Şimdi Ara

Civic fd6 premium vs focus mk2.5 titanium x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gümüş gri 1.6 vtec 125bg lpgli manuel premium 2008 90binde honda civic ve buz mavisi (tonik mavi değil mk2.5lerin özel bi mavisi varya) 1.6 ti-vct 115bg lpgli manuel titanium X 2008 130binde ford focus hb arasında kaldım.

civicte vsa yok focusta esp yok. focus bixenon yarı deri sunroof vs. mevcut. civic normal çelik jant sis farı o kadar :)

Civic için maksimum ne kadar vermeliyim. Civicte sadece bir marşpiyel boyalı.
    Focus için maksimum ne kadar vermeliyim. Focusta sadece bi kapının altında lokal boya var.

• ne istediklerini yazsaydınız focus için herhalde 37-38 istiyolardır civic içinde en az 43

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    civice 40500 diyorlar pazarlık yapmadan tabi pazarlıkla 38-39a iner diye düşünüyorum. focusa 40000 diyorlar pazarlık yapmadan oda pazarlıkla 37-38 diye düşünüyorum çünkü düz titaniumlar 35 bilemedin 36ya bırakıyor.

özetle o zaman civici alayım mı sence ? 2-3 ay sonra satmamı gerektirecek bir durum oluşması halinde dediğin gibi 42-43e satabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbobenzin06

civice 40500 diyorlar pazarlık yapmadan tabi pazarlıkla 38-39a iner diye düşünüyorum. focusa 40000 diyorlar pazarlık yapmadan oda pazarlıkla 37-38 diye düşünüyorum çünkü düz titaniumlar 35 bilemedin 36ya bırakıyor.

özetle o zaman civici alayım mı sence ? 2-3 ay sonra satmamı gerektirecek bir durum oluşması halinde dediğin gibi 42-43e satabilir miyim ?

galericimisin anlamadım insanın ihtiyacı varsa 3e 5e bakmaz satar,2008 model arabadan 5000 kar etmeyi mi düşünüyosun. arabanın ederi odur demekki, 2side birbirine yakın araçlar birbirlerinden öyle farkları yok hangisinin tipi hoşuna gidiyosa onu al.

• İkisinide aldığınız hızla satabilirsiniz piyasa araçları zaten.Ford un sürüşü daha sportif civice kıyasla civic daha çok konfora yönelik . Civicte focusa göre yumuşak süspansiyonlar mevcut.Yol sesi olarak civic daha çok içeriye alıyor bence karar sizin ama dediğiniz araçlardan civic daha dolu gibi.
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    olurmu hocam :) focusta yarı deri koltuk sunroof bixenon + full sensörler vs. var. hondada bi çelik jant sis farı başka bi numarası yok

civic için 39 vereyim mi sence ? focusun motoru dandik aslında 100bglikten devşirme 4000e kadar aynı gidip sonra avans ayarlarıyla oynaşıyor (ti-vct) şehir içinde paso 4000-5000 devir çevirmediğimiz için gereksiz bence
  • quote:

olurmu hocam :) focusta yarı deri koltuk sunroof bixenon + full sensörler vs. var. hondada bi çelik jant sis farı başka bi numarası yok

civic için 39 vereyim mi sence ? focusun motoru dandik aslında 100bglikten devşirme 4000e kadar aynı gidip sonra avans ayarlarıyla oynaşıyor (ti-vct) şehir içinde paso 4000-5000 devir çevirmediğimiz için gereksiz bence

O kadar dolu bir araçtan vazgeçmezdim ben olsam.Bi elegance lara filan baktınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 14 Mayıs 2015; 23:24:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam çok bugda kaldım. focus dolmuş taşıyor civicte kaçıyor
  • Dizel titanium-X

• Coming Soon. C kullanıcısına yanıt
    45ten aşağı yok
  • quote:

hocam çok bugda kaldım. focus dolmuş taşıyor civicte kaçıyor

Hocam cidden sürdünüz mü bilmiyorum ama ikiside aynı kaçıyor araçların.Fabrika verisi olarak bile 0.5 saniye fark var zaten.
    focusun 100lüğünü sürdüm 115lik onun aynısıymış 4000 devire kadar sona açılıyormuş. ama civic o devirlerde biraz geriye beelki düşer ama 5000-5500de vtec açınca focusu yer diye düşünüyorum.
  • quote:

focusun 100lüğünü sürdüm 115lik onun aynısıymış 4000 devire kadar sona açılıyormuş. ama civic o devirlerde biraz geriye beelki düşer ama 5000-5500de vtec açınca focusu yer diye düşünüyorum.

Hocam o açılma anca lafta öyle çokta hissedilir bi açılma yok dediğiniz vtecler has vti lar da var.
    Onlar ayri zaten :)

• Bundan bir önceki kasa civic kullanma fırsatım oldu 1.8 olandan civicdeki sürüş zevkini kendi arabamda bulamadım ne yalan söyleyim belki benim focus dizel olduğundan belki civici kısa süre kullandigimdan Dolayı
    Ama 2.5 titanium focus da bir başka duruyor hele ki lansman rengi olursa otur izle

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Bundan bir önceki kasa civic kullanma fırsatım oldu 1.8 olandan civicdeki sürüş zevkini kendi arabamda bulamadım ne yalan söyleyim belki benim focus dizel olduğundan belki civici kısa süre kullandigimdan Dolayı
    Ama 2.5 titanium focus da bir başka duruyor hele ki lansman rengi olursa otur izle

2.5 focusun lansman rengi nedir ? Bende ruhsatta kırmızı (bordo) olarak geçiyor bu renkte başka araç hiç görmedim
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Turkuaz gibi değişik bi rengi var namussuza çok yakışıyor. Tabi kendi fikrim renk göreceli bi kavram

• Aynen oyle sirf o renkten albeni x2 hack aciyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Turkuaz gibi değişik bi rengi var namussuza çok yakışıyor. Tabi kendi fikrim renk göreceli bi kavram

focus 3.5 ta derin mavi var sanırım aynı renkten bahsediyoruz.
  • Ah ah sırf o renk için arabayı takasa giresim var ama borç bırakmıyor :-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.