Şimdi Ara

I30 Elite Plus Vs. Ceed Premium (2017 model)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç karşılaştırması yaparken iki aracında birbirinin ikizi gibi olduğunu fark ettim.

Bu minvalde bir konu daha önce açılmış ancak donanımların gelişmesi ile birlikte tekrar açma gereği duydum.

Sizce aynı şartlarda olması kabulü ile, KIA CEED PREMIUM mu yoksa HYUNDAI I30 ELITE PLUS mı tercih ederdiniz, hangi sebepten dolayı?

• Kıa bır gomlek ustudur parca kalıtesı olsun herseyı ıle
  • Cerato 2008 de aldım boyle uzuyan motor bır tek bmw de gördum 115 hp araba 150 hp dızel gıbı gıdıyor su an euro 6 motor 1.6 crdi hyundai accent blue var ama euro 6 motorlar maleseff güç olayı bıraz kısılı sanıyorsam Cerato euro3yada euro 4 motordu herneyse Kıa yada Hyundaı olsun motor zaten efsana crdı zıncırlı motor yarı mersedes motordur Kıa mesala yakıtı ısıtarak verır bır pompa vasıtası ıle böylece daha az yakıt yaktırır.. Forewer Kıa and Hyundaı
  • 2012 yılından beri Kia Ceed kullanıcısıyım. Kia nın iç tasarımı, malzeme kalitesi, yol tutuşu ve sorunsuzluğu hyundaiden artı yanlarıdır. Ayrıca dış tasarımı bir çok C segmentinden güzel. Araç 135 bin km de daha sanayi görmüşlüğüm yoktur (tahtaya vuralım nazar değmesin). Ama olay ikinci ele gelince Türk insanın muhafazakarlığı ağır basıyor. Bu piyasada yıllardır var olan markalar daha çok tutuluyor: ford, vw, hyundai, reno.

Geçen hafta sıfır bir araç aldım octavia 175 bine. İç malzeme kalitesi ceed inkinden o kadar uzak ki. Özellik olarak da aynı hatta ceed de elektronik bel desteği var octavia a manuel. Piyasada ikinci eli tutmayınca tutmuyor işte.
  • Her zaman kıa bır gomlek ustundur, eskı Cerato sahibi olarak söyluyorum ... on numara araba hyundaı Kıa grubu zaten zıncırlı Bmw lerde bıle zıncır degısıyor ama bunlarda yok
  • Otomatik olacaksa 2015 sonrasinda cift kavrama sanziman kullaniliyor ikisinde de. Servisler konuya ne derece hakim arastirmak lazim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.