Şimdi Ara

İ30 test ederken başıma gelen olay... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
7
Favori
35.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 28 Şubat 2013; 8:34:13 >
  • sonra bir baktın ki annen sesleniyor okula geç kalıcaksın diye
  • +1 :-D
  • boyle mal mal konu acıp su forumu oyun parkına cevırmeyın gıt grıd falan oyna
  • Arkadaşlar Rotational Inertia nerelerde yaw ? Bilen, tanıyan var mı ?

Ara sıra foruma takılsa, test sürüşleri, 4. vites maceralarını falan yazsa iyi olur.

Foruma hareket, neşe gelir biraz.
  • o satış temsilcisi buna müsade etmeeezzz
  • gerçekten mükemmel bir anlatım olmuş okurken yaşadım resmenn
  • Hikayeye değil ama ciddiye alıp da laf atmaya çalışanlara acayip güldüm yaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Sürdünüz mü de böyle makara kukara sallıyorsunuz? Adam sürmüş yaşadıklarını anlatıyor. Hyundai olmasa o övdüğünüz kibrit kutusu golflere 70 bin lirayı geçen paralar verecektiniz. Amerikada Iphone samsung'a dava açtı milyarlarca dolar zarar ettirdi diye. Hyundai'de o yolda ilerliyor vosvos'un hızını kesiyor günden güne. Ben tarafsız olarak destekliyorum koreli kardeşlerimizin arabasını.

kibrit kutusu golf mü sanki bir kedi-ciğer vakası var gibi sanki burda :D
  • new york bestseller
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Sürdünüz mü de böyle makara kukara sallıyorsunuz? Adam sürmüş yaşadıklarını anlatıyor. Hyundai olmasa o övdüğünüz kibrit kutusu golflere 70 bin lirayı geçen paralar verecektiniz. Amerikada Iphone samsung'a dava açtı milyarlarca dolar zarar ettirdi diye. Hyundai'de o yolda ilerliyor vosvos'un hızını kesiyor günden güne. Ben tarafsız olarak destekliyorum koreli kardeşlerimizin arabasını.

Tamam araba iyidir, güzeldir ama bu kadar sallama olmaz. Test araciyla 170 yapmis gorevlide buna izin vermis, test aracıyla kopruyu gecmis falan ayrıca sizin arabaniz i30 ise benimde Sciroccom var gelin kapisalim ama ağlamak yok baştan anlasalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

normalde bu kadar uzun yazıları okumam ama bir başladım, bitirdiğimde üstümde birşey yoktu... arkadaş kitap çıkarırsa almak istiyorum.

iyi güldüm
  • Scirocco'lar bütün gün trafikte i30 mu kovalıyo. Her i30 testinde hep bir scirocco var :)
  • scirocco'nun rakibi hyundai veloster hyundai i30'un karşıtıda golf ama hyundai kendini çok aştı genesis'i yaptılar kalkışta porsche'leri geçtiler eqquise yaptılar bmw 7 serisine rakip çıktılar hyundai i30'un NCAP sitesinde sağlamlıkta aldığı puan 5 yıldız ayrıca hyundai veloster NCAP testlerinde scirocco'dan daha sağlam hyundai'nın dizellerinde zaten VGT değişken geometri'li turbo motor var mesela hyundai H1'dede kia sorento'nun 170 beygirlik xforce motoru var araba uçuyor gidiyor hyundai hergeçen gün kendini aşan bir firma accent era'lar 8 saniyede 100 kalkıyor 1.5 Crdi VGT 110 hp chiplenince direk 7 saniye bide 2.0 motorlu araçlarla bile kapışıyor ford'undan tut volvosuna kadar 2.0 motorlu arabalarla kapışıyor arabaya tek motor koymuşlar

• Geçen dağlık bir yoldan normal süratle gidiyordum. Yeni sedan bir opel astrayı 90'la geçtim. Normal yoluma devam ederken arka tamponuma yapışmış astrayı gördüm. Yine yarışa meraklı bir türk genciyle karşı karşıyayım dedim. Yolda radar olma ihtimalide yok hevesini alsın arkadaş diye bir müddet normal hızla devam ettim. Arkadaş iyice geçmeye heveslendi. Ben bu işten sıkılınca biraz daha gaza dokundum. Sonra arkaya bakma gereksinimi duymadan yoluma devam ettim. Ben arkadaş gibi edebi anlatamadım ama en azından atmadım :)
  • gezginbur kullanıcısına yanıt
    helal olsun kardeş hyundai i30'la hala dalga geçmeye çalışan özürlüler var ama adamlar bilmiyoki hyundai i30'un sağlamlıkta 5 yıldız aldığını i30'un esc testlerinde golf'ten daha iyi yol tutuşu olduğunu 70.000 tl'ye Mercedes A serisi varken millet gidiyor 1.6 105 hp golf'e 70.000'İ veriyor hyundai i30 65.000 tl'ye rahat alıcı buluyor hyundai i30 almak çok mantıklı çünkü alanlar golf'ten daha iyi araba kullanmanın keyfini çıkarıcak volkswagen istediği kadar araba yapsın volkswagen'in tasarım şefi bile hyundai i30'u inceleyip kendi yaptığı golf'ten daha iyi buldu hyundai'nın fuarında kendi ekiplerini fırçaladı ayrıca i30 sınıfının en yakışıklı aracı üstelik 1.6 128 hp VGT geometrili turbo motor var canavar gibi golf 1.6 105 hp 70.000 küsür yazık günah be
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

helal olsun kardeş hyundai i30'la hala dalga geçmeye çalışan özürlüler var ama adamlar bilmiyoki hyundai i30'un sağlamlıkta 5 yıldız aldığını i30'un esc testlerinde golf'ten daha iyi yol tutuşu olduğunu 70.000 tl'ye Mercedes A serisi varken millet gidiyor 1.6 105 hp golf'e 70.000'İ veriyor hyundai i30 65.000 tl'ye rahat alıcı buluyor hyundai i30 almak çok mantıklı çünkü alanlar golf'ten daha iyi araba kullanmanın keyfini çıkarıcak volkswagen istediği kadar araba yapsın volkswagen'in tasarım şefi bile hyundai i30'u inceleyip kendi yaptığı golf'ten daha iyi buldu hyundai'nın fuarında kendi ekiplerini fırçaladı ayrıca i30 sınıfının en yakışıklı aracı üstelik 1.6 128 hp VGT geometrili turbo motor var canavar gibi golf 1.6 105 hp 70.000 küsür yazık günah be

Parasının hakkını veren yegane araba i30. Çalıştığım zaman mesai bitsede i30'uma binip bassam diye can atıyorum.

• ernn93 kullanıcısına yanıt
    volkswagen scirocco 1.4 Tsi 160 beygir 0-100 8 saniyede 100 kalkıyor hyundai accent era 1.5 Crdi 110 hp'chipsiz 8 saniye chiple 7 saniyede 100'e ulaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

volkswagen scirocco 1.4 Tsi 160 beygir 0-100 8 saniyede 100 kalkıyor hyundai accent era 1.5 Crdi 110 hp'chipsiz 8 saniye chiple 7 saniyede 100'e ulaşıyor

Benimki 210 hp lik Scirocco. Bahsettigin hyundailere toz yuttururum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.