Şimdi Ara

İ3-4160 İşlemci İçin Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, i3-4160 işlemcim için ekran kartı alıcam. Monitörüm 1440x900 çözünürlüğünde ve vga girişine sahip. Msi GTX 750 Ti ile Msi R7 370 işlemci arasında kaldım. Monitörüm 1080p olmadığı için işlemcimin darboğaz yapmasından korkuyorum. Msi R7 370 darboğaz yapar mı? Sizce hangisini almam daha mantıklı olur? Gta V , The Witcher 3 , Far Cry 4 , Star Wars Battlefront gibi oyunlar oynayacağım.

• Her iksinide darbagoz yapçağını sanmıyorum. 750 ti yetecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de iyi kartlar da r7 370 alsam darboğaz olursa boşa para vermiş olacağım.
  • Adoven A kullanıcısına yanıt
    Normal şartlar altında 280X ve o ayardaki her tek ekran kartını kullanabilirsiniz.O çözünürlük için hiçkimse hiçbirşeyin garantisini veremez.Ayrıca oynayacağım dediğiniz oyunlar için güçlü bir kart almaya ve 1080p monitöre ihtiyacınız var.Zira işlemci engeline ciddi anlamda takılacaksınız.R7 370 gibi bir karta 650-700 lira vereceğinize,sadece vga çıkışına sahip olmayan 22" monitörü 2.el 175 lira civarına alın.Ölü piksel olmadığının ve renk solma vs... sorunlarının olmadığına emin olun.Bütçenizi azıcık artırıp yanına da 550-600 civarına 280X VaporX ya da Toxic ayarlayın.O zaman adını zikrettiğiniz oyunlardan keyif alırsınız.Bütçe artıramıyorsanız da R9 280 almaya çalışın.450 civarı piyasası vardır.En az 6 ay garantisinin olmasına dikkat edin. Hani ne olursa olsun söylediğinizin yapılmasını istediğiniz zamanlar olur ya şu an aynen öyle hissediyorum.Keşke söylediklerimi yaptırıp paranızın hakkını aldırtma şansım olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 21 Ekim 2015; 18:05:37 >

• Tamam anladım, ben de 1080p monitör almak isterdim ama 600 tl bütçem var. Ekran kartı alacağım sadece. Çözünürlük arttırmak yerine kaliteyi yükseltsem 1080p high yerine 900p ultra gibi işlemcime düşen yük azalmaz mı acaba? @AC Kiriklar

@patren Önerdiğiniz ekran kartı güzel ama bütçemi 50 lira aşıyor. Ayrıca güç kaynağım 12v kanalından 456 watt veriyor, yeter mi bilmiyorum.
    285 <190W çeker yeter psu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 7500 için ekran kartı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kalite önce çözünürlüktür zaten.Çözünürlük 1080p altı olunca i3'ler ne kadar verimli olur tartışılır.600 liraya alabileceğiniz en iyi ekran kartını alıp bütçeniz elverince en azından 1080p monitöre de geçebilirsiniz.Tabii monitör alana kadar da ciddi fps kaybınız olacaktır.2.ele sıcak bakıyor musunuz?
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın ama çok sığ düşünüyosunuz. o çözünürlükte hiçkimse hiçbirşeyin garantisini veremez demek manidar olmuş,
  • Nvidia nın dsr ya da amd nin vsr si bu konuda yardımcı olmaz mı? Sanırım monitörün desteklediğinden fazla çözünürlükte açıyormuş oyunları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.