Şimdi Ara

I POUD UMDA GARİP BİR OLAY YAŞANDI, ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR , BU GÜN HİÇ BİR OLAY YAŞANMADAN IPODUMDA AÇTIĞIM AN ŞÖYLE BİR YAAZI ÇIKIYOR:

iPod Kapalı

22.074.694 dakika sonra yeniden açılacak.

LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR, CİHAZA JAILBREAK YAPMIŞTIM. BUNDAN DOLAYI OLMUŞ OLABİLİRMİ? !!!ACİL!!! CEVAP BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendek33 -- 10 Ocak 2012; 20:23:23 >

• YÖNETİCİ ARKADAŞLAR, BİLGİNİZ VARSA YARDIM EDERMİSİNİZ? LÜTFEN!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendek33

ARKADAŞLAR , BU GÜN HİÇ BİR OLAY YAŞANMADAN IPODUMDA AÇTIĞIM AN ŞÖYLE BİR YAAZI ÇIKIYOR:

iPod Kapalı

22.074.694 dakika sonra yeniden açılacak.

LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR, CİHAZA JAILBREAK YAPMIŞTIM. BUNDAN DOLAYI OLMUŞ OLABİLİRMİ? !!!ACİL!!! CEVAP BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

bunun çözümü çok basit ios 4.2.1 yada 5.0.1 i indir.itunesi aç(tabi ipod bağlıyken)shift e basarak restore tuşuna bas.orda sana seçenek çıkacak ordan indirdiğin dosyayı bul(masaüstüne atta daha iyi bulasın)ona tıkla işlem halloldu bide ss(resim)eklersen belki daha fazla yardımcı oluruz
  • cevabın için teşekkür ederim djsemih ama benim böyle ios gibi konularda pek bir bilgim yok. Bunu nereden indirebilirim? İndirdikten sonra ipoda nasıl bir kurulum veya her neyse, onu nasıl yapıcam? Daha iyi bir şekilde anlatım yaparsan sevinirim.
  • direk restore etsene itunestan
  • şimdi ben bir şey araştırdumi ipod u dfu moduna aldım, sonra itunes açıldı geri yükle seçenekleri falan çıktı yanında bide güncelleştirmeleri denetle tuşu var ama tıklanmıyor... Ne yapıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makita31

direk restore etsene itunestan

Bu arada Restore et demişsin de, onu nasıl yapıcam anlatırmısın? Tabi zahmet olmazsa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bu arada Restore et demişsin de, onu nasıl yapıcam anlatırmısın? Tabi zahmet olmazsa...

Pcye bagla ipodu itunesi ac sol taraftan ipodu sec ekrana ipodunun resimleri ve bilgileri gelecek itunes turkce ise geri yukle de ingilizce ise restore ye tikla devamini sen halledersin
  • quote:

quote:

anlatırım yani ben anlatayım ipodu bilgisayara bağla itunesi aç(zaten otomatik açılacak)aygıtlar var(bağladığında ipod orda gözükecek)(ipodun adı mesela 123)ona tıkla orda sayfanın ortasında sürüm var ve altında 2 tn seçenek 1-güncellemeleri denetle(yada yükselt muhtemelen sende yükselttir) 2-geri yükle orda istersen yükseltte tıkla(ipdu en yeni sürüm yapar)istersen geri yükle oda en yeni sürüm yapar bildiğim kadarıyla.sonra bidiğin kurulum devam devam kabul ediyorum sonra bişe indirecek hnai oyun indirdiğinde ne kadar kaldığını gösteren bir yer varya ona indirecek sonra ordan(zaten greceksin ipod uplate mi ne yazacak)tıklıyacaksın ama bırakmıycaksın basılı tutacaksınve 123(ipoda )sürükliyeceksin bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 13 Ocak 2012; 18:02:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

quote:

anlatırım yani ben anlatayım ipodu bilgisayara bağla itunesi aç(zaten otomatik açılacak)aygıtlar var(bağladığında ipod orda gözükecek)(ipodun adı mesela 123)ona tıkla orda sayfanın ortasında sürüm var ve altında 2 tn seçenek 1-güncellemeleri denetle(yada yükselt muhtemelen sende yükselttir) 2-geri yükle orda istersen yükseltte tıkla(ipdu en yeni sürüm yapar)istersen geri yükle oda en yeni sürüm yapar bildiğim kadarıyla.sonra bidiğin kurulum devam devam kabul ediyorum sonra bişe indirecek hnai oyun indirdiğinde ne kadar kaldığını gösteren bir yer varya ona indirecek sonra ordan(zaten greceksin ipod uplate mi ne yazacak)tıklıyacaksın ama bırakmıycaksın basılı tutacaksınve 123(ipoda )sürükliyeceksin bu kadar

Öncelikle anlatımın için saol ama bende bir de şöyle bir sorun var, ipod u bağlıyorum sonra şöyle bir hata veriyor: " iTunes "123" adlı ipod parolayla kilitlendiği için ona bağlanılamadı. iTunes in kullanılabilmesi için iPod a parolanızı gimelisiniz" aynen böyle bir hata veriyor iTunes. Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. iPod açılmıyor ki parolayı gireyim. Başka bir forumda dfu moda alıp güncelleme türünden birşey görüp yapmıştım. Anca o şekilde o güncelleme yapma sayfası falan açılıyor. Yoksa bu hatayı veriyor. Yardım edin lütfen... Lütfen.........

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

quote:

Öncelikle anlatımın için saol ama bende bir de şöyle bir sorun var, ipod u bağlıyorum sonra şöyle bir hata veriyor: " iTunes "123" adlı ipod parolayla kilitlendiği için ona bağlanılamadı. iTunes in kullanılabilmesi için iPod a parolanızı gimelisiniz" aynen böyle bir hata veriyor iTunes. Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. iPod açılmıyor ki parolayı gireyim. Başka bir forumda dfu moda alıp güncelleme türünden birşey görüp yapmıştım. Anca o şekilde o güncelleme yapma sayfası falan açılıyor. Yoksa bu hatayı veriyor. Yardım edin lütfen... Lütfen.........

sende dfu moda alıp dediklerimi yap

• benimde ipodum da benzer bir olay yasandi ama ben jailbreak yapmadim siz ipodunuzdaki problemi nasil cozdunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.