Bildirim
i-mate jam hakkında ufak bir soru kullanan kesin bilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok öle bişi kardeşim bendede var i-mate jam
kulaklık lazım değil. -
üstad eger oyleyse arızalı cıhaz alıyosun haberın olsun -
ya ben sordum saolun banada saçma geldi ama neyse nasip artık.üzüldüm ya zaten mantıksız geliyodu bana da genede arkadaş çok ısrar edince ayıp olmasın diye napalım -
en azından umarım ucuz almıssındır -
quote:
Orjinalden alıntı: yunuslar
en azından umarım ucuz almıssındır
he anlaştık 450 ytl idi 350 vereyim dedim cihazın geri dönmesin diye aslında ilk 300 dedimde sonra oda naapsın satıcı.anlaştık sonuda şimdi o bana güvenecek bende güvenini sarsmam bu hal üzerine iyi birisi aslında ama ticaret işte da -
Güzel bir satış yanıltması yapmışlar diyebiliriz.
"Bu arabanın motoru yok, kamyonete bağlayıp çekerek kullanmanız lazım" der gibi
Emin olmamakla birlikte imate jam ile imate jamin'in (ya da qtek s200) aynı hoparlörleri kullanıyor olabileceğini düşünüyorum. Eğer bu doğru ise yenilemeniz gayet kolay olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave_Bowman -- 2 Nisan 2007; 19:10:12 > -
sorma ya cihaz geldi ses namına hiç bişi yok her tarafı açılmış kablolar sarkıyor her yerinden tamir falan ooo delikler falan var arkadaş bide tükenmez kalemden bir kalem yapmış öve öve bitirememişti ya bittim ya böyle cihaz olurmu dedim kendime sessiz film gibi her mmc kartı tanımıyor. tabi para vermediğim için geri gönderdim kargoyla Allah tan ödeme yapmadan almışım yoksa param uçacaktı.dün kargoyla geri gönderdim ben almıyom dedim.dikkatli olmak lazım bu gün başka birisindem aldım bir tane baya güzel sorunuda yok -
aman arkadaşım geçmiş olsun son anda kurtarmışsın diyelim :) dikkatli olmak lazım bu konularda. -
bu gün yeni bir i-mate geldi kargoyla saolsun satan arkadaşa bir tanıdık bulmuş beni aradı dedi var vurda 360ytl ve hiç bir sorunu yok tertemiz dvd yapıp program bile göndermmiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X