Şimdi Ara

I5 4210u hız sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemcinin 2.7 ye kadar turbosu var fakat ben 2.5'in üstünü göremiyorum oyunlar dahil. O 0.2 ghz ye takmış durumdayım bunu açabilmenin bir yolu var mı? Ya da performansını, hızını yükseltmek için bi program var mı?

Bu arada bilgisayarın özelliklerinde 2.4'e kadar diyor internetten 2.7 diyor yani bilgisayar 2.5 olarak görüyor neden böyle bileniniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emironder -- 26 Kasım 2015; 16:06:24 >

• kendisi çıkmalı o hıza, oyunlarda fazla ısınmaması için 2.7ye çıkmıyor olabilir
    ya da oynadığın oyunun üstesinden kolaylıkla geliyor olabilir 4210u
    hardware monitörden bak maksimum kaça çıkıyor

benim 3230m işlemcim (turbosuz 2.6ghz) oyunlarda turboya geçtiğini görmedim ama live for speed oynuyorum grafikleri detaylı değil pek
    internet kullanımında ise 3ghzyi aşmıyor, turbo ile max 3.2ghz ama nadiren görüyor
  • Turbo, çekirdeklerin çalışma hızı demek değildir. Çekirdeğin çıkacağı çalışma hızıdır.

Misal, i7 4790k turbo 4.5 ghz yazar. Bu, 1 çekirdek 4.5 ghz, 3 çekirdek 799 mhz hızıdır.

Ancak bu yetmediğinde, 4 çekirdek 4.2 ghz'a kendini sabitler. 4.5'e çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Anarsist_

Turbo, çekirdeklerin çalışma hızı demek değildir. Çekirdeğin çıkacağı çalışma hızıdır.

Misal, i7 4790k turbo 4.5 ghz yazar. Bu, 1 çekirdek 4.5 ghz, 3 çekirdek 799 mhz hızıdır.

Ancak bu yetmediğinde, 4 çekirdek 4.2 ghz'a kendini sabitler. 4.5'e çıkmaz.

fake atıyolar herhalde 4.2ghz yazsalarmış anlamadım tam
    benim işlemci turbo ile 3.2 görebiliyor özelliği de o zaten max 3.2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ3 6006u ile Render
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.