Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
828.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sorumu neden cevaplamadınız sevgili arkadaşlar. Bir bilene sormak lazım dediler sorduk cevap vermediler :(
  • Elmara E kullanıcısına yanıt
    Her gün bu konuya bakmadan uyumuyorum.
    Anlamadığım konular bunlar pek bilgim yok ama deneyimlerimi paylaşayım;
    Arabalarımızın altı malesef alçak.Arabayı aldığım ilk haftada iki kez altını sürttürdüm.Bir sıkıntı çıkarmadı.Hafif sürttürmeler,vurmalarla dağılmazlar.Artık tümseklerden,rögar kapaklarından,çukurlardan daha yavaş geçmeye çalışıyorum.Yapabileceğim çok bir şey yok.
    Ama aracınızı yükseltirseniz büyük ihtimalle yol tutuşunda kayıplar yaşarsınız.
    Aracınızın altını çok sık vuruyorsanız kesinlikle yükseltin derim.
    Bir diğer önerim de kartel koruma yaptırmak, bilmiyorum bizim araçlarda var mıdır?
    Saygılarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Blue -- 24 Kasım 2015; 1:34:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • accent admire 1,6 lpg. depoyu fulledikten sonra hesapladım. tamamı şehir içinde 28 kuruş yaktı. 100 km'de 11,31 litre ye tekabül ediyor.
    Sizce iyi midir yakıtı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirk35

accent admire 1,6 lpg. depoyu fulledikten sonra hesapladım. tamamı şehir içinde 28 kuruş yaktı. 100 km'de 11,31 litre ye tekabül ediyor.
    Sizce iyi midir yakıtı?

Biraz fazla yakmış dostum araç otomatik galiba bende manuel vites+akl lpg kiti var 10 litre yakıyor tabi kullanıma göre çok değişir bu değerler sakin sürerim genelde araba soğukken çok yüklenmem mesela yol açık olsa dahi 5. viteste 3000 deviri asla geçmem ki buda saatte 110 km.ye tekabül eder genelde 90 km. hızla sabit gitmeye çalışıyorum ayrıca vites geçişlerini 2.500 devirde yaparım bağartmam aracı

• niyomania kullanıcısına yanıt
    otomatik değil dostum manuel ama böyle yakıyor. ben de olabildiğince dikkat ediyorum ama böyle işte.
  • hakan_80 kullanıcısına yanıt
    Kalorifer peteğinin delinmesi veya patlaması sonucu eksilir, sol ön ve sağ ön paspası kontrol edin ıslaklık varmı? Akşam resmini atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: emirk35

otomatik değil dostum manuel ama böyle yakıyor. ben de olabildiğince dikkat ediyorum ama böyle işte.

araç ne zamandır sende bilemiyorum tabi eğer 2.el ve üzerinde lpg ile aldıysan bir şey diyemem belki bakımı falan atlanmıştır yada aracın lastikleri falan değiştirilmiş orjinal ebatın dışında daha geniş olabilir araştırmak gerek yakıta bir çok şey etki eder egsoz bile fark eder bunlar hep varsayım aracın ilk sahibiyseniz hiç birini dikkate almayın

örneğin ben admiremi ilk sahibinden tüpsüz aldım lpg kitini kendim taktırdım tabi çok araştırdım ve araca en uygun en sorunsuz ve en tasarruflusunu bulmaya çalıştım sanırım doğru tercih yaptım ki 2 seneye yakın oldu hiç bir sorun yaşamadım lastikleri aracın bilgilerine bakarak orjnal ebatında alıp değiştirdim ve çok kullanmadığımdan yılda 10 bin km. yapmıyorum ama her yıl mutlaka bakımını yaptırdım aracın

ben aracın 2.sahibiyim. 1 ay oldu alalı 61binde aldım araç gayet temiz. üzerinde zavoli sıralı sistem var takılı. aldığımda triger değiştirdim lpg ayarını da yaptırdım. tekrar mı baktırsam lpg için diye düşünüyorum.
  • Geçen hafta Otomatik şanzıman yağını değiştirdik, sanayide, 4 lt Castrol Atf Multivehicle Yağ koyduk, Lt si 30 TL, Şanzımanın karterini sökerek Filtreyi de değiştirdik (filtreyi servisten aldım %20 indirimle 60 TL,) Ama aracın yağı iyiymiş, değiştirmesek de olurmuş ama ben kafam rahat etsin diye değiştirdim, Zaten klasik sistemle yağın ancak 2/3 ü değişiyor, bi miktar eski yağ kalıyor, İyi Oldu bence
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, 2005 model 1.3 Accent Admire aracımın far ayar motorları bozuldu. Bunların tamirleri mümkünse nasıl ve nerede yaptırılabileceği konusunda veya tamiri mümkün değilse de nereden temin edilebileceği konusunda bilgisi olan var mı acaba? Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder herkese iyi forumlar dilerim.
  • camı temizlemek amacıyla silecek kolunundan su püskürtmek istediğimde su ilk sefer tazyikli geliyor ama hemen zayıflıyor kolu bırakıp yeniden püskürtmezsem hiç su gelmiyor fıskiyelerin tıkanma ihtimalini değerlendirdim ama tıkanık olsa ilk seferde de su gelmemesi gerekir acaba arıza nerden kaynaklı bu suyu basan bir pompa olsa gerek bilen başına gelen varsa yardımcı olursa çok makbule geçer

• Arkadaşlar bizim accentlerde klima ısıtıyor mu yoksa sadece soğutma görevi mi görüyor?

Eğer ısıtma görevi yoksa ben arabamda fanı açmama rağmen bazen kendiliğinden ac (klima) ışığı yanıyor. Sizde de böyle bir durum söz konusu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Arkadaşlar bizim accentlerde klima ısıtıyor mu yoksa sadece soğutma görevi mi görüyor?

Eğer ısıtma görevi yoksa ben arabamda fanı açmama rağmen bazen kendiliğinden ac (klima) ışığı yanıyor. Sizde de böyle bir durum söz konusu mu?

Eğer havayı ön cama verirseniz klima otomatik açılıyor.
    Yıllardır aynı sıkıntı ben de de var kafasına göre bazen fışkırtıyor bazen fışkırtmıyor ben alıştım
  • Benim soruma olumlu veya olumsuz nezaketen bile olsa hiçbir cevap yazmadığınız için teşekkür eder hepinize iyi forumlar dilerim.
  • Merhabalar arkadaşlar,
    Aracıma jant almayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz bir marka veya model var mı, uygun bir şeyler bulursam değiştirmeyi düşünüyorum.

• Arkadaslar merhaba. 2004 model 1.6 admire lpgli otomatik aracim var. 150 bin kmde 3 parca lokal boya var degisen yok. Biraz nakit ihtiyacim oldugu icin aracimi satmayi dusunuyorum. Henuz ilan koymadim ve ilan koymadan once size sormayi dusundum. Sizce aracim ne kadar eder?

• halil759 H kullanıcısına yanıt
    1.5crdi,120 bindekini 2-3 ay önce 18'e aldım.20'ye müşterisi bile çıktı,vermedim.Piyasa acayip durumda;temiz araba yok,üçkağıtçı çok.
    Satsam en az 3 ay daha araba aramak zorunda kalacaktım.
    Sizinki hem otomatik,hem de 1.6 motor.
    Tavsiyem 20.000 liranın aşağısına vermemeniz yönünde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Blue -- 6 Ocak 2016; 3:57:58 >
  • Forumda bu aralar aktiflik yok,kimseden cevap alamıyoruz.
    Jant bakıyordum,almaktan bir süreliğine vazgeçtim;fiyatlar uçmuş durumda.
    Şimdilik kapakla devam.

• 2005 1.3 almayı dusunuyorum otomatık olacak buldum bır araç
    bunlar 4 silindir degılmı.
    125bın km de ,şanzıman sizce sorun çıkartırmı
    teşekkurler
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.