|
Bildirim
|
forumda bile aynı fiyata hatta daha ucuza 2600 gibi bi işlemci varken bu 6-6 lık intel çöpünü sırf bazı oyunlarda birkaç fps daha iyi veriyor diye utanmadan önerenler varken şaşırmadım.
|
970 tl ye 2600 varken gidip 9400f seçiyorlar biz bunu diyincede fanboy oluyoz aradaki fiyat farkı az olsa hani gam yeicem eyv önersinler ama arada 170-200 arası fark var fiyat olarak
https://www.bizdehesapli.com/amd-ryzen-5-2600-3-9ghz-65w-wraith-cooler-am4-urun-RYZ2600?ref=akakce&v=1.27 |
2080 e bile darboğaz yapmaz. Boş yapmışsın.
AMD mi bu, ram, anakart, çip, slot, HDD, Power, kasa beğensin. |
Arkadaşım bir kaç oyundan yola çıkarak bu kanaate mi ulaştın. Şuanda bazı oyunlarda 6c 6t işlemcilerin oyun içi takılmalarını göz ardı edersek i5 9400f bırak 1660ti modeliyle kullanmayı, rtx 2070 bile kullansan oc yapılmış r7 işlemciler den daha iyi performans verdiği bir gerçek var.
O sistemin videosunu ben de izledim kasanın eksiği hdd ile ek 8gb ram dir. |
O kanallar coluk cocuk tarafindan izleniyo ciddiye dahi alinmaz iceriklerin %80i reklam ve kitle genel olarak "x abi termal macun bulamadim islemcime tereyagi sürsem calisir mi?" Kafasinda oldugu icin bilgisayar bilesenleri satan siteler ellerinde kalan eski seri veya satilmayan ürunleri bu genc kardeslerimize iteliyorlar.
|
Hocam PC Hocası denen kanalın tavsiyesini dinleyen var mı ki? Adamlar gerçekten çömez. Donanımın 'D' sinden anlamıyorlar. Saçma sapan videolar; yok macun yerine diş macunu, yok işlemcinin üstüne yumurta kırma felan. Hiç bir şey bilmedikleri halde ahkam kesip sistem tavsiyesi feln veriyorlar. Tavsiyeye ihtiyacınız varsa DH, Teknoseyir, Technopat dışında bir kaynaktan faydalanamzsınız.
|
9400f var ise 2600 ile takas edelim.
|
ulan forvet bayram günü ortalıgı karıştırıyon :D
![]() ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 5 Haziran 2019; 15:8:4 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 5 Haziran 2019; 18:3:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 5 Haziran 2019; 20:42:47 > |
|
|