Şimdi Ara

I Phone6 vodafone hışırtı cızırtı dııt sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hattım vodafone ve telefonumda İOS 11.3 ve sonrasında telefonla konuşurken cızırtı olduğunu farkettim ayrıca bazen donup telefon kendini yeniden başlatıyor ve konuşmalarda da birden kesiliyor. Bazen konuşmalarda olmadık zamanlamalarda dıııııt diye yüksek ses veriyor. Evde 3 vodafone lu var hepimizin telefonu evdeki aramalarda hışırtı yapmakta.Dışarıdayken aradığım arkadaşım ben dışarıdayken de hışırtı geldiğini söylemekte .Burda sorun ne kadar hatta gibi gözükse de.
    Bugün hışırtı yapmayan bi hattı benim telefonuma taktığımda da hışırtı yapıyor. Ama garip olan hışırtı yapmayan telefona benim hattı takınca onda hışırtı başlıyor böyle saçma bir döngüye girdim.Son olarak vodafonelu birini arayınca hışırtı azalıyor. Burda sorun nerde ben anlamış değilim yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 cevap var ama cevap gözükmemekte?

• viktorreznov321 V kullanıcısına yanıt
    vodafone ile alakasi yok turkcell hat kullaniyoruz ailece son güncelleme sonrasi iphone 6s ve iphone 6s plus donma ve ciziirti var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hattın kendi kendine kesilmesi vb. Sorunlar oldu mu veya gelen başka değişik sesler.
    Tüm cihazlarda olmadı sanırsam bugün güncel sürümlü bir ios11.3.1 i denedim onda olmadı garip bir hata her telefonu etkilememiş olabilir bende yaklaşık 1.5 aydır oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viktorreznov321 -- 10 Mayıs 2018; 22:21:56 >
  • arkadasin iphone 6s telefon whatsapp görüntü konuşurken ses gelmiyor instagram video sesleri yok iphone kasitli yapiyor ust model cihaz sattirmak icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir site üzerinde gördüğüm başka bir kişi I phone 6 kullanıcısı olduğunu ve 1-2 haftadır cızırtı başladığını dıt sesleri geldiğini belirtmiş 1 ay önce

Konuşmasında bir anda kesilen veya tuş basma sesi gibi bir ses duyan arkadaşlar da yaşadıklarını belirtirlerse sorunu çözeriz gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viktorreznov321 -- 10 Mayıs 2018; 22:32:46 >
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Valla onu tam bilmiyorumda bizim evde bide çekmiyor diğer vodafone olup I phone olmayanlarda da var aynı sorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörden radyo sesi alıyorum
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.