Bir ipod touchla samsung galaxy mini arasinda kaldim (Lutfen buraya sadece ipod touchla ilgili yazin ,samsun galaxy mini ile ilgili yazilarinizi cep telefonlari ile ilgili bolumde samsun bolumundeki samsung galaxy mini konusuna yazabilrsiniz ) söz sizde.
NOT:Acilan konular ayni zamanda acilmistir
Ne istiyorsun ne yazalım.
Genel olarak tel + ipod kombinesi bana 2 cihaz tasimak zor geldiginden cazip gelmiyor
eğer2 cihaz taşırım diyorsanız normal özelliklerde bir telefon ve ipod işinizi görür. daha önce apple kullandınız mı? ipod 500tl yi sonuna kadar hakeden bir cihaz bence
2 cihaz birden taşımak bana pek de cazip gelmio ...... bende zaten 2 tane mobil cihaz var 2 tane daha tasıyamam
Galaxy mininin ipodun yerini tutabiileceğini sanmıyorum.küçük bir tel+ipod öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: 58_transporter_58
Galaxy mininin ipodun yerini tutabiileceğini sanmıyorum.küçük bir tel+ipod öneririm
bahsettiğin seyin i-phone oldugunu düsünüyorum
para varsa neden olmasın
Bu ikiliyi hayata geçiren biri olarak ( ipod+küçük bir tel. ) ... ilk etapta 2 cihaz taşımak zor gelmese bile bir süre sonra telefondan soğuyorsunuz sonra keşke her şeyi ipoddan yapabilseydim diyorsunuz. 2. kademede ise en azından telefonun internetini ipod a paylaşayım internete felan girerim diyorsunuz. 3. etapta telefondan bıkıyorsunuz artık mesaj yazmak bile zor geliyor. Zorunda kalmadığınız sürece telefona elinizi dahi sürmüyorsunuz ...
En sonunda bir iphone almaya karar veriyorsunuz ...
quote:
Orijinalden alıntı: yusfcuk
Bu ikiliyi hayata geçiren biri olarak ( ipod+küçük bir tel. ) ... ilk etapta 2 cihaz taşımak zor gelmese bile bir süre sonra telefondan soğuyorsunuz sonra keşke her şeyi ipoddan yapabilseydim diyorsunuz. 2. kademede ise en azından telefonun internetini ipod a paylaşayım internete felan girerim diyorsunuz. 3. etapta telefondan bıkıyorsunuz artık mesaj yazmak bile zor geliyor. Zorunda kalmadığınız sürece telefona elinizi dahi sürmüyorsunuz ...
En sonunda bir iphone almaya karar veriyorsunuz ...
işte bu durumu yaşamamak için bu cihazların ikisinin de özelliklerinin oldugu birini almaya karar vermeliyim
kendime ait olan 800 tl ile çok para harcamadan ihtiyacım olan bir şey almak istiyotum
Apple Ipod 4. Nesil işini fazlasıyla görür arkadaşım. Şuan Samsung s3353 + ipod kombinasyonu ile devam ediyorum. Bir aksilik çıkmazsa haftaya HTC Sensetiona geçicem. Satarım büyük ihtimal ipodumu artık kullanmayacağım için. Oyun oynamak müzik dinlemek için enfes cihaz vallahi demedi deme sonra
iPhone 3gs tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme