Şimdi Ara

i5 430 85 dereceye çıkıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bad company 2 ye grdim şimdi everstle bakınca 85 derece olmuş pc altını kaldırınca 73 e kadar düşüyor

• normal değil ki oda oda baya serin ve oyunun 2-3 dakikasında başlıyor yarım saat oynasam 100 e çıkar heral 3 dk 30 derece ne demek ya sorun ne diye sordum
  • işlemciye binen yükü düşünürsek sonuçta 3dk veya 30dkda olması birşeyi değiştirmez.
  • Aynı konfigurasyonlu 5740 kullanıyorum. İslemci düz zeminde sogutucusuz max 75 görüyor..
  • Benimki de Mw2de 84e çıkıyor :) Acer 3820TG :)
  • Bu islemciler yeni nesil.Fazla sicakliktan etkilenmez 105 dereceye kadar dayanabilir sorun degil 85 derece
  • t6600 mw2de shiftte 80-85 derece kapanma yok .. maşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci 90 C çıkıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz28

Bu islemciler yeni nesil.Fazla sicakliktan etkilenmez 105 dereceye kadar dayanabilir sorun degil 85 derece

Saçmalık. 105 derecede 5 dk kalsa cızbız olur makine. 85 derece çok yüksek bir değer. Soğutucu edinin veya fanları temizletin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Bu islemciler yeni nesil.Fazla sicakliktan etkilenmez 105 dereceye kadar dayanabilir sorun degil 85 derece

Saçmalık. 105 derecede 5 dk kalsa cızbız olur makine. 85 derece çok yüksek bir değer. Soğutucu edinin veya fanları temizletin.

dün aldım yani fanlar tozlu olamaz gibi soğutucu alayım olmazsa
  • Ek soğutucu almalısın laptopta oyun oynarken bu normal
  • Sizde Asus N61jq yok muydu yanlış mı hatırlıyorum
  • i7 olsa normal bi değer derdim ama i5 olunca banada fazla gibi geldi ama bence büyük ihtimal daha fazla yükselmez o değer. o sıcaklıkta kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Islemciyi sen yaptin galiba sacmalik dedigine gore.Ben zaten 105 dereceye kadar dayanabilir dedim evet 105 derece yuksek bir deger ama dedigim gibi bu islemciler yeni nesil ve uretildigi malzemeler de bu sicakliga dayanabilecek kapasitede merak etme.Arkadasin islemcisine gelirsek 85 derecede kalir zaten en fazla 90a cikar sorun yok
  • 105 derecede 5dk cızbız filan olmaz.5dk değil de sürekli öyle kullanılırsa ömrü oldukça kısalır tabi ki.makinenin cızbız olacağı sıcaklığa gelmesine daha çok varken alet kendini kapatır zaten
    ama tabi en sağlıklısı serin bilgisayar.
    fan deliklerini kontrol et.içini açıp bakır plakaları kontrol et derdim ama yeni bilgisayarı kurcalamaya gerek yok.kullandığın zeminde sorun olabilir vs vs
  • 75'i aşmaması lazım marka ne niye markasını yazmıyorsun kullandığın ürünün? Servise gönder dicem ama ciddiyetsiz bi yerse bunda sorun yok deyip yollarlar
  • 105 dereceye dayanır hatta 5-10 derece fazlasınada dayanır teknikte daima toleransın toleransı vardır. Ama tedbir ve lojik hataları tolere etmek amaçlı 100 derece civarında shutdown eder makineyi.
  • 82 derece oluyor benım pc de badcompany oynarken hatta 11 saat falan oynadım oyunu bıtırdım bişey olacagını sanmıyorum
  • Yük altında soğutucuyla en fazla 85 soğutucusuz en fazla 90 derece gördüm.Normal değerler bunlar endişelenmeyin.(i7 için konuşuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

82 derece oluyor benım pc de badcompany oynarken hatta 11 saat falan oynadım oyunu bıtırdım bişey olacagını sanmıyorum

11 saate gore degerler cok normal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.