Şimdi Ara

i phone 5 data kablosu çakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orjinal kabloyu 2 . gün kaybettim sürekli sarz etmem gerektigi için her yere götürüyodum.30 liraya bimeksten çakma data kablosu aldım.dün bilgisayara baglı sarz olsun derken saniyelik baglantı kopup tekrar baglanıyordu.çok dikkat etmeyip uyudum . sabah şarzın çok az doldugunu gördüm. gün içinde takıyorum ama herhangi bir baglantı uyarısı vermedi.ama yüzde 4 kadar şarz etti telefonu uzun sürede tabi.sanırım orjinalden şaşmamak gerekiyor. ama orjinalide dandik duruyor bence

• Bende alternatif olsun diye aldım farklı bir marka şarj kablosu , telefon şarjda iken dağıtıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün gece saba kadar şarzd a kaldı çakma kablo ile
    (her hangi bir baglantı veya şarz uyarısı vermedi)
    şimdi şarzı fullenmiş gözüküyor
  • Kabloda çip oldupu için bazen böyle yapabiliyor ya da pc telefonu görmüyor, imkanınız varsa orijinal kablo alın.
  • iOS 7 ile beraber çakma kabloları kullanamayacaksınız(Yani eğer bir çözüm bulunamaz ise) o yüzden bir an önce orijinal kablo almaya bakın.
    1 metrelik orijinal data kablosunu Troy Store'dan 59 TL'ye almıştım.

i phone 5 data kablosu çakma
  • çakma kabloyla bende yarıyolda kalmıştım nasıl yapıcam bilemiyorum fazla para vermek istemiyorum
  • iphone 5 in şarj konnetkörü çipli böyle şeyler yaşamanız normal,ama hiç desteklememesi gerekirdi normalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özellikle iPhone 5 lerde kesinlikle çakma kablo,adaptor hele hele oto şarjı kullanmayın benden söylemesi...

• bu arada çakma kablo oto şarzı ile birlikteydi.arabada şarz ederken herhangi bir sorun yok. anlamadıgım yaklaşıl 2 hafta bilgisayarda şarz ederken sorun olmadı şimdi neden böyle yapıyor
  • 50 liraya orjinal sadece kablo satılıyor keşke çakma kabloya 30 tl vermeseydiniz

• onu yapana kadar bir tane orjinal adaptör alın 60 tl troyda bildiğim kadarıyla çakma ürünleri bile ucuz ucuz kullanıyoruz kablo kopunca at yenisini al iphone 3 -4 serisinin kablları 5lira her ürününde çakmasını alırsın
  • Ben de telefonu isyerinde pcden cakma kablo ile sarj ediyorum bir sikinti olmadi bu zamana kadar. Orijinal kablolarin cipli oldugunu ve ios 7 ile cakma kablolarin sorun cikaracagini da simdi ogrendim. Cok ilginc

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.