Şimdi Ara

i5 3470+30tl verip 2500k aldım:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3470 ile max oc yaptıgımda 3.9 ghz de cinebench 555 puan veriodu 2500k 4.5ghz ile 608 puan verdi.
    3dmark 11 performance 12500 den 12900 e yükseldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 2 Eylül 2015; 6:25:39 >

• 30tl lik performans kazanmışsın, ne kadar ekmek o kadar köfte
  • 5 ghz görüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

5 ghz görüyor mu?

termal macunum baya dandik ama satan kisi 5ghz goruyo dedi 4.5ghz de gta 5 de 69 derece max iyi bir termal macun alsam 5ghz de gorur.
    simdi kullandigim macun o kadar dandikki hic zorlamiyim dedim kalite bisi alirsam zorlarim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala 2500k'yı stok hızla kullanıyorum ve stok hızda dahi hala oyunlarda performansı güzel hakikaten efsane bir işlemci.Sizede hayırlı olsun fakat 3. nesil işlemciyi üzerine birde para verip 2. nesille değiştirmeniz biraz tuhafıma gitti.Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi buda ayrı bir şey :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Ben hala 2500k'yı stok hızla kullanıyorum ve stok hızda dahi hala oyunlarda performansı güzel hakikaten efsane bir işlemci.Sizede hayırlı olsun fakat 3. nesil işlemciyi üzerine birde para verip 2. nesille değiştirmeniz biraz tuhafıma gitti.Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi buda ayrı bir şey :)

oc olmuyordu carpan kilidinden dolayi deafult halleri benzer peeformanstaydi zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Ben hala 2500k'yı stok hızla kullanıyorum ve stok hızda dahi hala oyunlarda performansı güzel hakikaten efsane bir işlemci.Sizede hayırlı olsun fakat 3. nesil işlemciyi üzerine birde para verip 2. nesille değiştirmeniz biraz tuhafıma gitti.Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi buda ayrı bir şey :)

oc olmuyordu carpan kilidinden dolayi deafult halleri benzer peeformanstaydi zaten.

400mhz cıvari oluyor oc hocam o da yeterdi size.
  • 3.8 oluyor en fazla 4 cekirdek olarak daha fazla olmuyor base clockla oynayincada 3.9 oluyor base clock arttirmakta cok kotu etki ediyor stabilite sacmalayabiliyor bazen sistem bile acilmiyor.

• i5 750 ile 480 alıyorsam hala gideri var demektir. 1 sene daha devam ederim ben bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

i5 750 ile 480 alıyorsam hala gideri var demektir. 1 sene daha devam ederim ben bu şekilde.

i5 750 ile 3.8ghz de 450 aliyodum sen 4.2 falan yaptin herhal:D
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    4.0'de kullanıyorum. Ramlerde 1600 mhz CL 8 olarak çalışıyor. Değiştirmek istiyorum eskidiği için USB3 yok sata3 yok ama performans olarak hala güncel işlemcileri yakalayabiliyor. Belki bir gün cewbimdeki para rahatsız ederse değiştirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 3 Eylül 2015; 5:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

4.0'de kullanıyorum. Ramlerde 1600 mhz CL 8 olarak çalışıyor. Değiştirmek istiyorum eskidiği için USB3 yok sata3 yok ama performans olarak hala güncel işlemcileri yakalayabiliyor. Belki bir gün cewbimdeki para rahatsız ederse değiştirebilirim.

bende i5 750 den memnundum aslinda 3470 e gecince oynda fark hissetmedim ama biraz isiniodu cpu kullanimi daha fazlaydi i5 750 de 3470 de ve 2500k da daha dusuk cpu kullanimi daha az isinma var birde sata 3 var en onemlisi yoksa i5 750 halen 4.4ghz de 980ti yi bile idare eder.

• anakartınız nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

anakartınız nedir.

asrock z77 pro 3

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

anakartınız nedir.

asrock z77 pro 3

anakart iyiymiş. eline başka böyle bişey geçerse haber edersen sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.