Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
828.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: social

2005 1.3 almayı dusunuyorum otomatık olacak buldum bır araç
    bunlar 4 silindir degılmı.
    125bın km de ,şanzıman sizce sorun çıkartırmı
    teşekkurler

otomatik şanzımanı klasik herhangi bir sorunu yok bakımını yapıp düzgün kullandıktan sonra birşey olduğunu duymadım.Sadece admirenin dizeli 3 silindir . Benzinlileri 4 silindir.
  • D@rk34 kullanıcısına yanıt
    Iyi kotu ozellikleri nasildir acaba ilk arabamiz olacak.Trigger ne zamanlari degisir ve sanziman yagi degisim suresi nedir biiyormusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: social

Iyi kotu ozellikleri nasildir acaba ilk arabamiz olacak.Trigger ne zamanlari degisir ve sanziman yagi degisim suresi nedir biiyormusunuz.

benzinliler hakkında pek bilgim yok ama triger için 60.000 de bir değişim olması lazım.
    Şanzman yağı için de sanırım 60.000 de bir yağ değişiyor.
    Ama dediğim gibi tam emin değilim.İnternette araştırırsanız bulabilirseniz.Bence ilk araba için gayet uygun bir araç hem sorunsuz hem parçası bol ve uygun.
  • 16 Ocak da Zorunlu trafik sigortamı yenilemem gerekecek. 2005 Model Admire di<el Geçen yıl 161TL sigorta yaptırmıştım.. Bakalım şimdi ne kadar
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdaydık 460 lira geldi bize.
  • 2006 1.6 geçen sene hasarsızlık indirimiyle 540 tl ye yaptırmıştım bu sene poliçe yenilemeden önce kaza yaptım 1500 tl karşı tarafın masrafı benim sigortadan karşılandı ve sıkı durun poliçeyi 960 tl ye yeniledim

• Ekimde 450 tlye yaptırdım.O da en kötü diye anlatılan bir firmaya.

• niyomania kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile Zorunlu trafik sigortası geçen sene yüksek değildi. 540TL kasko olmasın o?
  • Dün bir kaç firmaya dolaştım 370TL yaptırdım Firma Anakara sigorta imiş...
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    yok hocam kasko değil trafik sigortası ben 2013 ten beri hiç 500 tl nin altında ödemedim bu arada ankara sigorta sanırım 2007 de batmıştı

• Ustalar merhaba. Bir tanıdığım 1.5 3 silindirli accent almış. Uzun yolda hararet yapmış. Termostadı söktüm hararet yine yükseliyor. ( elektrik şase arızası değil bildiğin kaynıyor.
    Yarın Radyatörü kontrol edeceğim. Sonra devridaimi sökeceğim. Oda olmazsa silindir kapağını açacağım..

Ayrıca şöyle bir sorun daha var. Araç soğukken 3. marşta çalışıyor ve 4 5 saniye boyunca devir yükselmiyor sonra toparlıyor
    Başka bir forumda aynı sorunu bir arkadaş yazmış sonrasında sesi çıkmamış kendisine ulaşamadım. Nokta atışı var mıdır bu arızanın ??

Bu arıza içinse önce kızdırma bujilerini , devresini ve açık kalma sürelerini takip edeceğim.
    mazot deposunu söküp filitresini ve motoru kontrol edeceğim ( depo boyası sökülürmüş genelde )
    OBD cihazına bağlayıp rail hattında basınç soğukta sıcakken ve çalışırken ne alemde onları inceleyeceğim.
    Birde geri kaçırma sorunu oluyormuş galiba mazotu. Onu araştıracağım..

Harareti hallederizde şu geç çalışma neden olur başına gelen varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.
    NOT : Akü ve marş sistemi gayet sağlıklı.
    Şimdiden çok teşekkür ederim..

• Geç çalışma dizellerin kronik sorunu,hepsi öyle geç çalışıyor.Ama 3-4 kere marşa hiç basmadım.Kızdırmayı yapınca tek marşta alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: asilkanissan

Ustalar merhaba. Bir tanıdığım 1.5 3 silindirli accent almış. Uzun yolda hararet yapmış. Termostadı söktüm hararet yine yükseliyor. ( elektrik şase arızası değil bildiğin kaynıyor.
    Yarın Radyatörü kontrol edeceğim. Sonra devridaimi sökeceğim. Oda olmazsa silindir kapağını açacağım..

Ayrıca şöyle bir sorun daha var. Araç soğukken 3. marşta çalışıyor ve 4 5 saniye boyunca devir yükselmiyor sonra toparlıyor
    Başka bir forumda aynı sorunu bir arkadaş yazmış sonrasında sesi çıkmamış kendisine ulaşamadım. Nokta atışı var mıdır bu arızanın ??

Bu arıza içinse önce kızdırma bujilerini , devresini ve açık kalma sürelerini takip edeceğim.
    mazot deposunu söküp filitresini ve motoru kontrol edeceğim ( depo boyası sökülürmüş genelde )
    OBD cihazına bağlayıp rail hattında basınç soğukta sıcakken ve çalışırken ne alemde onları inceleyeceğim.
    Birde geri kaçırma sorunu oluyormuş galiba mazotu. Onu araştıracağım..

Harareti hallederizde şu geç çalışma neden olur başına gelen varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.
    NOT : Akü ve marş sistemi gayet sağlıklı.
    Şimdiden çok teşekkür ederim..

benim araç ta geç çalışıyor 15 16 sn marş basıyorum sabah ilk çalıştırmada.Herhangi birşey bulursanız bilgilendirirseniz sevinirim benim zamanım olmadığı için ilgilenemiyorum malesef.Marşı çok yavaş basıyor akü yeni ama yavaş basıyor yani.

• arkadaşlar bizim çıkma lastik alacağım kış lastiği 175.70.14 ebatları sıkıntı yaşarmıyız yada nasıl olur bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

üstündekiler 185*60*14 çıkma ve uygun fiyat olduğu için düşündüm bu ebatları bilgisi olan yardımcı olabilirmi
  • Tecrübelli arkadaşlar
    2004 1.6 benzinli&lpg li bir araç var . Bu araçlar nasıldır konfor , arıza , yüksek süratlara çıkabiliyor mu v.b ?
    Cevaplarsanız sevinirim ..
  • kkafamatizz K kullanıcısına yanıt
    2006 modelini kullanıyorum akl marka lpg kiti var çok sıkıştırmam ben aracı 160 km. hız yaptım en fazla fabrika verilerinde azami hız 180 km. yazar kadranda 220 km. lpg ile 200 bile göremezsin zaten 120 km. den sonra çok güven veren bir araç değil 10 sene önceki teknoloji sonuçta öyle hız arttıkça direksiyon sertleşmez yani

sorunsuz bir araçtır yeni elektronik aksamlarla donatılmış araçlar gibi zırt pırt arıza çıkarmaz kendi sınıfında oldukça geniş iç ve bagaj hacmi sunan konforlu sayılabilecek bir araçtır

İçeri ses fazla alırmı peki ?
    evet alır motor sesi benzindeyken fazla almaz ama lpg kiti kaliteli değilse sübaplar neredeyse dizel motor gibi ses yapar yol seside alır bu kullandığın lastiklede alakalıdır sonuç olararak 2003 yılında satışa sunulmuş hatta 2000 yılındaki millenium kasalarıda sayarsak admirenin makyajsızı o zamanki teknoloji ve satış fiyatlarına göre bütün bunlar çok normal kusurlar

Ozamanin araclariyla kiyaslarsak bariz ses farki varmidir ?

daha önce 2006 model 1.3 multijet fiat doblo arcım vardı onunla kıyaslarsam daha az

• 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.