beyler bana acil yardım edin lutfen I mate jam alalı 1 hafta kadar falan oluyor ve dün mecbur hard format atmak zorunda kalmıştım. sonra telefonu açtığımda ben bluetooth ile bağlanıyodum activesync e ama şimdi telefona tools bölümünden bluetooth ile bağlana bastığımda tepki bile vermiyor. yine tools bölümünden options a giriyorum hemen karsımıza birtane daha options cıkıyorya onun içinde usb,bluetooth falan cıkıyordu şimdi orda bile bluetooth cıkmıyor bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
arkadaşım ona yapılacak pek bişi yok. tekrar hard reset at. yine olmuyosa rom update yap.
bak bu linkte yeni rom update in nasil yapılacağını anlatmış jasonjustice arkadaş Hard reseti tekrar at olmazsa Rom update yeni ingilizce rom yani
arkadaşım yeni romda yukledim yinede gelmedi bluetooth secenegi yine aynı sorunla devam ediyorum gerci bir tane usb kablo aldım ama ötekinde ne guzel evin istediğim yerinden internetteydim. şimdi kafamı karıştırıp duruyor çok taktım acaba aldığım yere götürsem mi?yoksa başka bi çözümü varmı? bide yuklediğim version rom version : 1.12.00 wwe rom date : 05/28/05 radio version: 1.12.10 protocol version:1337.42 extrom version: 1.12.128 wwe
BEnimde bir I MATE JAMİM var.ama küçük bir sorunum CIktı..WİTH MP3 Player diye bir Prgram yükledim.işe yaramadı Mp3leri çalmadı.Ama kaldırdıktaN sonra Mp3ler Exe formatını Aldı.NASıl eskisi Haline getiririm.Lütfen HARD RESET DEMeden dvpv erin. yardımlarınızİçin şimdiden Teşekkürler.
resco explorer 2005 diye bi program var onda aynı windostaki gibi "open with" seçeneği var. bu programda open with seçeneğiyle açıp oradan da media playeri seçersen belki extensionı değiştirebilir. denemedim sadece öneri. muhtemelen çalışır:)
Dozaj Filesi pm attım!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme