Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
828.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi fiyat bencede öldürmedi arabayı zaten 16.500 e başka birine anlaşmıştık almadı. 16.000 ya galeriye gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar anten motoru arızalı radyo iyi çekmiyor anten açılmıyor bunu nasıl çözebilirim aynı tip motorsuz elle açılıp kapanan amten var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: yamakasihercules

Slm arkadaşlar anten motoru arızalı radyo iyi çekmiyor anten açılmıyor bunu nasıl çözebilirim aynı tip motorsuz elle açılıp kapanan amten var mı

Var onlardan alıp takabilirsiniz.
  • Arkadaşlar admiremin alt takımının komple değişmesi gerekiyor;
    amortisörler z rotları vs...

hepsi ortalama kaç TL tutar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunpa

Arkadaşlar admiremin alt takımının komple değişmesi gerekiyor;
    amortisörler z rotları vs...

hepsi ortalama kaç TL tutar?

Gecen hafta ön iki Rod ve 2 z rot 100 tl ye aldım
    Usta 70 tl, öndüzen ayarı 30 tl toplam 200 tl gitti sanayide.

• Altta ses olayı bende de var geçen gün akçakoca'ya giderken yolda kocaman çukur (Bu ne arkadaş ya durduk yere ölücez) 90 la bi girdik çukura küüüt diye bir ses; aha dedim tekerlekler yerinden fırladı, neyse fırlamadı ama şu anda araba; 100-110 dan sonra titriyor. (Şu çukurun yaptığı işe bak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz5454 -- 13 Nisan 2015; 22:47:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz5454

Altta ses olayı bende de var geçen gün akçakoca'ya giderken yolda kocaman çukur (Bu ne arkadaş ya durduk yere ölücez) 90 la bi girdik çukura küüüt bir ses; aha dedim tekerlekler yerinden fırladı, neyse fırlamadı ama şu anda araba; 100-110 dan sonra titriyor. (Şu çukurun yaptığı işe bak)

jant yamulmuş yada balans gitmiştir ön takımında kontrol edilmesinde fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rk34

quote:

Altta ses olayı bende de var geçen gün akçakoca'ya giderken yolda kocaman çukur (Bu ne arkadaş ya durduk yere ölücez) 90 la bi girdik çukura küüüt bir ses; aha dedim tekerlekler yerinden fırladı, neyse fırlamadı ama şu anda araba; 100-110 dan sonra titriyor. (Şu çukurun yaptığı işe bak)

jant yamulmuş yada balans gitmiştir ön takımında kontrol edilmesinde fayda var

Evet haklısın, janttan ben de şüpheleniyorum. vakit bulursam baktıracam
  • Bende bugün 14400 TL'ye Hyundai Accent Admire 1.5 CRDİ aldım, araba 130.000 km'de içi temiz hor kullanılmamış, yürüyen aksamı iyi sıkıntı yok, kliması çalışıyor, bel altı boyaları var tam olarak neresinde boya var bilmiyorum ama kasa sağlam kapılarda vs yamukluk fln yok.

Sanki motordan biraz çok ses geliyor, daha önce benzinli araç kullandım hep.

2 farklı ustaya gösterdim ikisi de araç temiz bu fiyata uygun dediler, 3 piston olduğu için motorun bu sallanması normal dediler.

Birde trigeri kayışı değişmiş ama ne zaman değişmiş bilmiyorum değiştirmek istesem bana kaça patlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_1985

Bende bugün 14400 TL'ye Hyundai Accent Admire 1.5 CRDİ aldım, araba 130.000 km'de içi temiz hor kullanılmamış, yürüyen aksamı iyi sıkıntı yok, kliması çalışıyor, bel altı boyaları var tam olarak neresinde boya var bilmiyorum ama kasa sağlam kapılarda vs yamukluk fln yok.

Sanki motordan biraz çok ses geliyor, daha önce benzinli araç kullandım hep.

2 farklı ustaya gösterdim ikisi de araç temiz bu fiyata uygun dediler, 3 piston olduğu için motorun bu sallanması normal dediler.

Birde trigeri kayışı değişmiş ama ne zaman değişmiş bilmiyorum değiştirmek istesem bana kaça patlar?

hayırlı, uğurlu olsun kardeş, kazasız belasız günler, km orjinalse çok çok çok iyi fiyat orta halli uçan teneke brodway e bile 10.000 lira para istiyorlar. Triger seti ve ustalık 200-250 lirayı geçmemesi gerekiyor diye düşünüyorum piyasada çok farklı fiyat çeken parçacılar ve ustalar var gezmeni tavsiye ederim mümkünse dizel ustasına götür, tecrübe ile sabittir benzinli araba ustaları dizelden bi nane anlamıyorlar

• Okan_1985 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullan.3 Silindirli motor biraz gürültülü ama parasını onuna kadar hakeden bir araba ,yazın rampada klima açıkken fazla zorlamayın harareti yükseltir,bakımlarınıda zamanında yaptırırsanız uzun yıllar sorunsuz binersiniz.Triger için birşe diyemiceğim,bugüne kadar hiç değiştirmedim:)
  • İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, inşallah kazasız belasız bineriz.

Araçtan memnunum şimdilik ufak ufak motorun sesine felan alışıyorum, daha önceki arabam pejo 307 2002 model 1.6 idi arızalarından ve parça pahalılığından ilallah demiştim.

Arabanın km'si için servise götürmedim, 2 ustaya sorum kmsi orjinal gibi duruyor dediler zaten arabanın içine koltuğuna felan bakınca çok az yıpranmış.

Hafta sonu içim rahat etsin diye yağ, yağ filtresi, hava filtresini değiştireceğim, birde motorun çok sallanması için arkadaş motor kulaklarını kontrol ettir ondanda olabilir dedi.

Sizlere birkaç şey daha danışacağım,

1- Hangi dizel kullanayım (Daha önce hiç dizel araç kullanmadım, daha doğrusu libyada yaşıyordum ülkede dizel araba yok benzin 20 kuruş olunca kimse dizel araba getirmiyordu )
    2- yağ değiştirirken hangi marka yağ kullanayım (Türkiye'deki yağ markalarını pek bilmiyorum Libyada Petrol ofisi kullanıyordum türk markası diye)
    3- İstanbulda kartal-pendik-tuzla bölgesinde tanıdığınız bildiğiniz düzgün ustalar varmı önerebileceğiniz (Bir önceki arabamda düzgün bir usta bulunca tamir masraflarım yarıya inmişti, adam sırf pejo ve citroen yapıyordu artık uzmanlaşmıştı bu yüzden usta herşey benim gözümde)
    4- Aracın saati çalışmıyor, radyo anteni yok, bagaj kiliti yok bunları internetten felan uygun alabilirmyim veya bu bölgede uygun parça satan yerler varmı bildiğiniz birde arabanın bagajı istepne yeri felan çok kötü duruyor böyle birşey alıp kullanan varmı şık dururmu
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/hyundai-accent-admire-2001-2006-bagaj-havuzu-152907267

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Hocam yağ olarak mobil 1 5 30 esp formula tavsiye ederim ben kullanmadım ama kullanıcıları baya memnun.Yakıt olarak ta ben genelde Shell ve lukoilden alıyorum evin hemen karşısında diye,memnunum.İstanbulda yaşamadıgım için usta konusunda yardımcı olamayacağım ama iyi bir dizel ustası bulmanız lazım.Bizim araçlar genelde motordan yana pek sıkıntı çıkarmıyor görüşlerin bu yönde .Yedek parçalarda istanbulda rahat bulunabilir.Bagaj havuzunu kullanmadım orijinali duruyor bende:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Admire21

Hocam yağ olarak mobil 1 5 30 esp formula tavsiye ederim ben kullanmadım ama kullanıcıları baya memnun.Yakıt olarak ta ben genelde Shell ve lukoilden alıyorum evin hemen karşısında diye,memnunum.İstanbulda yaşamadıgım için usta konusunda yardımcı olamayacağım ama iyi bir dizel ustası bulmanız lazım.Bizim araçlar genelde motordan yana pek sıkıntı çıkarmıyor görüşlerin bu yönde .Yedek parçalarda istanbulda rahat bulunabilir.Bagaj havuzunu kullanmadım orijinali duruyor bende:)

Teşekkür ederim artık arkadaşlara felan soracağız bildikleri usta vs varmı diye.
  • Arkadaşlar araba boşta ve hareket etmiyor debriyajı bırakınca vitese takmadan bir ses geliyor oldugu yerde harelet etmeden başına gelen varmı debriyaj pedalına basınca ses kesiliyor aracın yürümesinde problem yok sadece geri vitese takarken biraz sert davranmak gerekiyor bu ses neden geliyordur

• yamakasihercules Y kullanıcısına yanıt
    Ses dediğin klima açarken motordan gelen hafif ses gibi birşeymi?

• arkada?lar iyi ak?amlar admire 1.3 benzinli+lpg sahibiyim yeniyim bir önceki sahibi 120binde trigeri de?i?tirmi? (km150bin) ?imdi ya?y hava filitresi vsvs de?i?ecek ne kadara maal olur acaba bilen varmy çanakkaledeyim usta tavsiyeside iyi olur. birde bi?ey soraca?ym aracym genellikle devirsizken bazen 3binde sanki biri itekliyor gibi bi durum oluyor acaba neden olabilir te?ekkürler iyi ak?amlar
  • quote:

Altta ses olayı bende de var geçen gün akçakoca'ya giderken yolda kocaman çukur (Bu ne arkadaş ya durduk yere ölücez) 90 la bi girdik çukura küüüt diye bir ses; aha dedim tekerlekler yerinden fırladı, neyse fırlamadı ama şu anda araba; 100-110 dan sonra titriyor. (Şu çukurun yaptığı işe bak)

Evet arkadaşlar
    Bugün arabadaki titreme için karasuya gittim (Bir hafta önce aynı yerde rot ayarına girdi altta değişmesi gereken, sallanan, gevşeyen, eskimiş parça yok dedi, parça değişimine gerek görmedi) Rot balanscıya girdim, durumu anlattım arka lastiklerle beraber 4 lastiğin dördünü de söktü hepsine ayrı ayrı balans ayarı yaptı ,sağ taraftaki ''jantın durumunu beğenmedim'' dedi, yedek lastiğin jantını aldı sağ taraftaki lastiğin jantıyla değiştirdi. Deneme sürüşüne çıktım arabada çok şükür ne titreme kaldı, ne sağa sola çekme ok gibi oldu. Sadece 30 lira helali hoş olsun (karasu shell içi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz5454 -- 20 Nisan 2015; 22:57:27 >

• Admire21 kullanıcısına yanıt
    Hayır klima değil direk motor kısmından geliyor genelde arabayı çalıştırıp 3-5km gidip gelince aracı durdurmak için boşa alıp debriyajı bırakınca daha çok ses geliyor yani sıcakken ses artıyor

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.