www.vatanbilgisayar.com INTEL I3 12100F-MSI RTX 3060 VENTUS-PRO H610M B-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-rtx-3060-ventus-pro-h610m-b-msi-500gb-ssd-16gb-ram.htmlTüm bileşenler kaliteli. |
i3 12100F + RTX3060 sistem 12500 TL - VATAN
-
-
BİTMİŞ HACI ABİ
-
Ara ara stok geliyor f5 atın.
-
Şu an havale ile sipariş tamamladım, almak istediğimden değil ama deneme yapayım derken sipariş vermiş bulundum.
-
İyi güzel de keşke sattığı diğer sistemlerdeki işlemci yükseltme seçeneği sunsaydı😢( Yaklaşık 1000 lira farkla i5 12. Nesil seçeneği var diğer sistemlerde). Anakart seçeneği de olsaydı güzel olurdu tabi de onu fiyatından dolayı göz ardı edebilirim🙂.
-
i3 olmasaymış alınırmış; sadece ekran kartının fiyatı 11 bin
-
Teşekkürler siparişi geçtim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 12.500 TL sistem öneriz var mıdır acaba?
Siparişi iptal edeyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşım 27, kendi topladığım sisteme kendi isteğimle i3-12100F işlemci aldım, memnunum. Sağı solu çok dinlemeyin paranız neye yetiyorsa onun üzerine düşünün. Mesaj bu kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acer rtx3050 laptop var fiyatı görünce onu satıp bunu alasım geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12100f 3060'a yeter ama bazı multiplayer oyunlara yetmeyebilir. Server'da onlarca kişi olunca, ekran kartı da işlemciye göre çok güçsüz değilse eksik kalabiliyor işlemciler ama o tarz bir oyun oynamayan kişiler için güzel işlemci. Keşke 5600 verselermiş, hiç sorunsuz kullanılırdı.
-
Yaş 43, kendimce program yazarım, aynı cpu bende de var canavar gibi :) ayrıca laptop mu bu, cpu yaptığın işe yetersiz geliyorsa sök 2.al sat, üstüne ekle git ne alacaksan al.Sonuçta bu hazır sistemi tek tek alsan 4-5 bin lira fazla ödersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Server'da onlarca kişi olunca bilgisayar yetmemeye başlıyorsa bu bilgisayarın kusuru değil oyunun kusurudur. Hangi sistemi kurarsan kur o oyunlar bilgisayarı gereksiz yoracaktır zaten.
-
Oyunun suçu veya değil. Önemli olan sonuçtur.
Ben o oyunu oynamak istiyorsam ve X işlemci beni kısıtlıyorsa ama Y işlemci kısıtlamıyorsa demek ki X'in sınırına erişmişiz.
Tamamen optimum çalışan bir oyun yoktur zaten, sonuçta insanlar yazıyor bu yazılımları. O yüzden işlemci ekstra güçlü olursa bu durumun önüne geçilebilir.
Oyunu oynarken düşük fps alınca oyunun yazılımcısına erişip şunu düzelt diyemem ama işlemciyi daha iyi seçmek bizim elimizde.
-
İtopya'ya nazaran gayet güzel sistem koymuşlar bu fiyata. İtopyada böyle bir sistem kasa ve güç kaynağı rampage,gamebooster vs olarak koyuluyor. Vatan'ı ara ara takip ediyorum daha çok takibe almak lazım. Alırdım bu sistemi.
-
Sonuca bakılacaksa iş bütçede bitiyor. Bu sistem 12500 TL sıcak mı sıcak.
X işlemci ile Y işlemci aynı fiyata sahipse dediklerinizde haklısınız.
Önceki mesajınızda keşke 5600 verselermiş demişsiniz, 12100F ile 5600 arasında yaklaşık 800 lira yakın fark varmış (%40 daha pahalı). Bu sistem 5600 işlemci ile 13300 TL den satışa sunulsaydı o da sıcak olurdu. Ne kadar para o kadar iş.
-
Hocam en basitinden ;
www.vatanbilgisayar.comINTEL I2 12100F- GIGABYTE RTX3060OC - ASUS PRIME B660M-K-KINGSTON 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/intel-i2-12100f-gigabyte-rtx3060oc-asus-prime-b660m-k-kingston-500gb-ssd-16gb.htmlSistem fiyatları vatanda hep bir tık üsttedir bu attığım pcdeki gibi. Ara ara arkadaşın gönderdiği gibi sürprizleri yapıyorlar. Ben bu sisteme denk gelsem alırdım. İçime sinmezdi tahminim, işlemciyi değiştirirdim heralde ama bu hali de iş görür.
-
Devir maalesef üçe beşe bakma devri, siz bu konuşanlara pek aldırmayın 10.nesilden sonra i3'ün gücünü ancak kullananlar bilir çok iyi fp işlemciler atomu parçalayacak olanlar uzak dursun gerisi keyfine baksın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Ocak 2023; 0:54:56 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yaşım 27, kendi topladığım sisteme kendi isteğimle i3-12100F işlemci aldım, memnunum. Sağı solu çok dinlemeyin paranız neye yetiyorsa onun üzerine düşünün. Mesaj bu kadar.
|
Yaş 43, kendimce program yazarım, aynı cpu bende de var canavar gibi :) ayrıca laptop mu bu, cpu yaptığın işe yetersiz geliyorsa sök 2.al sat, üstüne ekle git ne alacaksan al.Sonuçta bu hazır sistemi tek tek alsan 4-5 bin lira fazla ödersin. |
8 thread cpu dediğiniz işlemci gelmiş geçmiş fiyat performansı en yüksek işlemci. Buyurun bu da kaynak: cpu.userbenchmark.com Darboğaz yüzdesi 0. Yazıyla SIFIR. Buyurun bu da onun için kaynak: pc builds Core i3-12100F and GeForce RTX 3060 build in General Tasks | Bottleneck calculation | PC Builds https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/1dk185/1/general-tasks/1920x1080 |
Benzer içerikler
- terabox nedir
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X