Şimdi Ara

i teq xbond lutfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i teq x bond ıyımıdır veya bu ozellıklerde daha hesaplı bı cıhaz onerırmısınız ılk defa boyle bısı alıcam yardım edersınız tesekkur ederım bu cıhaza kadıkoyde 1600 TL dedıler

• kesinlikle o kadar etmez.
    Su an asus p525 var. bide imate jasjam var bunlar daha performanslı cihazlardır.
    jasjam biraz pahalıdır fakat asus p525 in fiyatı oldukca iyi.
  • fiyat bence cok yuksek bir tv icin o kadar para verilmez diye dusunuyorum benim gorusum
    arkasin dedigi gibi asus p525 guzel bir cihaz tabi sonucta karar senin
  • jasjam herşeyiyle bağımlılık yapan bir pda..

fiyatı yüksek ama eğer bütçeni ayarlayabilirsen,bu cihazın üstüne pda yok..
  • Anladığım kadarıyla alacağın cihazı profesyonel programlarla kullanmayı düşünmüyorsun...Hocam git teknosa veya casper mağazalarının birinden QTEK200( I-MATE JAMIN ile aynı cihazdır) al derim ben...Hem 2 yıl garantili hemde türkçeleştirme CD si de kutu içeriğine dahil...Ve bu cihazlada hemen hemen JASJAM yada ASUS P525 ile yapabileceğin herşeyi yapabilirsin...TAMAM...JASJAM ÇOK İİ BİR CİHAZ AMA HİÇTE UCUZ DEĞİL AÇIKÇASI...ASUS P525 KONUSUNDA DA ŞUNU SÖYLİYİM.ÖYLE AHIM ŞAHIM BİR CİHAZ DEĞİL...S200 DEN DAHA YETENEKLİ BİR CİHAZ DEĞİL YANİ...GİDİPDE O KADAR PARA VERMEYE DEĞMEZ.

DEDİĞİM GİBİ...BU ARALAR S200 ÜN FİYATI DA DÜŞMÜŞKEN HİÇ KAÇIRMA DERİM BEN...
  • iteq bond kullandım ve televizyonundan kesinlikle verim alamadım. sadece televizyon özelliği için düşünüyorasan kesinlikle değmez. asus p525 hem çok daha ucuz hem performans olarak daha iyi hem de garantili.
  • Ben hp 6915 kullanıyorum dahili gps olması çok güzel bi özellik fakat ben aldıgımda 6815 modeli yoktu geçenlerde inceledim gerçekten çok şık bi cihaz fiyatıda baya uygun onada bi bakabilirsin
  • hocam bütün windowslu pda lar sonuçta işletim sistemi açısından birbirinin aynıdır.aralarındaki ekstra farklara ve şekillerine göre karar vereceksin.
    bende bond kullandım,tv-radyo açısından iyiydi,ayrıca işletim sistemine monte edilmiş güzel programları da vardı,(arka plana dış ses verme,tek numara ya da bilinmeyen numara engelleme vs...).ama telefon özelliğini kullanmak zor bunların özellikle araba falan kullanırken.gps li pda larda var,tv yerine bunu da tercih edebilirsin.önce hangi ekstra özelliği istediğine karar ver ondan sonra bir seçim yap,ama bence 1600 xbond için pahalı,xbond yerine bond bak,onda da tv var ve 850-1000 aralığında bulabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.