Şimdi Ara

İ3 9100f gtx 1650 super takılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben gtx 1650 super li 8gb Ram li ve i3 9100fli bir sistem alıcam ama bazı konularda i3 9100fin 1 veya 2 ay kullanıldıktan sonra oyunlarda takılmaya sebep olduğunu söylediler bu doğrumudur doğru ise gtx 1650 İ5 9400f li sistem alınırmı.
    (sistemdeki bileşenler değişmiyor hazır sistem)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Neden 1 veya 2 ay sonra olsun ki. Bu Sabun mudur ki bitsin. Tükensin. Sorun olacağını düşünmüyorum. O işlemci ile gtx 1660 süper kullanan bile var. Online oyunlarda az miktar olabilir. Hikaye tabanlı oyunlarda sıkıntı çıkarmaz.

Bütçe varsa tabi ki 9400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 13 Ağustos 2020; 3:20:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Oynadığım oyunlar sayılı zaten cs pubg lol vs 8gb Ram bu oyunlarda sorun cıkarmaz demi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetarslan19

Oynadığım oyunlar sayılı zaten cs pubg lol vs 8gb Ram bu oyunlarda sorun cıkarmaz demi
    Sorun çıkarmaz. Hatta ryzen 5 1600den bile fazla fps veriyor çoğu oyunlarda. Tabi ki stok hızda. Çoklu cpu gerektiren oyunlarda ryzen 5 1600 e göre geri kalsa da iş görür fazlası ile. Oynadığınız oyunlar için gayet yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 13 Ağustos 2020; 3:23:37 >
  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

• Mehmetarslan19 M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.