Şimdi Ara

İ30 test ederken başıma gelen olay... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
7
Favori
35.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey tamam da 3 scirocco boyu tam olarak kaç metre ve sen bunu nasıl ölçtün ? Yani neden 2 as250 boyu veya 3 şahin boyu değil de o ?
  • betimlemeler on numara :)
  • ernn93 kullanıcısına yanıt
    hyundai genesis porsche 911'le dalga geçen bir araç porsche'yle dalga geçiyoruz hyundai eqquise'la bmw 7'yle dalga geçiyoruz youtube'da videoları var porsche'unda bmw'ninde eline veriyor volkswagen bize hafif gelir ayrıca senin arabanın rakibi i30 değil hyundai veloster turbo ama hyundai veloster'lada uğraşamazsın kolay kolay GDi 1.6 232 hp motor var ayrıca torkuda yüksek emsallerinle uğraş hyundai i30'amı yetiyor gücün 128 hp'ye kafa tutuyosun 210 hp'Lik aracınla emsallarınle kapış derim hyundai'nın mühendisliğini volkswagen'in tasarım şefi bilir ekiplerini topladı herkesin gözü önünde i30'a bindi hyundai'nın mühendislerini övdü kendi ekiplerinede fırça attı eğer volkswagen iyi bir araba olsaydı basının önünde fırça yemezlerdi
  • O değilde sitede i30 la ilgili yüzlerce yazı yazıldı günlerce tartışıldı kavgalar çıktı Allah şahidim olsun aylardır sabah akşam yoldayım bir tane bile i30 görmedim
  • ernn93 kullanıcısına yanıt
    hyundai'ın araçlarına kafa tutmayı kolay sanıyosun ama kolay değil hele benzinlileriyle hiç uğraşma volkswagen'in tasarım şefi yeni i30'u görünce ağlıcak duruma geldi hyundai'yla kia ikilisi kendini çok aştı ayrıca hyundai artık ucuz arabalar yapmıyor bi i30 65.000 tl'ye alıcı buluyor volkswagen golf yok satıyor diyolar 70.000 tl'ye ama doğru düzgün rastlanan bi araba değil ayrıca golf'e 70.000 vereceğime Mercedes A serisi yaptı millette akıl yok gidiyor golf'e para veriyor ayrıca hyundai artık sağlam araçlar yapıyor en son yaptığı araçlarda NCAP'ta 5 yıldız aldı bütün arabaları ayrıca şunuda söyliyim chipli accent era 2.0 motor volvo'larla uğraşıyor mondeo'larla uğraşıyor 110 hp araç chip yiyince 35 hp daha kat 2.0'lerin hepsine boy boy fark atıyor
  • Respect_vti kullanıcısına yanıt
    golf 7 yok satıyor diyolar sen kaçtane golf'e rastladın şuana kadar mesela ben bitane golf görmedim çıktığından beri artık benim şanssızlığımdanmıdır bilemem 70.000 tl diyolar yok satıyor diyolar hani nerde i30'a rastlıyorum ama golf'e rastlamıyorum nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven3112 -- 25 Haziran 2013; 0:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

golf 7 yok satıyor diyolar sen kaçtane golf'e rastladın şuana kadar mesela ben bitane golf görmedim çıktığından beri artık benim şanssızlığımdanmıdır bilemem 70.000 tl diyolar yok satıyor diyolar hani nerde i30'a rastlıyorum ama golf'e rastlamıyorum nedense

Senin şanssızlığın sanırım. İzmirdeyim bmw f10 kadar olmasa da çok sayıda golf 7 mevcut. Özellikle beyaz ve mavi

• Respect_vti kullanıcısına yanıt
    millette akıl yok golf 7 70.000 tl o fiyata bmw 1.16i var mercedes A serisi var daha kalitelisine binmek varken 70.000 tl gidip golf'e yatırıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

millette akıl yok golf 7 70.000 tl o fiyata bmw 1.16i var mercedes A serisi var daha kalitelisine binmek varken 70.000 tl gidip golf'e yatırıyolar

Bu uc aractan zaten.en kalitelisi Golf. Meecedes Bmw olmaken kaliteli en saglam.olmak degil. Ayrica kullanislilik acisindan da bu 3 arac icinde Golf basarili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hackersun kullanıcısına yanıt
    golf dünyanın en iyi aracı seçilmiş olabilir ama mercedes volkswagen'e araba yapmayı öğretir bmw'de öyle volkswagen'le kıyasa hiç sokma çünkü bmw'de Mercedes'te volkswagen'den çok önde hatta hyundai bile volkswagen'den önde volkswagen'in tasarım şefi yeni i30'u incelemeye gitmişti i30'u görünce kendi ekiplerini fırçaladı hyundai bile bi genesis yaptı kalkışta porsche'leri geçti bi eqquise yaptı bmw 7 serisine rakip çıktı volkswagen halk arabası mercedes'le kıyaslamak komik geliyor bana
  • tersten okumaya başladım ve pişman olmadım da, 3. cümlede hikayeyi kaptım
  • Selam arkadaşlar bugün yeni i30 u test etmeye gittim biliyorsunuz ki araç lanse edildiği günden beri çok övgü alıyor ve forumda c sınıfının kralı ilan edildi. Ben de bu günlerde yeni bir arç alma arefesindeyim Golf mü yoksa başka bir şey mi derken yeni i30 haberi bizim eve bomba gibi düştü. Bugün sabah hazırlıkları yaptık ve Uçar Hyundai Showroom Ataşehir'e gittik. Burada siyah bir i30 test aracı vardı. Yarım saat kadar bekledikten sonra sıra bize geldi. Araç dizel manuel versiyon idi. Hemen yola koyuluk ve BP'nin önünden TEM'e bağlanarak Kavacık istikametine doğru gitmeye başladık. Araçta inanılmaz bir motor var bu güvenin etkisiyle hemen sol şeride doğru kaymaya başladım ve bu sırada yanımdaki görevliye aracı sıkıştırıp sıkıştıramayacağımı sordum ve kendisi istediğim her şeyi yapabileceğim noktasında onay verdi. Aracı en sol şeride yatırdım ve sabit hızla giderken ilk farkettiğim şey garip bir sessizlik hali oldu. Hani uyurken düşer gibi uyanırsınız da gecenin kör karanlığında bir sessizliğe uyanırsınız ya saatte 120 kilometre hızla giderken işte bu sessizliği aracın içinde yakalamış mühendisler. Her neyse sol şeritte giderken kendiliğnden kararan iç dikiz aynasında ince bir ışık hüzmesi belirdi. Dikize bakmamla beraber beyaz bir scirocco'nun arkadan yakın takip yaptığını hissettim. Tenimde ılık bir rüzgar esti. Hava sıcaklığı 22 dereceyi gördüğünden müşteri temsilcisi klimayı çalıştırmış meğerse. Baktım ki scirocco yakın takipte bulunmaya devam ediyor. Hafifçe gazladım ve kadran 140 civarına geldiğinde aramızdaki mesafe 3 scirocco boyundaydı. Bu sırada dikiz aynasından scirocco'nun hızla yaklaşmakta olduğunu gördüm. Öyle bir ivmelendi ve arkamıza yaklaştı ki bir an tedirgin olduğumu hissettim. Bu sırada kavacık kimyasal madde kontrol noktasından geçmekte olduğumuzu gördüm. Fatih Sultan Mehmet köprüsü'ne çok az kalmıştı. Vitesi çaaaaaatt diye 4 taktım gaz pedalını döşemeye hiç olmadığı kadar sağlam basarak yapıştırdım. Kırbaç yemeyi bekleyen psikopat bir at gibi kişneyen CRDI motor devir bandını hızlı bir şekilde taramaya başladı. 150 kilometre hızla 4'e taktığımda, kadranda gördüğüm 3500 D/D rakamı çılgınca 5000 noktasına doğru ibre tarafından taranıyordu. CRDİ motor kızgın bir bizon gibi titreşiyordu. Müşteri temsilcisinin beyefendi, lütfen sözü yarıda kesilmişti. Görüş alanım içerisindeki kısımlarda blur effect hissetmeye başlamıştım ki, sigara dumanından bile daha keskin bir uyarıcı gibi dikiz aynasındaki scirocco'yu gördüm. Aramızda bir araçlık bile mesafe yoktu. Köprünün üzerindeydik. Orta şeride geçen scirocconun turbosundan çıkan ıslıklar Ortaköy'den duyulabiliyordu. Scirocco yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İbreler 170 km rakamını gösteriyordu ki verimli devir bandının sonuna gelen CRDI motor 5. vitesi istedi ve çaaaattt diye beşinci vitese taktım. scirocco fren yapmıyordu, aksine olabildiğince sert besiliyordu gaza ancak, sanki scirocco fren yapıyormuşçasına dikiz aynasında ufalmaya başladı. Ufalan akisten scirocco şöförünün iki elini de direksiyondan kaldırdığını gördüm. Sanırım ellerini başına götürüyordu. Bu onun için çok büyük bir hezimetti. Ama Hyundai İ30'u yaratmıştı bir kere. Ataşehir'e geri döndüğümüzde yol bilgisayarı ortalama tüketimi 6.3 litre/100 km gösteriyordu ki,

UYANMIŞIM,

ÜSTÜM AÇILMIŞ,

• niye insan gibi 4e atmıyor.
  • anlatım güzel
  • Haklısınız ama ben komple markaları karşılaştırmadım. Bu 3 araç içinde Golf kaliteli ve kullanışlı olduğunu ifade ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Sende Yetenek Var Okurken Canlı Gibi Hayalime Geldi Anlatım Güzel .
  • hackersun kullanıcısına yanıt
    1.6 105 hp volkswagen golf için çok fazla hocam hyundai i30 bile 45.800 tl'den başlıyor volkswagen golf highline 73.000 tl sizcede fazla değilmi bmw 1.16i var o fiyata üstelik performans ve yol tutuşu olarakta çok üstün mercedes A seriside öyle yol tutuşu ve performansı çok üstün ama yinede volkswagen golf'de başarılı araç fiyatı yüksek olsada hakkını yemiyorum golf'un sadece fiyatı bana fazla geliyor onun haricinde araca lafım yok
  • scirocco'nun rakibi i30 değil 1.6 GDİ 232 hp hyundai veloster yanlış arabalarla kıyaslama yapma :) scirocco dediğin araç 30.000 km'yi doldurmadan dsg şanzımanı çöken araç sırf tümsekte vites atınca şanzımanı inen araç hyundai şuana kadar öyle bi araba yapmadı her yaptığı araç başarıyla yola çıktı
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    scirocco'nun rakibi hyundai veloster 1.6 Gdi 232 hp i30'la kıyaslama ayrıca scirocco dediğin araç 30.000 km'yi doldurmadan şanzımanı çöken araç scirocco'larda yokuş çıkarken vites atmayın diye bi uyarı var millet basıyor yokuşta gaza araç sırf yokuşta vites attı diye şanzıman çöküyor ve deli gibi yağ yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

Selam arkadaşlar bugün yeni i30 u test etmeye gittim biliyorsunuz ki araç lanse edildiği günden beri çok övgü alıyor ve forumda c sınıfının kralı ilan edildi. Ben de bu günlerde yeni bir arç alma arefesindeyim Golf mü yoksa başka bir şey mi derken yeni i30 haberi bizim eve bomba gibi düştü. Bugün sabah hazırlıkları yaptık ve Uçar Hyundai Showroom Ataşehir'e gittik. Burada siyah bir i30 test aracı vardı. Yarım saat kadar bekledikten sonra sıra bize geldi. Araç dizel manuel versiyon idi. Hemen yola koyuluk ve BP'nin önünden TEM'e bağlanarak Kavacık istikametine doğru gitmeye başladık. Araçta inanılmaz bir motor var bu güvenin etkisiyle hemen sol şeride doğru kaymaya başladım ve bu sırada yanımdaki görevliye aracı sıkıştırıp sıkıştıramayacağımı sordum ve kendisi istediğim her şeyi yapabileceğim noktasında onay verdi. Aracı en sol şeride yatırdım ve sabit hızla giderken ilk farkettiğim şey garip bir sessizlik hali oldu. Hani uyurken düşer gibi uyanırsınız da gecenin kör karanlığında bir sessizliğe uyanırsınız ya saatte 120 kilometre hızla giderken işte bu sessizliği aracın içinde yakalamış mühendisler. Her neyse sol şeritte giderken kendiliğnden kararan iç dikiz aynasında ince bir ışık hüzmesi belirdi. Dikize bakmamla beraber beyaz bir scirocco'nun arkadan yakın takip yaptığını hissettim. Tenimde ılık bir rüzgar esti. Hava sıcaklığı 22 dereceyi gördüğünden müşteri temsilcisi klimayı çalıştırmış meğerse. Baktım ki scirocco yakın takipte bulunmaya devam ediyor. Hafifçe gazladım ve kadran 140 civarına geldiğinde aramızdaki mesafe 3 scirocco boyundaydı. Bu sırada dikiz aynasından scirocco'nun hızla yaklaşmakta olduğunu gördüm. Öyle bir ivmelendi ve arkamıza yaklaştı ki bir an tedirgin olduğumu hissettim. Bu sırada kavacık kimyasal madde kontrol noktasından geçmekte olduğumuzu gördüm. Fatih Sultan Mehmet köprüsü'ne çok az kalmıştı. Vitesi çaaaaaatt diye 4 taktım gaz pedalını döşemeye hiç olmadığı kadar sağlam basarak yapıştırdım. Kırbaç yemeyi bekleyen psikopat bir at gibi kişneyen CRDI motor devir bandını hızlı bir şekilde taramaya başladı. 150 kilometre hızla 4'e taktığımda, kadranda gördüğüm 3500 D/D rakamı çılgınca 5000 noktasına doğru ibre tarafından taranıyordu. CRDİ motor kızgın bir bizon gibi titreşiyordu. Müşteri temsilcisinin beyefendi, lütfen sözü yarıda kesilmişti. Görüş alanım içerisindeki kısımlarda blur effect hissetmeye başlamıştım ki, sigara dumanından bile daha keskin bir uyarıcı gibi dikiz aynasındaki scirocco'yu gördüm. Aramızda bir araçlık bile mesafe yoktu. Köprünün üzerindeydik. Orta şeride geçen scirocconun turbosundan çıkan ıslıklar Ortaköy'den duyulabiliyordu. Scirocco yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İbreler 170 km rakamını gösteriyordu ki verimli devir bandının sonuna gelen CRDI motor 5. vitesi istedi ve çaaaattt diye beşinci vitese taktım. scirocco fren yapmıyordu, aksine olabildiğince sert besiliyordu gaza ancak, sanki scirocco fren yapıyormuşçasına dikiz aynasında ufalmaya başladı. Ufalan akisten scirocco şöförünün iki elini de direksiyondan kaldırdığını gördüm. Sanırım ellerini başına götürüyordu. Bu onun için çok büyük bir hezimetti. Ama Hyundai İ30'u yaratmıştı bir kere. Ataşehir'e geri döndüğümüzde yol bilgisayarı ortalama tüketimi 6.3 litre/100 km gösteriyordu ki, bu araba alınır.

arkana bile bakmadan al

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.