Şimdi Ara

İ30 test ederken başıma gelen olay... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
7
Favori
35.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu çatt 4. vites konusu hala devam ediyormu ya.
  • Forum kirliliği arkadaş belliki scirocco fanı...

kendince i30 ile kafa yapmış.. bence dengi arabalarla kafa yapmalısın biri 128bg diğeri 160bg tabiki scirocco hızlı ve seri olacak.

Buralara birşeyler yazıyorsun saçma.... kendince sana alkış tutanlarada şaşırıyorum.

neyse uzatmıyorum sen git kumda oyna...
  • santos22 kullanıcısına yanıt
    scirocco'nun rakibi i30 değil zaten scirocco'nun rakibi hyundai veloster turbo 1.6 Gdi 232 HP hangi araç daha seri tabiki hyundai veloster daha seri 232 beygir güç var araçta biri 1.4 Tsi biri 1.6 Gdi hyundai hem daha seri hemde NCAP'ta sağlamlıkta scirocco'yu geçti 5 yıldızla yollara çıktı i30'la scirocco aynı sınıfta değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

scirocco'nun rakibi hyundai veloster 1.6 Gdi 232 hp i30'la kıyaslama ayrıca scirocco dediğin araç 30.000 km'yi doldurmadan şanzımanı çöken araç scirocco'larda yokuş çıkarken vites atmayın diye bi uyarı var millet basıyor yokuşta gaza araç sırf yokuşta vites attı diye şanzıman çöküyor ve deli gibi yağ yakıyor

Benım yazdığımla sızınkı aynı şey zaten. İ30 la roccoyu kıyaslamıyorum rocco onde zaten. Gerı kalan bılgıler benı pek bağlamıyor açıkcası japoncuyum Allaha çok sukur ne şanzıman kırıyoruz ne motor
  • i30 mükemmel bi araç oldu.. ama gördüklerimde hız limiti var 200 den sonra basmıyor bunu kaldırma gibi bi secenek varmıdır?
  • evi kapıyı satılığa çıkardım.elime geçen parayla kaç tane ederse i30 alacağım.
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    bende hem güney koreci hemde japoncuyum yıllardır bu işin içindeyim elimizden geçmeyen hyundai modeli kalmadı güney korede hyundai japonyada honda çok iyiler özellikle şu vtec'ler ve type-r ler çok iyi hondayı çok severim japon arabası olarak çünkü hem güçlü hemde yol tutuşu çok iyi araçlar yapıyor saygılarımla kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Hikayeye değil ama ciddiye alıp da laf atmaya çalışanlara acayip güldüm yaa.

Sanırım uzun süre gülmeye devam edeceğiz.
    Hala ciddiye alıp laf sokmaya çalışanlar var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia
    Kırbaç yemeyi bekleyen psikopat bir at gibi kişneyen CRDI motor devir bandını hızlı bir şekilde taramaya başladı.

Yav he he ironi yapılır da bu kadar mı inanarak yapılır abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock1997 -- 30 Haziran 2013; 23:05:51 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok heyecanlı ya okurken hiç bitmesin istedim
  • bende ciddi ciddi okudum
  • Tuğberk01 T kullanıcısına yanıt
    arabaya yazılım atarsın yani chip tuning uygulaması 220'yi bile geçer hatta ibrenin sonunu bile görürsün 600 euro'dan başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

arabaya yazılım atarsın yani chip tuning uygulaması 220'yi bile geçer hatta ibrenin sonunu bile görürsün 600 euro'dan başlıyor

Aşağaıdaki yazıya ne dersiniz?
    http://www.seatclubworld.com/tuning-35/chip-tuningte-basa-gelebilecekler-aman-dikkat-6717/
  • her yerde chip yaptırılmaz zaten güvenilir bayilerde yaptırdığın sürece bi sorun olmaz mesela basel tuning güvenilir yazılım atar
  • Allah konuyu uplayandan razı olsun iyi güldüm, hyundai hikayeleri zaten ancak wv ile kapışma noktasında kalabilir, premium araçları daha hayallerine bile dahil edemiyorlar
  • Edebiyat güzel. Aracın güzelleştirilmesi güzel. Sanırım bir mercedes veya aud olsaydı o kadar yankı yapmazdı.

Basit bir araç bu kadar süratlı sürülemez. Kimse de bilmediği bir aracı bu kadar hızlı da süremez. Hepsi ütopya.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    hyundai deyip geçme hyundai'nın bi Equus'u var 5.0 GDi motor 423 beygir araba bmw 760i'le kapışıyor fark atıyor porsche 911'İ yolda parçalıyor hyundai i30a gelince o aracın sağlamlıkta 5 yıldızı var euroncap'tan açıp bakabilirsin ayrıca volkswagen'in ceosu yeni i30'u görünce kafayı yedi gitti arabayı incelemeye gitti aracı çok beğendini söyledi videosuda var istersen atarım hyundai 2.4 Gdi sonata'yla 2.5 toyota camry'i yolda oyuncak ediyor azera çıksaydı toyotayı yolda dağıtırdı ha bu arada volkswagen çokmu iyi araba ?? bence değil dsg şanzımanı çok pahalı otomatik şanzımanı bi çökse 20.000 tl masraf açar sana o otomatik şanzımanıda heryerde yapmazlar polo GTi'Lar desen felaket yağ yakan araçlar ve volkswagen hala aynı kafayla giden araç verimi düşük maliyeti yüksek TDi motor kullanıyor hala hyundai Crdi geometrili turbo motoruyla çoğu aracı geride bırakıyor mesela hyundai accent era 1.5 Crdi 110 hp 0-100 8 saniye chip yiyince 0-100 7 saniye kralı gelse 7 saniyede 0-100 yapamaz motorları çok verimli yapan bir firmadır Hyundai ayrıca sağlamlıktada baya aştılar yeni araçları hep sağlamlıkta 5 yıldız euroncap'ta açıp bakabilirsin mesela volkswagen transporter 2008 model kaza testi var yolcu güvenliğinde %27 puan almış euroncap'ta hyundai H1'de kendi kaza testinde %55 puan aldığı var alman arabası volkswagen bile önce kalitede hyundai'a yetişsin sonra doğru düzgün yokuşta vites atınca dsg'si çökmeyen araçlar yapsın

• ben i30 almaya gidiyorum arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.