Şimdi Ara

i5-2500k`dan sonra hangi islemci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ozellikle World of warcraft gibi islemci bazli oyunlarda i5-2500k`nin yuksek FPS`lere cikamadigini gordum ( kalabalik yerlerde 30-40 FPS ) Bu benim gozumu yoruyor ve daha akici yuksek FPS almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir saygilar.

Sistem

Asus GTX 780 CUII OC
    MSI Z68A-GD55 (B3)
    Corsair SSD 120gb
    8gb 1333mhz Kingston hyperx ram
    i5-2500k 4.5ghz

• i7 3770k alabilirsin anakartı değiştirmeden.
  • Anakartı değiştirmek istemiyorsan arkadaşın önerdiği kart iyi bir kart. ama tavsiyem almışken yeni nesil haswell işlemcileri destekleyen bir anakart alman ve üzerine i5 4670k takman olur. böylece elindeki işlemci ve anakartını da ikinci el bölümünde iyi bir fiyata satabilirsin.
  • Bütçe sorun değilse 3970x veya E7-8xxx serisi. F/p olarak 3770k/4670k idealdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris6677

i7 3770k alabilirsin anakartı değiştirmeden.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar icin tesekkurler.

Anakartim ve islemcimin 2.el fiyati ne olur sizce?
  • 4770k yada 4770 in altını düşünmeyin farkı hissetmezsiniz, 4670k ya hiç girmiyorum bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2500 k iyi kart bence i7 4770k asagisi seni kesmez.Bundan dolayi oc yapman daha mantikli olur gibi.Kart takoz degilse voltajla 5'i gorur.

Edit:gormemistim kart 4.5 taymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GromLenn XL -- 4 Aralık 2013; 21:40:22 >
  • Bence 2011 soket ve 6 cekirdege gecme zamani gelmis.

• Klı bir i7 işlemci alabilirsin.
  • hiç masrafa girmeden 3770k bu arada işlemciyede kart diyenler olmuş akşam akşam iyi güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fpsfakiri

Merhabalar

Ozellikle World of warcraft gibi islemci bazli oyunlarda i5-2500k`nin yuksek FPS`lere cikamadigini gordum ( kalabalik yerlerde 30-40 FPS ) Bu benim gozumu yoruyor ve daha akici yuksek FPS almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir saygilar.

Sistem

Asus GTX 780 CUII OC
    MSI Z68A-GD55 (B3)
    Corsair SSD 120gb
    8gb 1333mhz Kingston hyperx ram
    i5-2500k 4.5ghz

Git 325-350 liraya 2600k al. Çek 4.5 ghz üstüne piyasada geçemeyeceğin işlemci yok. Wow için fala masraf yapmaya gerek yok. Lag bile olabilir.
  • aynen.
    arada oyunlarda kayda değer fark olmayacaktır. (tabi 8 çekirdek veya daha doğrusu hyper threading desteklemiyorlarsa. ve 8 çekirdek destekleyen battlefield 4 hariç oyunda yok)
    son 2 seride intel fazla performans farkı vaat etmiyor.
    2500k da iyi overclock olan bir işlemci.

bence şuan için hiç değiştirmeye gerek yok.
    sadece işlemci değil bir de anakart değişecek yaptığın masrafa bence değmez. tabi para önemli değil diyorsa yine de senin bileceğin iş.
  • Performansta bir degisiklik olmayacaksa gerek yok o zaman. Oynadigim 2 oyun var Wow ve Cs:Go

CS`de zaten performans rezil. Onunda buyuk nedeni lag ( superonline saolsun )

yorumlariniz icin tesekkur ederim.
  • Hiç değişikliğe gerek yok inan, WoW'da kalabalık yerlerde fps düşürmeyecek sistem yok, anlık 40 değilde 44 fps alsan ne yazar.

Bence bir sonraki nesli mutlaka bekleyin yoksa farkı hissetmeyeceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sandy bridge e yi bekle forumdaş...
  • Bence masrafa girmeyin iyibir soğutma ile oc ile devam edin,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Performansta bir degisiklik olmayacaksa gerek yok o zaman. Oynadigim 2 oyun var Wow ve Cs:Go

GTX 780'i bu oyunlar için aldıysanız boşuna masraf etmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Performansta bir degisiklik olmayacaksa gerek yok o zaman. Oynadigim 2 oyun var Wow ve Cs:Go

GTX 780'i bu oyunlar için aldıysanız boşuna masraf etmişsiniz.

Evet aldiktan sonra pisman olmadim dersem yalan olur. Gelen oyunlarda hic zevkli gelmiyor. Suan AC IV oynuyorum 20dk oynayamiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.