Bildirim
i3 10110u işlemci discord yayını yapabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tabi ki yapamazsın.
-
Peki neden?(Bu arada 8gb ram olacak) Microsoft teams vs gibi uygulamalarda akıcı ekran paylaşımı yapılıyor. Xbox ve PS remote play bu kadar zorlar mı işlemciyi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu adada remote play olacak. Yani Xbox'taki görüntü PC ye aktarılacak sadece İnternet üzerinden oyun için gerekli donanım gücü Xbox'tan gelecek. Yanlış anlaşılma olmasın diye yazmak istedim.
Yaparsin niye yapamiyican :) millet salliyor ram yetersiz kalabilir belki icerigine gore onun disinda sorun yasiyocagini sanmiyorum belki fps biraz duser o olur
Yaparsın niye yapamayasın, discord ekran paylaşımında ekran kartını da kullanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım yaparım hocam ya:) 720p 30fps yapmak istiyorum zaten Vatan'da honor PC kampanyaya girmişti sipariş ettim. Kaldirmayacaksa iptal edeceğim. Ama iptal etsem de bütçem sınırlı daha iyi işlemcili PC alamıyorum maalesef.
Ekran kartı Intel UHD Grapichs 600 maalesef ya paylaşımlı.
Makinede ekran karti mi yok acaba o zaman biraz sorun yasayabilirsin !
Intel UHD Grapichs 600 var maalesef paylaşımlı.
Lol csgo felan arza cikarmaz diger oyunlarda biraz supeli :)
Hocam pc'den oyun açmayacağım:) remote Play'le xbox'a bağlanıp discord 'dan arkadaşıma yayın yapacağım:)
Anladim o zaman hic bir sorun olmaz reis 1080p bile acarsin :) ben pcden acican saniyorum
Hocam vallahi içimi rahatlattın ya remote play o kadar zorlamaz diye düşündüm ben de. Çünkü güç konsoldan çıkıyor PC nin görevi sadece görüntülemek. YouTuba'da video açmaktan farklı yoktur diye düşündüm hep kendimce. Şaka gibi memleket yav 5500tl lik PC de ekran paylaşmaktan korkar olduk.
Yayın için GPU lazım CPU değil.
-
Niye korkuypsun ki anlamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani o kadar para vermemize rağmen şunu destekler mi bunu destekler mi gibi bir sürü şeyi arastirmak zorunda kalıyoruz. Yapacağımız işlemler basit olsa bile.
Bilgisayar elime geçti denedim. Çok rahat bir şekilde sıfır kasmayla yayın yapabiliyorum(720p 30fps) ama muhtemelen oyun açmış olsaydım mümkün değildi. CPU kullanımı %70-80 arası bellek kullanımı %55-60 arası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X