Şimdi Ara

i5 4460 vs i5 6600K Sistem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu yaz tatilinde sistemimde köklü değişiklikler yapmayı planlıyorum fakat karar veremedim 16 GB ram (DDR3) kullanıyorum (2x8). Resimlere göre hangisini almalıyım sizce ?
     i5 4460 vs i5 6600K Sistem? i5 4460 vs i5 6600K Sistem?

• Skylake akar bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JimmyCool1907 kullanıcısına yanıt
    technopata baktım orda skylake sisteme ddr3 olmaz demişler ama bi arkadaşım olur dedi kafam karışık hangisi doğru bilmiyorum
  • Ritiim R kullanıcısına yanıt
    Skylake ddr4 olur ddr3 olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ritiim

technopata baktım orda skylake sisteme ddr3 olmaz demişler ama bi arkadaşım olur dedi kafam karışık hangisi doğru bilmiyorum

Olmaz dostum RAMLERDE yenilenmek zorunda Anakart ile beraber

• quote:

Kim demiş olmaz diye. 115q işlemciye ddr3 takılır neden olmasın. Hatta piyasada bir sürü 1151 soket ama ddr3 destekli anakart mevcut. Hatts senin eklediğin anakartta öyle. Ama 6600k ile 4460 arasında fark var. Birş o/c için müsait diğeri değil. Yani sonunda k bulunan o/c olabilir. Ama ddt 3 ram kullancaksan gerek yok 6600k ya. 6400 işini rahat görür. Ddr4 ram destekli kart aldıgında rn az 2144 ram kullanmalısın hemde ddr4. Oyun bazında nerdeyyse getirisi yok. O yüzden b150 anakart ve 6400 yada 6500 işini görür. Kalan paraya ssd felan al

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    hocam elinize sağlık çok güzel yazmışınız dediğiniz işlemci fena değil ghz biraz az gibi ama sanırım pek önemi yok :) peki eminsiniz değil mi ddr3 ramla uygun bir şekilde çalışır bu sistem yani i5 6400 + b150 anakart 16gb ddr3 ram sıkıntı çıkarmaz eminsiniz yani :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    İ7 4790 VS İ7 4790K ????
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Almadan üç gün önce ulaşsan yeterli.
  • quote:

hocam elinize sağlık çok güzel yazmışınız dediğiniz işlemci fena değil ghz biraz az gibi ama sanırım pek önemi yok :) peki eminsiniz değil mi ddr3 ramla uygun bir şekilde çalışır bu sistem yani i5 6400 + b150 anakart 16gb ddr3 ram sıkıntı çıkarmaz eminsiniz yani :D

Elindeki ramlerin marka ve modeli ne ? Anakartın sitesinden uyumlu bellek modellerine bak. Ramlerin modeli mevcut ise bi problem olmaz. Ayrıca seçtiğin anakart ram hızı 1333' yani elindeki ramler en fazla 1333 çalışır bilgine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 5 Mart 2016; 13:29:36 >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    hocam bulabildim markası Kingston 99U5471-012.A00LF ama anarkartın hangi belleklerle uyumlu onu bulamadım benimkiler uyumlu mu ve önerebileceğiniz bir anakart var mı başka ? benhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5556#ov bu anakartı gördüm baya iyi gibi bu destekler mi ramlerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritiim -- 5 Mart 2016; 18:32:43 >
    Ramleriniz kaç volt. 1.35v ramleri destekliyor bu anakart.
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    onu hiç bilmiyorum nereden nasıl bakarım ona
    hocam baktım da 1.5V yazıyo çalıştırır mı yani
  • i7 6700k al.
    O durumda çalıştırırsa sorun çıkabilir.
    Bir yerde underclock yapıp voltaj değerini 1.35 seviyesine çekince çalışabilir diye okumuştum.
    Ancak o durumda da performans kaybı olacaktır.
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5556#dl
    Memory support liste baktın mı?
    hocam onlardan pek anlamıyorum senin önerebileceğin bi anakart var mı 6400 için ?

Hocam ramleri satma taraftarı değilim ama böyle nasıl peki ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

i5 4460 vs i5 6600K Sistem?
    Ramleri satmak istemiyorsan o zaman en uygunu bu olur.
    İstersen anakartı daha ucuz bir kart ile değiştirebilirsin.
    Msi h81 ya da b85 anakartı vardı uygun fiyatlara.
    h81 180 TL b85 ise 230 TL civarı diye hatırlıyor.
    Aradaki fark ile ekran kartını 380x yapabilirsiniz.
    hocam önerilerin için çok teşekkürler dediklerini düşünücem ama bazı bu işlerle çok uğraşan yayıncıdır vs. genellikle oyun için nvidia tercih edin diyolar şuanda da nvidia kullanıyorum GTX 460 şuanda yeni nesil çoğu oyunu oynayabiliyorum ondan dolayı gene nvidia düşündüm ama önerilerini düşünücem
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.