Şimdi Ara

ı phone 5 s pil ömrü ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir haftaya amcam ı phone 5s verecek bana pili çabuk bitiyor diyorlar. sorularım şunlar

full parlaklık-wifi açık-mortal kombat x | kaç saat dayanır

parlaklık sıfır-wifi kapalı -güç tasarrufu açık | kaç saat dayanır?

ı phone 5 s kullanıcıları yardımcı olursanız çok sevinirim

• Full parlaklık wifi açık 3D grafikli oyun 4 saat dayanır. Parlaklık sıfır- Wifi kapalı- Güç Tasarrufu aktif şekilde 6 Saat kullanım 48 saat bekleme süresi bile elde edersin. Benim kendi kullanımım Wifi-3g açık ama ağırlıklı olarak WiFi kullanımı, otomatik parlaklık açık, ağırlıklı olarak sosyal ağlar ve tarayıcı kullanımı 5 saat ekran süresi 20 saat bekleme elde ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 18 Ocak 2016; 13:59:02 >
  • Gün içi 3G hep açık parlaklık %40(otomatik), mail senkronizasyonu açık 2 adet, 3-4 saat kullanım ile 12-13 saat sonra %20 oluyor. Sonrasında güç tasarrufu ile 2G moduna alıp 3-5 saat daha kullanılabiliyor.
  • Oyunlarda 3 saati bile zor görürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appleda oyun için önerim.

Telefonda oyun oynamamak tabikide pil ısısı ve cihaz yüksek ısılarda çalıştığı için pilin ömrü oyun oyanamayana göre daha kısa oluyor.

Oyun oynayacaksan
    ıpod touch 5 yada
    İpad serisi alacaksın kral gibide şarjı gidiyor.

İpad mini 2 ve ipod touch 5 vardı tam oyun canavarıydı şarj olarak ipad muazzam 6-8 saat gidiyordu oyununa göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dakikalık dominations ya da clash of clansta cayır cayır gidiyor valla şarj. uzun süre oyun oynatabileceğini sanmıyorum.
  • 3G açıkken sadece Whatsapp, Safari vb. uygulamalarda en fazla 4.30 saat. Periscope'u wifi ile bile açsan 2 buçuk saatte yüzde 20 oluyor.
  • zaten bataryanın işi bitmiş yeni batarya taktıracam. %50 parlaklık wifi kapalı mortal kombat x kaç saat gider .4 saat filan gitse kurtarır -/güç tasarrufu açık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisor04 -- 18 Ocak 2016; 19:40:53 >
  • şu 3 g nasıl 2 g yaapılıyor ayarlardan baktım bir türlü bulamadım.ve bu 2g ile 3 g arasındaki fark nedir hiç bilmiyom onuda açıklığa getirirseniz sevinirim nasıl 2 g ye geçildiğinide söylerseniz çok yardımınız olmuş olur
  • Alisor04 A kullanıcısına yanıt
    2g edge diye geçer. Sağladığı internet hızı çokdüşüktür. Anca whatsapp'ta kullanabilirsin. Birde bildirimler gelir. Ayarlar - Hücresel - Ses ve veri
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

2g edge diye geçer. Sağladığı internet hızı çokdüşüktür. Anca whatsapp'ta kullanabilirsin. Birde bildirimler gelir. Ayarlar - Hücresel - Ses ve veri

bu internet hızını düşürmek sadece hücresel veri içinmi geçerli yoksa wifi yi etkilermi ve 2 g ye geçirirsem yaklaşık kaç saat tasarruf ederim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.