Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
828.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abs bunlarda bildim kadariyla var .
    Peki hizlandikcs direksiyon sertlesiyir mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyomania

2006 modelini kullanıyorum akl marka lpg kiti var çok sıkıştırmam ben aracı 160 km. hız yaptım en fazla fabrika verilerinde azami hız 180 km. yazar kadranda 220 km. lpg ile 200 bile göremezsin zaten 120 km. den sonra çok güven veren bir araç değil 10 sene önceki teknoloji sonuçta öyle hız arttıkça direksiyon sertleşmez yani

sorunsuz bir araçtır yeni elektronik aksamlarla donatılmış araçlar gibi zırt pırt arıza çıkarmaz kendi sınıfında oldukça geniş iç ve bagaj hacmi sunan konforlu sayılabilecek bir araçtır

sorularını elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum ama zaten yazdığım bir şeyi tekrar sormuşsun hayır direksiyon elektrikli değil ve hıza duyarlı olarak sertleşmiyor

abs sadece güvenlik paketi donanımı ile satın alınan modellerde var çok nadir olarak bulunurlar yolcu tarafında ön konsola bakmalısın yolcu hava yastığı varsa (gp) paketlidir ve direksiyonda da abs yazar

tamamiyle kendi fikrim olmakla birlikte arka tarafı kampana olan bir fren sisteminde abs tamamen aldatmacadan ibaret bence

• niyomania kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten yalan oldu araba . Motor üflüyormuş bizde vazgeçtik araçtan .Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
  • Bu üfleme muhabbetini sanayideki ustalar bana da yaptılar.1 hafta sonra ustaların beğenmediği(sözde üfleyen) aracı aldım.Ne yağ eksiltme,ne performans kaybı var.Tabii ki özel bir serviste ekspertiz yaptırarak aracımı aldım.
    Almadan önce ustalar bu araba 3 silindir,yok şöyle yok böyle diye diye iyice arabadan soğuttular.
    Bizim ilkokul terk ustalar,
    Koreli mühendislersen daha iyi biliyorlar nasılsa...
    Sanayi esnafına kalsaydım az daha 96 model Corolla alıyordum.
    Sizin başınıza da bu tarz bir şey geldiyse iyice baktırın;
    Her üfleme motorun bittiği anlamına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Blue -- 30 Ocak 2016; 3:58:19 >
  • Bu arada önemsiz şeyler dışında (sis farlarının ampulleri patladı,periyodik bakımlar hariç) sanayiye yolum düşmedi.

• merhaba hayırlı günler accent admire 2003 model crdi kullanıcısıyım debriyaj normal basarken bir anda boşa düştü , pompalayınca tekrar normale biniyor
    problem ne olabilir artı eksi maliyeti ne olur bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
  • n11 oto ürünlerinde kupon var admire bej renk 2006 model arabam için kılıf bakıyorum alan ya da önerisi olan var mı

• arzfrkn A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Bende de 2005 187,000 de crdi var ama ilk defa sizin dediğiniz arızayı duydum, hocam iyi bir dizelciye göstermek lazım
  • Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

Arkadaşlar arabam 2006 model admire. Arabayı rot ayarını yaptırmak için ustaya götürdüm. Rot ayarını yaptı ama ek olarak bana sağ tekerleğin dışa doğru yamuk dedi. En düşük ihtimalle amortisörün yamuk olduğundandır dedi. Aracın rot ayarını yaptıktan sonra bana tekerleklerin durumuyla alakalı çıktı verdi (mesajın altına ekledim).

Bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzadem -- 10 Şubat 2016; 17:21:37 >

• Arkadaşlar merhaba 2005 model orjinal 50 bin kmde beyaz 1.3 accent admire mi sonunda satmaya karar verdim.. İlan koymadım daha.. İlk sahibiyim değişen boya hasar kaydı yok. Düşünen arkadaşlara burdan yardımcı olmak isterim araba kıymet değerini bilecek arkadaşlara satılıktır ..

• İlan vermiş bulunmaktayım ilan no 273328125
    Düşünenen arkadaşlar mesaj atabilir.

• Arakdaşlar merhaba resimdeki parçaları nette ara tara tırım tırıs bulamadım veya bulmayı beceremedim. satılan bi yer varmı veya nasıl nerde bulabilirim Antalyada ikamet ediyorum. resmi sitesine yazdım aracın vın istediler sanırım seri numarası. yardımcı olurmusunuz satan yer varmı
    Bu mesaja eklenen görseller:

• S.a bende 2006 admire var aracta geri sisi acinca bip bip sesi geliyo kapatınca gelmiyo nedendir 2. Sorum bunlarda teyp orjinal soketini kestim ve normal teyp bagladm 3 4 kablo var acikta klima calismiyodu bostaki kablolardan 2sini birbirine bagladm çalışmaya basladi nedeni nedir cevap verirseniz sevinirim çok teşekkür ederim

• Yazın bu aracı almayı düşünüyoruz, sürekli fikrimiz değişiyordu en son bunda karar kıldık. Hayırlısı.
  • Şarj dinamosunun kasnağı bozulmuş,rolantideyken cır cır ses geliyordu.150 tl parçaya verip değiştirdim,ses kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Blue -- 4 Mart 2016; 12:20:03 >
  • aracımızın kliması toz kapmış sadece fireyi değiştirmek yeterli mi temizlik Şart mı kendim yapabilir miyim servise mi götüreyim 150 tl civarında fiyat vermişler sanırım
    2006 model admire rüzgarlık takmayı düşünüyorum kendim mi Alıp takayım aksesuarcıya mı taktırayım.
    Önerilerinizi bekliyorum

• fitarih kullanıcısına yanıt
    sadece filtre o kadar tutmaması gerekiyo, o fiyatın içinde gaz felanda vardır. bence ustasına bakım yaptır sorun yaşamazsın hiç değilse. rüzgarlık için kendin bilirsin düzgün yapabilirsen sıkıntı olmaz sanırım
  • Sağolun hocam en iyisi Dediğiniz gibi yapmak

• merhaba bu yaz şehir dışına çıkacağım dışardaki ustalara pek güvenemediğimden ( baştan savmalarını çok gördüm bana pahalıya mal oldular ) aracımı servise götürmek istiyorum noyaner nasıldır .dürüst mü parrçaları birebir mi takıyorlar .fiyat bakımından nasıllar bilgisi olan arkadaşlar varsa rica edeyim teşekkürler bu aada aracım 2003 admire dizel 3 silindir
  • Merhaba bugün hiç bir sebep yokken araç çalışmadı. Aküyü alalı 3 ay oldu açık kalan bi aksamı da yok. Nerden olabilir bu durumu yaşayan oldumu

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.