Şimdi Ara

i5 3330 4yıl götürür mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba i5 3330 4 yıl kadar götürür mü genelde 35 -39 derece boşta 45-40 derece yükte sıcaklılar ömrü ne kadardır bu işlemcilerin ve oyunları 4 yıl kaldırır mı teşekkürler

• kullanım amacına, beklentiye göre değişir
  • tahmini 5-6 yıl düşüktede olsa kaldırır.
  • bana kalırsa maks. 2-3 yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 1 Kasım 2015; 23:05:55 >
  • oyun,video dönüştürme ,render vb ağır uygulamalar dışında kullanacaksan 10 yıl bile yeter.Oyun için soruyorsan kullanacağıın ekran kartına bağlı.Darboğaz yapmayacak bir ekran kartıyla uzun süre(4-5) kullanırsın.
  • microatx kullanıcısına yanıt
    gelecek vede sistemler ne getirecek bilemeyiz ama arkadaşlarında yazdığı gibi işlemciyi fazla hırpalamazsan sıkıntı çıkmaz zaten sıkıntı çıkardığını da anladığında değiştirmek istersin
    işlemci serin çalışsın fazla zorlama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 2 Kasım 2015; 22:45:09 >
  • doğru ve düzgün kullanımda 4 yıl hatta 5 yılda götürür yeterki bilinçli kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080 ti 10 sene götürür mü
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler şimdi i5 3330un yanına r9 380x eklemeye karar verdim darboğaz sıkıntısı olur multiplayer oyunları rahat oynatır mı ama 4 yıl götürmesi gerekli çok grafik delisi değilim bu yüzden ps4 e mi yöneleyim
  • PHENOM2 X4 955 BE
    6 sene oldu alalı, her yıl bir kaç yüz mhz overclok yaparak ki şu an günlük 4ghz çalışıyor kendileri :) , 2014 yılında belleği 8gb! a çıkartarak, ve iki ekran kartı güncellemesi ile (bu işlemci ile ilk kartım GTX460' dan GTX660'a ondan da R9 280' e) sistemi güncel tutmayı başardım :)
    Güncel oyunları hala 1080p de 2xaa ve en yüksek ayarlarda 30-60 fps aralığında oynayabiliyorum.
    Bahsi geçen işlemci sizi rahat rahat beş yıl idare eder.
  • teşekkürle peki multiplayer oynarken sıkıntı yapıyor mu kendileri
  • 380x 1000tl yerine 290x 1150tl 970 1300tl almalısın yada r9 285 280 i 700 tl ye almalısın
  • 3,4 yıl goturebilir ayrıca darboğaz yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multiplayer sadece BF3 64 kişi rush oynuyorum fps 60 dan aşağı düşmüyor genelde.
    yani multiplayer da dahi üzmüyor beni kendileri efem :)
  • Darboğaz yapacak ekran kartları çıkmadığı sürece sorun çıkmaz. Ben hala q9400 kullanıyorum (3.8 oc'lu) 7 sene oldu
  • İdare eder uzun süre. :)
  • Sen ne kadar gidersen o kadar götürür
  • Yıllar önce yerine Fx 6100 aldığım işlemci.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.