Şimdi Ara

İ30 test ederken başıma gelen olay... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
7
Favori
35.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• and the oscar goes to .... :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi film izliyo gibi hissettim
  • Doğruyu Söylemek Gerekirse Aşırı Hyundai Fanatiğiyim Ancak Çok Yakınımda 1.4 TSİ 160'lık Scirocco Kullanan Var Bu Hikayede Gerçek Olabilir Ancak Belli ki Scirocco Sahibi Gerçekten Basmamış Donanım Olarak i30 Düşük (Sınıfının En İyilerinden Ancak Scirocco 1 Üstü Kalıyor.) i30'da 1.6 128 Güç Varken Scirocco'da 1.4 160 Güç Var Mantıken Bile Scirocco Alıyor Ki Kalkıştada Çok Üstün Bir Araç Scirocco .. Ancak i30'a Kötü Denilemez Çünkü Eğer i30'da 1.6 160 Felan Güç Koyulsaydı Yüksek İhtimal Sciroccoyu Alabilirdi . Şimdi i30 Coupe Çıkıyor İnşallah 160 Beygir Koyarlar Gerçi Aracı Yazılımlatınca 160'a Giriyor Beygiri Ama Yinede Anlatılan Olayda Scirocco Şöforü Basmamış Gibime Geldi .. Benim Buradaki Scirocco 1.4 160'lıktı Ama Yazılım Koyunca 210 Beygire Çıktı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

4.vites te çat sesini okuyunca vites kolu elinde kaldı sandım

• Sonra bi uyandın donda ıslaklık...
  • Bu her kimse cok undergrand fln oynamış küçükken herhalde hayal dünyası süper nasıl bir kafayla yazmış çok merak ettim allahım sana geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_cakan -- 16 Ekim 2012; 21:42:03 >
  • Senin o dediğin ancak Accent ERA 1.5 CRDİ de olur. Nasıl bir arabaysa üçüncü viteste bile patinaj çekebiliyor (kalkışta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 19 Ekim 2012; 19:50:40 >
  • Bende Geçen Benim H-100 ile Bmw M3 ün eline verdim Hyundaı çok seri arabalar yapıyor m3 o kadar bağırttırdı yınede yetısemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

İ30 test ederken başıma gelen olay...

Bu çok iyiyidi b

• Valla okumayacaktım ama birkaç yorum okuyunca sonuna kadar geldim :)
  • Selam ´ dan sonrasını okumadım ne yazmış ?
  • yarıyor insanı gülmekten
  • Supersin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minova

Bende Geçen Benim H-100 ile Bmw M3 ün eline verdim Hyundaı çok seri arabalar yapıyor m3 o kadar bağırttırdı yınede yetısemedi.

Hastasıyım hyundai nin
  • Beni zorlamayın gidip i30 alacağım.
  • Arkadaş 6.000 motor 550HP bi i30 sürmüş :)
  • okuduğum en iyi araç incelemelerinden biri, tebrikler...
  • so cool

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundaiyi okumasam arkadaş r8 kullanıyor falan zannetcektim ..Umarım tokatlama olayları yine başlamaz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.