slm arkadaşlar forumda yerimi ama size bişey sormak istiyorum laptop alacam bi kaç model arasında kaldım sony vpc-ea4s1e i3 380m 2.53 ghz 4 gb ram ve ati 5470 512mb 2278 mb a kadar cıkan ekran kartı var diğer model ise asus u45jc-wx009v Intel Core i5-450M 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.66 GHz.) 3 MB Cache Bellek 3 gb ram ve NVIDIA GeForce 310M Max. 2267 MB Ekran Kartı ekran kartı var burda merak ettiğim i3 ile i5 arasında gözle görülür bi fark varmı bide i3 4 gb ram i5 te 3 gb ram olması i3 ü daha performanslı kılarmı yardım edin cok yakın bi zamanda bu 2 laptopta birisi alacam iki işlemcide cache belleki 3 mb bu iki işlemci arasında fark sadece ghzlerimi yoksa başka farklılıklarıda varmı performans bakımından lütfen bilgisi olanlar yardım edin laptop almama cok az zaman kaldı bi tercih yapmalıyım
ya arkadaslar hiç bi bilgisi olan yokmu arkadaslar işlemcileri bi karsılastırsak ati 5470 daha iyiymis bunu ögrendim ama işlemcileri ve ram performansı olarak bi kıyas etsek arkadaslar bi kaç gün içinde alacam
admin arkadas konuyu silermisin aldım laptobu artık
hangisini aldın, bende aynı durumdayım, bi sony var i3, bide asus var i5