Bildirim
İ5 6300HQ Oyun İçin Yeterli Mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
6300hq = 4c/4th 2.3ghz --> 2.8ghz
7700hq = 4c/8th 2.8ghz --> 3.2ghz
Kendi görüşümü oyunlar için pek fark olmayacaktır. 6 ile 7. nesil arasında da mimarı olarak pek fark yok yüksek saat hızları dışında. Oyunların bellek kullanımı da her geçen gün arttığı için kısmak pek mantıklı değil tabi o grafiklerin hakkını verecek bir gpu söz konusu ise. -
aralarında 3000 puan fark var. aynı gpu ile 7700hq yerden yere vurur. -
Hocam ben size yeter mi diye sormuşum siz bana karşılaştırma yapıyorsunuz...Aynı gpu olsa bende 400TL'ye
kıyıp alırım ama bu durumsa yaklaşık Gpu çmrüm 3 yıl kısalmış oluyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sırf son arkadaşa cevap vermek için hortlatıyorum.Aynı notebook bende var videolardaki (msi gp62mvr 6rf i5 6300hq işlemci ve gtx 1060 3gb gpu) o videolardaki darboğaz (bottleneck) tamamen arkadaşın ram yetersizliğinden oluşuyor işlemci ile alakası yok 8 gb var sanırım videodaki arkadaşta 16 ram var bende şuana kadar hiçbir darboğaz yaşamadım yanlış bilgilendirmeyelim.Ha darboğaz derken kötü optimizasyonlu oyunlardan bahsetmiyorum(mafia 3 gibi) -
arkadaşım monster laptop kullanıyor gtx1070 ve i7 6700hq donanımlı. pc project carsta yüzde 40larda witcherda yüzde 30larda çalışırken watchdogs 2de yüzde 80in üstünü görmeye başladı. 1080pde 50-55fpslerde dolaşıyor ultra presette. gelecek oyunlar anlaşılan i7leri zorlayacak cinsten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X