Şimdi Ara

İ20 kullananlar anlayanlar cevap verebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 üstü otomatik hyundai i20 almaya karar verdim. 90-130 bin arası fiyat belirledim. Ama çok fazla paketi var. En kullanışlısı en iyi satanı hangisidir, hangi paketi önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Style orta pakettir, elite üst pakettir styledan artısk ekranlı teyp ve start stoptur. Bir de elite smart var, geri görüş, oto kararan dikiz ayna vs var. Style iş görür, fiyat farkı çok yoksa elite alınır. Ha bir de elite paketlerde kapılarda siyah citalar var

• Elite paket dışında sadece 2 hava yastığına sahiptir diğer paketler. Birde otomatikleri o yıllarda ekseriyetle 4 ileri atmosferiktir ve işkence gibidir, hele uzun yolda, birde araç doluysa performansıyla deli eder adamı. 4 İlerinin yakıtıda ş.içi kolay kolay 10 lt altına düşmez.
  • 1.4 atmosferik motoru ve 4 ileri şanzımanıyla ilallah ettirir. hyundai neden bu arabaya elantradaki 1.6 motor ve 6 ileri şanzımanı koymaz hiç anlamıyorum.
  • Bildiğim kadarıyla 1.6 hiç yok, 1.4 çekişi kuvvetsiz mi olur acaba? Benim çok anladığım konular değil açıkçası, bütçeme uygun tavsiye edilen bir araç olduğu için ilgileniyorum (güncel otomatik pejo 207 kullanıyorum ve çekişi çok kötü)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurluknehri

Bildiğim kadarıyla 1.6 hiç yok, 1.4 çekişi kuvvetsiz mi olur acaba? Benim çok anladığım konular değil açıkçası, bütçeme uygun tavsiye edilen bir araç olduğu için ilgileniyorum (güncel otomatik pejo 207 kullanıyorum ve çekişi çok kötü)
    Hocam 2018 riolara bakın derim ben aynı motor fakat en azından 6 ileri yakıtı da 4 ileri i20 ye nazaran çok daha az olacaktır
  • 1.0 turbo yada dizel almayacaksanız Kia rio düşünün bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bende 2014 Style var. İlk sahibiyim. Param buna yettiği için bunu almıştım. Bu araba işi tamamen ne istediğine bağlı bir şey. B sınıfında sınıfının en geniş aracı bu. 4 ileri otomatik vitesi çok yakıyor. Ben 10bin de prins LP taktırdım. 30lt gaz ile 350 km yapıyorum. Şu anda 90bindeyim. Bakımları ucuz olduğu için serviste vs. yaptırıyorum. Vites geçişleri hoşuma gitmiyor. 120km' de 3000 devirde gidiyor araba. Ben öyle yüklü yokuşta falan hiç bayılmadım. Gaza hafif kökleyince zaten araç devir arttırıyor. Araç 100 beygir sonuçta. Başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • eski ve yeni kasanın düz viteslisini 6 sene kullandım otomatik tercihi de i20 yerine egea dan yana kullandım hem 6 ileri hem daha güçlü motora sahip donanım olarakta hb egea i20 den daha donanımlıdır ataptif curise ve çarpışma önleyici orta paketten itibaren standart bir inceleyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En dolu paketi elite smart plus. En az elite paket almak lazim. Hava yastığı bile azalıyor. Style da fena değil ama elite daha iyidir. 4 ileri otomatik vites çevre yolu ve uzun yolda adamı mahveder. Şehir içinde ise güzeldir. Otoyolda sol seride geçemezsin o derece. Ama LPG takılıyor yoksa yakıt çok fazla. Kışın 12 lt yakıyor benzin. Tavsiyem egea benzin otomatik veya dizel otomatik hb sedan her türlü İ20 den çok daha ileride. Onu da kullandım Çubku.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. 2.5 yıldır 2016 elite smart kullanıyorum. Panoramik cam tavan ve sunroof. Digital klima vb. En dolu paket. Alabiliyorsanız bu donanımda almanızı tavsiye ederim. Çok keyifli bir araç. 7.8 ortalam yakıt tüketimi ile kullanıyorum otomarik vites

• yeni i20 2014-2018 arası yeni kasa i20 lerin atmosferik 4 ileri şanzumanları gerçekten pişman ettirir donanım paket vs kullanıcının küçük şımarıklıklarıdır zira aracı hareket ettiren yürüten cam tavan hız sabitleyicisi değil motorudur kendimde şuan 1.4 dizel 6 ileri 2015 kasa i20 kullanıcısı olarak söylüyorum i20 dizel yada turbo alın yada hiç bulaşmayın bazen uzun yolda atmosferik yeni i20 lerin yanından geçiyorum yokuşlarda tırmanırken atmosferikler cidden yırtınıyor rampada ama dizel cidden keyifli keçi gibi banamısın demiyor 5 den 6 yı istiyor öyle tırmanıyor

240 nm tork 90 beygir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

Dostum bende 2014 Style var. İlk sahibiyim. Param buna yettiği için bunu almıştım. Bu araba işi tamamen ne istediğine bağlı bir şey. B sınıfında sınıfının en geniş aracı bu. 4 ileri otomatik vitesi çok yakıyor. Ben 10bin de prins LP taktırdım. 30lt gaz ile 350 km yapıyorum. Şu anda 90bindeyim. Bakımları ucuz olduğu için serviste vs. yaptırıyorum. Vites geçişleri hoşuma gitmiyor. 120km' de 3000 devirde gidiyor araba. Ben öyle yüklü yokuşta falan hiç bayılmadım. Gaza hafif kökleyince zaten araç devir arttırıyor. Araç 100 beygir sonuçta. Başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    bendede 2015 1.4 dizel var sizinle bir yokuşta bayılmadan yan yana çıkmak isterdim :) yokuşta bayılmadığınızı söylemeseydiniz keşke zira kendi gözlerime mi inanayım yoksa sizin yazdığınıza mı durumu ortaya çıktı 1.4 atmosferik otomatik 4 ileri şanzuman i20 kötü bir tercih her yönden ama şahsi düşüncem tabiki güle güle kazasız binin inşallah

• Dúpsüz zor binen ona göre bağırır gitmez pişman olun ha manuel deseydin düpsüz binersin .Hem sol ayağım tatile hem de az yaksın yok ole yagma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 14 Eylül 2020; 11:26:30 >
  • Benimde bir sorum var, 1.2 motorunu kullananız var mı? 105 hp lik multiair punto dan geçme niyetim var, performansı nasıl?
  • Eşimin aracı benzinli i20.
    Otomatik olandan uzak durun çok yakar. Eski nesil şanzıman nedeniyle böyle.
    Yeni turbo motor olanların tüketim durumu sanırım daha iyidir.
    Benzinli manuel olanlar ise oldukça ekonomik yakıyor.
    Tüketim dışında sınıfındaki en iyi araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enki

Benimde bir sorum var, 1.2 motorunu kullananız var mı? 105 hp lik multiair punto dan geçme niyetim var, performansı nasıl?
    dostum i20 ye geçme ihtimalin 2 seçenek arasında ise değer = 1.4 dizel + 1.0 turbo bu ikisi yoksa aklında hiç bulaşma
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.