın çamur yazında toz toprak içinde gidip geliyoruz. Güya kanalizasyon çalışması yapıyorlar 2 kış geçti.
    neyse
    benim dizel admireden yolda tok tok sesler gelmeye başlamıştı tamirciye götürdüm direksiyom kutusu tamir edilecek dedi. 300 tl istedi. Fiyat nasıl yakın zamanda yaptıran var mı?
    Çıkma falan satılıyor ama onada pek güven olmaz sanırım değil mi?
  • Birkaç ustaya daha gösterin onlardan da fiyat alın .Yerinizde olsam çıkma parça tercih etmem.

• Kendi tamircime gittim bu gun.
    Ön iki rod basi ve z rotlari degistik.
    100 tl parca 70 tl iscilik 30 tl de on duzwn ayari icin gitti toplam maaliyet 200 tl ses kalmadi.
    Bosa direksiyon kutusuyla oynayacaklardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 28 Mart 2015; 19:30:54 >
  • İyi yaptınız hocam,böyle durumlarda aracı birkaç ustaya göstermek hem maddi hem manevi iyidir

• Slm arkadaşlar admire aracıma park sensörü taktırmak istiyorum tavsiye edeceğiniz bir ürün varsa paylaşırmısınız

• Geçenlerde ben taktırmıştım ,ürünü gittigidiyordan 40 tl ye almıştım göstergeli ve sesli İnvells marka .Üründen gayet memnunum tavsiye ederim.
  • merhaba;
    Bende admire kulubüne yeni katıldım. 2005 1.5 CRDİ modelini aldım. Arabadan tek şikayetim arabanın çok ses çıkartması. Araba çalışırken neredeyse traktöre yakın ses çıkarıyor. Biraz araştırdım enjektörden diyen oldu,(Bazılarıda enjektör olsa duman çıkartır dedi duman yok) motorun kayışından, yağından, oyundan buyundan diyen çok oldu. Aracımın neden çok ses yaptığı konusunda bana yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitec

merhaba;
    Bende admire kulubüne yeni katıldım. 2005 1.5 CRDİ modelini aldım. Arabadan tek şikayetim arabanın çok ses çıkartması. Araba çalışırken neredeyse traktöre yakın ses çıkarıyor. Biraz araştırdım enjektörden diyen oldu,(Bazılarıda enjektör olsa duman çıkartır dedi duman yok) motorun kayışından, yağından, oyundan buyundan diyen çok oldu. Aracımın neden çok ses yaptığı konusunda bana yardımcı olurmusunuz.

HAyırlı olsun iyi günlerde kullanırsınız İnşaallah.
    Bu motor çok ses çıkarıyor. Yağ değişince ses biraz azalıyor. bir sıkıntı yoksa motorla oynatma.
    Seyir halinde araba motor sesi azalıyor. İçeri benzinliden fazla ses gelmiyor.
    rolantide ve sabah ilk çalışmada sesli çalışıyor zamanla alışırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 1 Nisan 2015; 18:40:33 >

• digitec D kullanıcısına yanıt
    Aynı araca bende sahibim maalesef 3 silindirli gürültülü bir motoru var,rolantide biraz fazla ses ve gürültü olur.Seyir halinde cam açık olmazsa motor sesi pek duyulmaz.Tavsiyem yağı degismediysen 5 30 tam sentetik kaliteli motor yağı kullanırsan hem motor rahat çalışır hem de sesi azalır.Bu arada hayırlı olsun aracınGüle güle kullan.

• İlginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet araç ilk çalıştığında sesli, seyir halinde iken sessiz oluyor. Aracı (bence) uygun bir fiyata aldığım için motorunda bir sorun mu var acaba diye korkmuştum. Açıklamalarınız içimi rahatlattı, hafta sonu yağını ve filtrelerini değiştirip uzun bir süre binerim inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitec

İlginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet araç ilk çalıştığında sesli, seyir halinde iken sessiz oluyor. Aracı (bence) uygun bir fiyata aldığım için motorunda bir sorun mu var acaba diye korkmuştum. Açıklamalarınız içimi rahatlattı, hafta sonu yağını ve filtrelerini değiştirip uzun bir süre binerim inşallah.

Aracın durumu ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • hakan_80 kullanıcısına yanıt
    araba süt beyaz, tampon değişmiş, sağ çamurluk ve sol arka kapıda boya var. Arabanın içi ve dışı tertemiz. 14000 TL ye satın aldım.
  • İyi fiyata almıssın hocam kazasız belasız kullan .Aracın km'si ne kadar?

• Yaklasık 2 ay once 2005 1.3 admire lpg klimalı 170 binde sag camurluk değişik sağ taraf çizik nedeniyle boyalı genel olarak bakımlı olan aracımı uygun bir arac bulduğum için galerici bir arkadasa 16000 liraya verdim .oda sanırım 17.500 a verdi.

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.