Arkadaşlar böyle bi tişört yaptırmak istiyorum. "i live in" kısmı ufacık yazacak ama. Sizce nasıl bir fikir? Kaça mal olur? Nerde yaptırabilirim? Yer kadıköy.
quote:Orijinalden alıntı: onur45 quote:Orijinalden alıntı: you_know_who samsung psp aldım bende nokia psp aldım gecen kaca aldın 20 milyara aldım ihaleyle
quote:Orijinalden alıntı: onur45 quote:Orijinalden alıntı: you_know_who samsung psp aldım bende nokia psp aldım gecen kaca aldın Bende sony psp aldım
quote:Orijinalden alıntı: ` quaD. quote:Orijinalden alıntı: onur45 quote:Orijinalden alıntı: you_know_who samsung psp aldım bende nokia psp aldım gecen kaca aldın Bende sony psp aldım bende trident psp aldım
quote:Orijinalden alıntı: webmaster-mt quote:Orijinalden alıntı: ` quaD. quote:Orijinalden alıntı: onur45 quote:Orijinalden alıntı: you_know_who samsung psp aldım bende nokia psp aldım gecen kaca aldın Bende sony psp aldım bende trident psp aldım ben de playstation psp aldım
quote:Orijinalden alıntı: marsis quote:Orijinalden alıntı: webmaster-mt quote:Orijinalden alıntı: ` quaD. quote:Orijinalden alıntı: onur45 quote:Orijinalden alıntı: you_know_who samsung psp aldım bende nokia psp aldım gecen kaca aldın Bende sony psp aldım bende trident psp aldım ben de playstation psp aldım ben de beko psp aldım
quote:Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe quote:Orijinalden alıntı: marsis quote:Orijinalden alıntı: webmaster-mt quote:Orijinalden alıntı: ` quaD. quote:Orijinalden alıntı: onur45 quote:Orijinalden alıntı: you_know_who samsung psp aldım bende nokia psp aldım gecen kaca aldın Bende sony psp aldım bende trident psp aldım ben de playstation psp aldım ben de beko psp aldım Benimki nokia ama ölüsü para yapar
quote:Orijinalden alıntı: onur45 quote:Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe quote:Orijinalden alıntı: marsis quote:Orijinalden alıntı: webmaster-mt quote:Orijinalden alıntı: ` quaD. quote:Orijinalden alıntı: onur45 quote:Orijinalden alıntı: you_know_who samsung psp aldım bende nokia psp aldım gecen kaca aldın Bende sony psp aldım bende trident psp aldım ben de playstation psp aldım ben de beko psp aldım Benimki nokia ama ölüsü para yapar psp ikonası oldum lan benim psp aldığımı gören herkes zincirlerini koparmış hayvan edasıyla psp almaya koşmuş
quote:Orijinalden alıntı: yakamoz2008 Arkadaşlar böyle bi tişört yaptırmak istiyorum. "i live in" kısmı ufacık yazacak ama. Sizce nasıl bir fikir? Kaça mal olur? Nerde yaptırabilirim? Yer kadıköy. Arkadaşım istersen sana "I'm on a Başıbüyük" T-Shirt'ü yaptırayım, kargo benden.(A olmaz diyene kafa hediye.)