Şimdi Ara

İ30 test ederken başıma gelen olay... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
7
Favori
35.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phantoka

Rotasyonel,

Panpa bi ara pm yolla yahu. Vallahi kanka olmak istenen unluler var ya

Hah tam oylesin vallahi.

:)

Saygilar

Adam bir ekol cidden.

Bu arada, event'i çarşamba mı yapıyonuz perşembe mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Rotasyonel,

Hah tam oylesin vallahi.

Saygilar

Adam bir ekol cidden.

Haci abi ekip kalabalik olunca gunu belirlemek kolay olmuyor :D

Birilerini feda etmek gerekiyor...

Bakalim ideali yakalamaya calisiyoruz.

Konya yolunda takilcaz ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Yıl 2005, bu forum Getzçilerle dolmuştu.

Getz crdi ile S80 tokatlayanından tut, 240 görenine kadar...

i30 yeni Getz diyorum

Bu arada vitesi çaatttt diye 4'e takma tabirine bayılıyorum buranın

Bir ara gelly'cilermi ne vardı. Düz duvara hızla vurup içinden burnu kanamadan çıkanlar falan olmuştu. Onları hiçbirine değişmem

Abi nerden hatırlattın ya yine gülme krizine girdim

• quote:

quote:

quote:

Rotasyonel,

Hah tam oylesin vallahi.

Saygilar

Adam bir ekol cidden.

Iyi iyi, ben Çiğdem'de oturuyorum zaten Konya yolu dedin mi benim oralar sayılıyor hele ordaki Doğuş'takiler beni görünce kuscaklar artık, ama bayan calısanlara cidden kıl oluyorum orda sabah aksam milet yavsama ayagına soru soruyo diye kendilerini bi b... sanıyolar afedersin bozduk agzımızı gece gece ;)

PM atarsınız o zaman, bulusma belli olunca.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rotasyonel,

Hah tam oylesin vallahi.

Saygilar

Adam bir ekol cidden.

Iyi iyi, ben Çiğdem'de oturuyorum zaten Konya yolu dedin mi benim oralar sayılıyor hele ordaki Doğuş'takiler beni görünce kuscaklar artık, ama bayan calısanlara cidden kıl oluyorum orda sabah aksam milet yavsama ayagına soru soruyo diye kendilerini bi b... sanıyolar afedersin bozduk agzımızı gece gece ;)

PM atarsınız o zaman, bulusma belli olunca.

:D

Ben o hatunlara ayar veriyorum hep :))

Suratlari dusuyor falan :)

Anlatirim ayarlari bulusunca :)))

• quote:

Ben o hatunlara ayar veriyorum hep :))

Suratlari dusuyor falan :)

Anlatirim ayarlari bulusunca :)))

Birden aklıma bundan 4-5 sene önce gittiğim reno bayii geldi.

Laguna 3'ün yeni çıktığı yıllar, showroomda bi 2.0 dci laguna3 var onu inceliyorum. Satış danışmanı arkadaş özellikleri sayıyor neyse beklenen bitirici vuruşu yaptı ve aracın motorunu överken araya " 0 dan 100'e 5 saniyede çıkıyor kendim bizzat test ettim arabayı tutamıyorsunuz" gibi bir ibareyi karıştırarak beni müthiş bir şok durumuna soktu. Hiç itiraz etmedim.

Adama verdiğim tek cevap şu oldu;

Ne yani 0-100'de M5 ile yanyana mı yürüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: TURBO_131

dua edinki scirocco 1.4 müş eğer 2.0 olsaydı ortada i30 falan kalmazdı

2.0 motorlu i30 gelse Tr ye şiroccoyu rocco shifredi bile elinden alamazdı i30 un

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 26 Mart 2012; 1:30:27 >

• Abi Zyundai şansımanda yeni teknoloji geliştirmiş.4.vitesteyken çat butonuna bastınmı, araba fişekleniyor ve çat diye 5.vitese kendisi geçiyormuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisacar

Abi Zyundai şansımanda yeni teknoloji geliştirmiş.4.vitesteyken çat butonuna bastınmı, araba fişekleniyor ve çat diye 5.vitese kendisi geçiyormuş :)

Arabayı 4.viteste kaldırıp 4. viteste park ederiz gerekirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

quote:

i30 yeni Getz diyorum

Bir ara gelly'cilermi ne vardı. Düz duvara hızla vurup içinden burnu kanamadan çıkanlar falan olmuştu. Onları hiçbirine değişmem

Onları çocuklarıma anlatıcam ben
    hızını hatırlamıyorum ama neydi o duvara geçen aracın içinden çıkan adam.
    Cidden neler gördük ya bu forumda. Gelly'ciler hep bir efsane olarak kalacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

i30 yeni Getz diyorum

Onları çocuklarıma anlatıcam ben
    hızını hatırlamıyorum ama neydi o duvara geçen aracın içinden çıkan adam.
    Cidden neler gördük ya bu forumda. Gelly'ciler hep bir efsane olarak kalacak

Birde millete ciddi ciddi anlatıp, övüyorlardı vay böyleydi şöyleydi diye artık ne kadar psikolojileri bastırıldıysa

O konuyu bulabilen varsa çok makbule geçer

• Ne güldüm gece gece

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|
     İ30 test ederken başıma gelen olay...
  • güzel hikaye adam bide ellerini açmış kafasına koymuş , ben nerede hata yaptım demiştir kesin içinden :P
  • :))) Ateşli bi arabaymış
  • quote:

O konuyu bulabilen varsa çok makbule geçer

O konuyu bulamadım ama chery cilermiş onlar. Birkaç atarlandıkları konu var
    http://forum.donanimhaber.com/m_44440573/mpage_3/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_30776197/tm.htm

Bir de meşhur fotoları vardı

İ30 test ederken başıma gelen olay...

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: TURBO_131

dua edinki scirocco 1.4 müş eğer 2.0 olsaydı ortada i30 falan kalmazdı

2.0 motorlu i30 gelse Tr ye şiroccoyu rocco shifredi bile elinden alamazdı i30 un

Harbi harbi Scirocco'nun hiçbir modelinde bu performans yokmu?

Hiç incelemedim ve bilmediğimden yazıyorum ..

• scirocco 1.4 olsada zor be reisler :D aksam aksam bir film sahnesi izler gibi okudum ...
    saka bi yana 2.4 accord la otomatikle 1.4 scirocco kapısması yapdm 1 hafta önce ankara eskisehir yolunda yakalıyamıyodu ama fena da gitmiyodu ara hızlanmaları :D
    bence hundayide iman gücü var :D bizim 237bindeki accent era :D 1.5 cdt ile az ben saglamım diyen arabaya takmadık hakkını yemiyelimde ... su i30 u sayende test edicem iyi reklamnı yapdın güzel yorumlarınla :D
  • Bu ne kardeşim sanki Cadillac Deville Coupe sürüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

Selam arkadaşlar bugün yeni i30 u test etmeye gittim biliyorsunuz ki araç lanse edildiği günden beri çok övgü alıyor ve forumda c sınıfının kralı ilan edildi. Ben de bu günlerde yeni bir arç alma arefesindeyim Golf mü yoksa başka bir şey mi derken yeni i30 haberi bizim eve bomba gibi düştü. Bugün sabah hazırlıkları yaptık ve Uçar Hyundai Showroom Ataşehir'e gittik. Burada siyah bir i30 test aracı vardı. Yarım saat kadar bekledikten sonra sıra bize geldi. Araç dizel manuel versiyon idi. Hemen yola koyuluk ve BP'nin önünden TEM'e bağlanarak Kavacık istikametine doğru gitmeye başladık. Araçta inanılmaz bir motor var bu güvenin etkisiyle hemen sol şeride doğru kaymaya başladım ve bu sırada yanımdaki görevliye aracı sıkıştırıp sıkıştıramayacağımı sordum ve kendisi istediğim her şeyi yapabileceğim noktasında onay verdi. Aracı en sol şeride yatırdım ve sabit hızla giderken ilk farkettiğim şey garip bir sessizlik hali oldu. Hani uyurken düşer gibi uyanırsınız da gecenin kör karanlığında bir sessizliğe uyanırsınız ya saatte 120 kilometre hızla giderken işte bu sessizliği aracın içinde yakalamış mühendisler. Her neyse sol şeritte giderken kendiliğnden kararan iç dikiz aynasında ince bir ışık hüzmesi belirdi. Dikize bakmamla beraber beyaz bir scirocco'nun arkadan yakın takip yaptığını hissettim. Tenimde ılık bir rüzgar esti. Hava sıcaklığı 22 dereceyi gördüğünden müşteri temsilcisi klimayı çalıştırmış meğerse. Baktım ki scirocco yakın takipte bulunmaya devam ediyor. Hafifçe gazladım ve kadran 140 civarına geldiğinde aramızdaki mesafe 3 scirocco boyundaydı. Bu sırada dikiz aynasından scirocco'nun hızla yaklaşmakta olduğunu gördüm. Öyle bir ivmelendi ve arkamıza yaklaştı ki bir an tedirgin olduğumu hissettim. Bu sırada kavacık kimyasal madde kontrol noktasından geçmekte olduğumuzu gördüm. Fatih Sultan Mehmet köprüsü'ne çok az kalmıştı. Vitesi çaaaaaatt diye 4 taktım gaz pedalını döşemeye hiç olmadığı kadar sağlam basarak yapıştırdım. Kırbaç yemeyi bekleyen psikopat bir at gibi kişneyen CRDI motor devir bandını hızlı bir şekilde taramaya başladı. 150 kilometre hızla 4'e taktığımda, kadranda gördüğüm 3500 D/D rakamı çılgınca 5000 noktasına doğru ibre tarafından taranıyordu. CRDİ motor kızgın bir bizon gibi titreşiyordu. Müşteri temsilcisinin beyefendi, lütfen sözü yarıda kesilmişti. Görüş alanım içerisindeki kısımlarda blur effect hissetmeye başlamıştım ki, sigara dumanından bile daha keskin bir uyarıcı gibi dikiz aynasındaki scirocco'yu gördüm. Aramızda bir araçlık bile mesafe yoktu. Köprünün üzerindeydik. Orta şeride geçen scirocconun turbosundan çıkan ıslıklar Ortaköy'den duyulabiliyordu. Scirocco yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İbreler 170 km rakamını gösteriyordu ki verimli devir bandının sonuna gelen CRDI motor 5. vitesi istedi ve çaaaattt diye beşinci vitese taktım. scirocco fren yapmıyordu, aksine olabildiğince sert besiliyordu gaza ancak, sanki scirocco fren yapıyormuşçasına dikiz aynasında ufalmaya başladı. Ufalan akisten scirocco şöförünün iki elini de direksiyondan kaldırdığını gördüm. Sanırım ellerini başına götürüyordu. Bu onun için çok büyük bir hezimetti. Ama Hyundai İ30'u yaratmıştı bir kere. Ataşehir'e geri döndüğümüzde yol bilgisayarı ortalama tüketimi 6.3 litre/100 km gösteriyordu ki, bu araba alınır.

Yalnız arkadaşın atladığı bir şey var,orada ki test aracı MANUEL değil,OTOMATİK ŞANZIMAN ;

Heyecandan Unutmuş olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 26 Mart 2012; 3:16:59 >

• Ya bir ara rüya mı anlatıyor diye tekrar başa döndüm. Çok fantazili olmuş ya ifadeler... Bu arada bu kadar edebiyatın altında gizli kalmış senelerin vw kini mi var? Yani adamı ezmekten bu kadar zevk almak beni korkuttu doğrusu

Valla bu kadar başlık üstüne bu konu gidelim test edelim şu aracı ilk fırsatta.

Donanım Haberden geliyoruz desek fazladan tur attırırlar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabatak58 -- 26 Mart 2012; 3:39:44 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.