Şimdi Ara

İ5 3470 Ne kadar sure yeter ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar. Ben biliyorum aslında alınmaz artik bu işlemciler ancak maddi imkânsızlık 1500 tl bütçeye sifir toplamaktan iyidir diye düşünüyorum. İ5 3470 var 380 tlye 150 tlye anakart alırım diye düşündüm sizce mantiklimi 4460 hala fiyatlar düşmedi arasında da pek fark yok gibi duruyo açıkçası. Kaç sene sıkıntısız gider 2 3 seneye borç biter bizim o zaman bi sistem toplarım dayanımı 3 sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorgulayıcıyım kullanıcısına yanıt
    halen 2500 ve 2500k kullananlar var 3470 de yeterli olucaktır eger amacınız oyun sistemi toplamaksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorgulayıcıyım

Öncelikle selamlar. Ben biliyorum aslında alınmaz artik bu işlemciler ancak maddi imkânsızlık 1500 tl bütçeye sifir toplamaktan iyidir diye düşünüyorum. İ5 3470 var 380 tlye 150 tlye anakart alırım diye düşündüm sizce mantiklimi 4460 hala fiyatlar düşmedi arasında da pek fark yok gibi duruyo açıkçası. Kaç sene sıkıntısız gider 2 3 seneye borç biter bizim o zaman bi sistem toplarım dayanımı 3 sene

i5 3470' in bu saatten sonra alınmayacağı kanısına nereden vardınız bilmiyorum ama o işlemcinin daha çok gideri var 4460 ile arasında birisi yeni diğeri eski denecek kadar fark asla yok. 150 liraya alacağınız anakartın ivy bridge destekli anakart olması gerektiğini unutmayın. Şu an genel olarak skylake ve haswell anakartlar sıfır olarak satılmakta.

• 4.8 ghz de 3570k kullaniyorum... gtx970 390x tarzi kartlari rahat besler...

• İşlemci hızını artıramadığınız için çok uzun süre yeteceğini düşünmüyorum.
    K serisi bir işlemci olsaydı elinizdeki saat hızını yükselterek çok rahat idare edebileceğini söylerdim.
    i5 2500k kullanıyorum, default saat hızı ile overclocklu saat hızı arasında bariz fark oluşuyor.
    Forumumuzun 2. el bölümünde 2. el K serisi işlemcilere yönelmeni tavsiye ederim.
  • K ibareli dusursem bile güzel bir anakart olmadan ne kadar overclock yapılır ki. Bütçede fazla olmayınca mecburen düşük anakart almam gerek oluyo yine de teşekkürler.

• dravencarnage kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler içimi rahatlattiniz tabi ki 1155 pin anakart alicam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.