Şimdi Ara

I-pod touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ipod touchla samsung galaxy mini arasinda kaldim (Lutfen buraya sadece ipod touchla ilgili yazin ,samsun galaxy mini ile ilgili yazilarinizi cep telefonlari ile ilgili bolumde samsun bolumundeki samsung galaxy mini konusuna yazabilrsiniz ) söz sizde.

NOT:Acilan konular ayni zamanda acilmistir

• Ne istiyorsun ne yazalım.
  • Genel olarak tel + ipod kombinesi bana 2 cihaz tasimak zor geldiginden cazip gelmiyor
  • eğer2 cihaz taşırım diyorsanız normal özelliklerde bir telefon ve ipod işinizi görür. daha önce apple kullandınız mı? ipod 500tl yi sonuna kadar hakeden bir cihaz bence
  • 2 cihaz birden taşımak bana pek de cazip gelmio ......
    bende zaten 2 tane mobil cihaz var 2 tane daha tasıyamam
  • Galaxy mininin ipodun yerini tutabiileceğini sanmıyorum.küçük bir tel+ipod öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Galaxy mininin ipodun yerini tutabiileceğini sanmıyorum.küçük bir tel+ipod öneririm

bahsettiğin seyin i-phone oldugunu düsünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX ONE S BLUETOOTH SPEAKER
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bulaşma çek bi 3GS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uras99

quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Galaxy mininin ipodun yerini tutabiileceğini sanmıyorum.küçük bir tel+ipod öneririm

bahsettiğin seyin i-phone oldugunu düsünüyorum

para varsa neden olmasın
  • Bu ikiliyi hayata geçiren biri olarak ( ipod+küçük bir tel. ) ... ilk etapta 2 cihaz taşımak zor gelmese bile bir süre sonra telefondan soğuyorsunuz sonra keşke her şeyi ipoddan yapabilseydim diyorsunuz. 2. kademede ise en azından telefonun internetini ipod a paylaşayım internete felan girerim diyorsunuz. 3. etapta telefondan bıkıyorsunuz artık mesaj yazmak bile zor geliyor. Zorunda kalmadığınız sürece telefona elinizi dahi sürmüyorsunuz ...

En sonunda bir iphone almaya karar veriyorsunuz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Bu ikiliyi hayata geçiren biri olarak ( ipod+küçük bir tel. ) ... ilk etapta 2 cihaz taşımak zor gelmese bile bir süre sonra telefondan soğuyorsunuz sonra keşke her şeyi ipoddan yapabilseydim diyorsunuz. 2. kademede ise en azından telefonun internetini ipod a paylaşayım internete felan girerim diyorsunuz. 3. etapta telefondan bıkıyorsunuz artık mesaj yazmak bile zor geliyor. Zorunda kalmadığınız sürece telefona elinizi dahi sürmüyorsunuz ...

En sonunda bir iphone almaya karar veriyorsunuz ...

işte bu durumu yaşamamak için bu cihazların ikisinin de özelliklerinin oldugu birini almaya karar vermeliyim

• kendime ait olan 800 tl ile çok para harcamadan ihtiyacım olan bir şey almak istiyotum
  • Apple Ipod 4. Nesil işini fazlasıyla görür arkadaşım. Şuan Samsung s3353 + ipod kombinasyonu ile devam ediyorum. Bir aksilik çıkmazsa haftaya HTC Sensetiona geçicem. Satarım büyük ihtimal ipodumu artık kullanmayacağım için. Oyun oynamak müzik dinlemek için enfes cihaz vallahi demedi deme sonra
  • iPhone 3gs tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.