Şimdi Ara

i200 ses arttırma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i200 aldım sesi az geldi ve sonunda test menuye girmek için olan kodu buldum :)
    *#0011# ama sesi nasıl arttırıcam yardım pls

• +1 bendede aynı sorun var ve çözüm aramaktayım. ayrıca bu tele neler atılabilir neler yapılabilir daha önceden wm6 kullanan falan varsa bilgilendirirlerse bizi memnun olurum. aldık teli daha hiç bi şeyini bilmiyorum. teşekkürler.
  • *#0011# karşınıza çıkan ekranda geri tuşuna basınız ses (audio) var ona tıklayınız, ben bu kadar bulabildim
  • Windows klasöründe txt uzantılı dosyalar var örnek: audiovolparams.txt bunlardan da ayarlanabilir diye düşünüyorum
  • arkadşlar bende aldım i200 aynı sorunlar bendede var ama okadar araştırma yapmama rağmen hiç bir yardımda bulamadım bu telefonla ilgili bilgilerimizi lütfen birbirimizle paylaşalım şimdiden pişman olmamak lazım o ekrandaki turkcelim i nasıl kaldıracağız sürekli kontör gidecek sesi nasıl arttıracagız gibi ve birde bir şeyler öğrenirsek burda veya başka bir yerde birbirimizi bulalım (oyun+resim)paylaşırız
  • core player yükledim equalizerdan sesi arttırabiliyorum
  • http://ul.to/z6a21f
    bu program ile sesi arttırabilirsiniz
  • i200 Turkce msn için
    http://www.telpa.com/include/yukle.asp?id=172

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 7 Haziran 2009; 22:56:36 >
  • ya beyler şaka yapıyosunuz heralde. core playerla sadece hoparlorden müzik dinlemk istediğimizde ekolayzer devreye girer. benim ve çogumuzun sıkıntısı tele çağrı geldiğinde ve konusma esmasında sesin yüksek çıkmasını istememiz. ben hala bi çözüm bulamadım.bulan paylaşırsa memnun olurum.teşekkürler.
  • türkcellim yazısını silmeye formatın yararı olurmu bilmem ama deneye bilirsiniz..

*2767*3855# yapınca format atıyor
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de i200 almayı düşünüyorum. Genel olarak telefondan memnun musunuz acaba. Hız konusu benim için çok önemli. Şu an E200 kullanıyorum. Hiçbir işlemde beklememe izin vermiyor. Tuş kilidi, menü geçişleri ve diğer bi çok işlemde hızı nasıl ve virüs olayı var mı? Bilgisayarlardaki windows gibi bir süre sonra telefonda yavaşlama oluyor mu acaba? Yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.